QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 17, 11:01)
iroditi kad buvau neoficeli zmona yra lengvause net kaiminai sake jei reikes paliudis , del kompensaciju nepergyveniu darbdavis atsakomybes nesikrato jau daug kur pagelbejo bnt jau kolkas . zmones kaip visi megsta po zmogaus pakalbeti esu girdejus net kad vaikas nuo svetimo vyro , nors mano ruslanas pirmas vyras gyvenime buvo ir tikrausei liks pirmas ir paskutinis as siek tiek esu senamadisku pazuru nors ir jauna . ziniuciu jau keleta gavusi is jo per sapnius viena buvo gera kad yra laimingas su visa savo seima o antra truputi bauginace kvietesi pas save kartu eiti. kiek girdejusi is jo seimos eina kaskoks prakeikimas todel visa seima anksti zuvus jo tevas zuvo 25metu per achemos katastrofa mama su seneleis taip pat zuve per auto avarija ir ruslanas zuvo , na gal tik sutapimas . kartais kraupiu pasidario neduok dieve man kas atsitiktu nera kam uzauginti mano vaiko. net pagalvoju nueiti pas koke bureja.
tikiuosi, kad kaimynai paliudys, man irgi taip visi sakė, o kai reikėjo, tai patiems kaimynams teko įrodinėti, kad mes kartu gyvenom, kaip vyras ir moteris, o ne jis iš gailesčio mane nemokamai priglaudė. Nors ir kartu atsikėlėm į tuos namus, jiems, kažkodėl buvo aiškiau, nei aišku, kad aš ant svetimo gero kenkėja atitūpiau. Tikėkis, kad tau neteks iškasti mirusio tytrimui, kad vaikas ne kaimyno. Ir truputį šyptelėjau, kai pasakei, kad tai paskutinis tavo vyras. Žinau, dabar taip atrodo. Bet esi per jauna likti našle visą likusį gyvenimą, net jei ir nebesusituoksi, vistiek visko bus. Tai sakau aš, sena liūtė
jau smagu skaityti, kiek išvardijai tų, kurie tau padeda, gelbsti, remia. Išsikapstysi kuo puikiausiai.
Giminės prakeiksmas. Juk tu nesi jų giminė, ar ne, tai jis tavęs nelies Nors, kai nusipjoviau smilių, tai pasakiau, kad mano pavardė, yra ne pavardė, o diagnozė: ir uošvis ir anyta taip pat buvo netekę rodomojo piršto iki pirmojo nario.
Jei jau apsilankysi pas būrėja, čia mes visos smalsutės lauksim naujienų