Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 17, 11:01)
iroditi kad buvau neoficeli zmona yra lengvause net kaiminai sake jei reikes paliudis , del kompensaciju nepergyveniu darbdavis atsakomybes nesikrato jau daug kur pagelbejo bnt jau kolkas . zmones kaip visi megsta po zmogaus pakalbeti esu girdejus net kad vaikas nuo svetimo vyro , nors mano ruslanas pirmas vyras gyvenime buvo ir tikrausei liks pirmas ir paskutinis as siek tiek esu senamadisku pazuru nors ir jauna . ziniuciu jau keleta gavusi is jo per sapnius viena buvo gera kad yra laimingas su visa savo seima o antra truputi bauginace kvietesi pas save kartu eiti. kiek girdejusi is jo seimos eina kaskoks prakeikimas todel visa seima anksti zuvus jo tevas zuvo 25metu per achemos katastrofa mama su seneleis taip pat zuve per auto avarija ir ruslanas zuvo , na gal tik sutapimas . kartais kraupiu pasidario neduok dieve man kas atsitiktu nera kam uzauginti mano vaiko. net pagalvoju nueiti pas koke bureja.

tikiuosi, kad kaimynai paliudys, man irgi taip visi sakė, o kai reikėjo, tai patiems kaimynams teko įrodinėti, kad mes kartu gyvenom, kaip vyras ir moteris, o ne jis iš gailesčio mane nemokamai priglaudė. Nors ir kartu atsikėlėm į tuos namus, jiems, kažkodėl buvo aiškiau, nei aišku, kad aš ant svetimo gero kenkėja atitūpiau. Tikėkis, kad tau neteks iškasti mirusio tytrimui, kad vaikas ne kaimyno. Ir truputį šyptelėjau, kai pasakei, kad tai paskutinis tavo vyras. Žinau, dabar taip atrodo. Bet esi per jauna likti našle visą likusį gyvenimą, net jei ir nebesusituoksi, vistiek visko bus. Tai sakau aš, sena liūtė mirksiukas.gif
jau smagu skaityti, kiek išvardijai tų, kurie tau padeda, gelbsti, remia. Išsikapstysi kuo puikiausiai.
Giminės prakeiksmas. Juk tu nesi jų giminė, ar ne, tai jis tavęs nelies mirksiukas.gif Nors, kai nusipjoviau smilių, tai pasakiau, kad mano pavardė, yra ne pavardė, o diagnozė: ir uošvis ir anyta taip pat buvo netekę rodomojo piršto iki pirmojo nario.
Jei jau apsilankysi pas būrėja, čia mes visos smalsutės lauksim naujienų rolleyes.gif
Atsakyti
del to mazausei jaudinuos kad reikes iskasti vyra , mirius jam turejau geriu patareju kurie patare kol guli morge paprasyti paimti krauja jei reiktu tyrimas visa laime nes atsirado geriu tolimu tetuciu kuros pareiske kad vaikas ne jo , bet kaip gausiu atsakima i tyrimus tai jies ta popietuka i vieda imurisu kad ilgam prisimintu ka sako. kaip nueisu butinai pranesiu ka isbure bureja tikuosi nors biskeli rades sektis gyvenime nes kolkas visai nesiseka schmoll.gif
Atsakyti
As siandien is burejos(jau 3ia per 7men) nu ir ta pasake,kad tuoj istekesiu,gimdysiu,zodziu kartojosi.o man net minciu tokiu ner.aplamai apie mirusi vyra net nesnekejo,kol pati neprasitariau.keista,bet sakau,buvo sutapimu su ankstesnem pranasystem,tad laukiu issipildymo,bet kartu ir bijau
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 17, 21:16)
del to mazausei jaudinuos kad reikes iskasti vyra  , mirius jam turejau geriu patareju kurie patare kol guli morge paprasyti paimti krauja jei reiktu tyrimas visa laime nes atsirado geriu tolimu tetuciu kuros pareiske kad vaikas ne jo , bet kaip gausiu atsakima i tyrimus tai jies ta popietuka i vieda imurisu kad ilgam prisimintu ka sako. kaip nueisu butinai pranesiu ka isbure bureja tikuosi nors biskeli rades sektis gyvenime nes kolkas visai nesiseka schmoll.gif

Kaip puikiai tos tetulės žino, kad vaikas ne jo. Lyg kartu gyvendami vaikelio susilaukti negalit, nebent koks kaimynas užsuktų ir pagamintų. O vyras, nuolat būdamas kartu, kažkodėl negali to padaryti. Absurdas. Tai kam tu turi įrodinėti, kad vaikas jo? Ar gimimo liudijime tėvas neįrašytas?
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2013 05 17, 22:40)
As siandien is burejos(jau 3ia per 7men) nu ir ta pasake,kad tuoj istekesiu,gimdysiu,zodziu kartojosi.o man net minciu tokiu ner.aplamai apie mirusi vyra net nesnekejo,kol pati neprasitariau.keista,bet sakau,buvo sutapimu su ankstesnem pranasystem,tad laukiu issipildymo,bet kartu ir bijau

Smalsu, kaip kitoms pas būrėjas sekasi. Aš ten neičiau. Gal iš baimės išgirsti ką nors blogo. Gal nelabai tikiu. Dar pana būdama nuėjau, tai taip patikėjau, išvardijo tiek kavalierių manęs trokštančių, kiek kortų kaladėj jų nupiešta. Skraidžiau, kol apsigyrus nuvedžiau draugę, tai ri jai tie patys bernai lauktuvių iš kelionės parveš, pasipirš, bus labai laiminga, viską tą patį jai pažadėjo. tai nusivyliau. Antrą kartą nuėjau, kai jau laukiausi. Tai sakė, kad bus sūnus. Nepataikė. Nors buvo pati geriausia garsiausia būrėja, tokia 90-metė čigonė. g.gif
Atsakyti
[quote=rene*,2013 05 18, 18:52]
Kaip puikiai tos tetulės žino, kad vaikas ne jo. Lyg kartu gyvendami vaikelio susilaukti negalit, nebent koks kaimynas užsuktų ir pagamintų. O vyras, nuolat būdamas kartu, kažkodėl negali to padaryti. Absurdas. Tai kam tu turi įrodinėti, kad vaikas jo? Ar gimimo liudijime tėvas neįrašytas?
Papildyta:

tos tetutes del pinigu viska gfali padaryti o ce ne tik pinigai dar ir butas geram rajone, miesto centre. ta pati istorija kartojasi mano vyrio mamai tas pats buvo kaip zuvo jos vyras ir teko viska irodineti per teismus.
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 19, 08:29)
tos tetutes del pinigu viska gfali padaryti o ce ne tik pinigai dar ir butas geram rajone, miesto centre. ta pati istorija kartojasi mano vyrio mamai tas pats buvo kaip zuvo jos vyras ir teko viska irodineti per teismus.

Ir pasisekė tai mamai įrodyti? Aš visada manau, kad turi laimėti teisybė. o kaip butas? vyro vardu? tai tada vaikui, jei jis jo. O jei ne, anot gerųjų tetulių, tada giminei?
Atsakyti
[quote=rene*,2013 05 19, 21:03]
Ir pasisekė tai mamai įrodyti? Aš visada manau, kad turi laimėti teisybė. o kaip butas? vyro vardu? tai tada vaikui, jei jis jo. O jei ne, anot gerųjų tetulių, tada giminei?

taip pasiseke bet sulaukus 31metu zuvo ir tos tetutes priglaude ruslana globoti iki 18metu pelnesi is jo salaukes 18 metu ispire is namu koke gyvenimo ironija , butas vyro vardu bet joms nieko nesigaus yra teisetas paveldetojas ir neleisiu nei saves smeisti nei vaiko tuo labai vyro . vaikas tikrai vyro , as jau laukiu tos dienos kaip joms teisme imurisu ta dnr tirima joms i veida.

Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 19, 21:46)
taip pasiseke bet sulaukus 31metu zuvo ir tos tetutes priglaude ruslana globoti iki 18metu pelnesi is jo salaukes 18 metu ispire  is namu koke gyvenimo ironija , butas vyro vardu bet joms nieko nesigaus yra teisetas paveldetojas ir neleisiu nei saves smeisti nei vaiko tuo labai vyro . vaikas tikrai vyro , as jau laukiu tos dienos kaip joms teisme imurisu ta dnr tirima joms i veida.

O ar neužtenka, jei gimimo liudijime jis įrašytas kaip tėvas?
Atsakyti
as ir nematau prasmės įrodynėti, kad jis yra vaiko tėvas, jei gimimo liudijime taip irasyta. Tegul tetulės įrodynėja, kad taip nėra smile.gif
O šnekėti tai ir toliau šnekės, net jei ekspertizė patvirtintų, sakys - nupirko ekspertus smile.gif))) taigi tokios tos pavydžios bobos. Užsikimškit ausis ir rūpinkitės tik savo gyvenimu. Dažniausiai kuo daugiau įrodynėji ir teisiniesi, tuo mažiau tavimi tiki...

Atsakyti
joms to negana turesiu teisme iroditi ir irodisu , tom parazitkom geda bus kaip privales viesai atsiprasyti. nieko irodisu neturiu ko bijoti zinau laimesiu . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 20, 16:32)
joms to negana turesiu teisme iroditi ir irodisu , tom parazitkom geda bus kaip privales viesai atsiprasyti. nieko irodisu neturiu ko bijoti  zinau laimesiu .  smile.gif

tai net nepriims teismas tokio ieskinio - patvirtinti tevyste. Galima tik nugincyti tevyste, kai yra pagristu irodymu, kad dokumentuose nurodytas vaiko tevas nera biologinis vaiko tevas. O patvirtinti tai, kas jau patvirtinta teisme NEIMANOMA. Patikekit manim, as dirbu teisininke. NEBENT tevas gimimo liudijime NENURODYTAS arba NURODYTAS ne jusu mires vyras.
Be to - ieskinio surasymas 500 litų, plius atstovavimas teisme mažiausiai teik pat, žyminis moekstis - 140 ltių, ekspertizė - dar koks 1000, ir visa tai sumoka tas, kuris kreipiasi į teismą (ieškovas), o po to išlaidos priteisiamos laimėjusiai bylą šaliai. Ir visa tai truks nei daugiau nei mažiau, o 6-12 men. Per tą laiką nurims ir šnekos ir noras ginčytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makita: 20 gegužės 2013 - 14:44
as jau laukiu uzklausos del dnr tevistes ir vazuoju darytis matot joms islaidos negalvoje nes mano kad nelaimesiu o taip nebus, tik tada gales ramei gyventi jos kitaip neatstos kol i kapus nenuvaris , neveltui mano vyras jas vadindavo KOBROM smile.gif tikuosi ilgai neuztruks visas tyrimas nes per jas negaliu tvarkiti net buto dokumentus ir nieko ce jau nepadarisi toks jau gyvenimas yra kaip yra . sunkiu bet teks laikitis
Papildyta:

o gyvenime buvo pas mane tik vienas vyras pirmas ir tikrausei paskutinis ruslanas.
Atsakyti