QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 26, 19:24)
[ne visiems skaudiu kiti galvoja kaip pasipelniti is nelaimes. tau pasiseke kas galejai sakiti as, pati dar to negaliu pasakiti as visur sakau mes nors jau isties esu viena gal jau iprotis sakyti mes o ne as
Jo mano toks iprotis buvo sakyti ''as'', nes isties daug ka padariau viena ir nuo to, kad man niekas nepadejo ir pasidariau tokia kietakakte. Nors as pagalbos ir neprasiau. Na ten kur turejau turbut pati su tuo susitvarkyti. Pvz. su vaiku ir savo pensija, su butu popieriukais, na vienu zodziu su paveldejimo dokumentais. O ir niekas negalejo man padeti, cia gi mano rupestys buvo, tipo mano palikimas pati ir tvarkykis. Na ir nieko susitvarkiau, uzsigrudinau save ir tikrai ilgai laikiau pikti ant artimu, ypac ant jo motinos kuri esa pasake, kad jai tukstanti kartu sunkiau nei man. Kaip gerai, kad viskas jau praeiti ir bendravimas dabar kai pagerejo as nuo ju labai toli.
Natasiukaz nepasiduok, buk stipri. O gyvenimas tikrai su laiku pageres, aisku reikia laiko, tik labai ji jau sunku stumti i preki, kad greiciau atslugtu ir pasidarytu lengviau