Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

labas as dar naujoke , bet gal kas suteiks man aptatimu kaip isgyventi mylimo vyro mirti? kas kas jau buvo susidures . likau viena su 3metu berniuku ir kalna bedu.
o dabar viskas nuo pradziu su vyriu kartu jau7 metai , su metu balandzio 22 vyras isejo i darba ir negrizo tik po pietu suzinojau kad jis zuvo darbo vietoje prispaude gelezine konstrukcija.
jau praejo 3savaites o susitaikiti niekaip negaliu sedziu prie lango ir vis laukiu gristancio namo pasidarau pykta del to kence mazius bet nieko sau negaliu padaryti . nezinau ka daryti ir kaip elgtis kad tik nenukentetu vaikas . cry.gif
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 16, 20:37)
labas as dar naujoke , bet gal kas suteiks man aptatimu kaip isgyventi mylimo vyro mirti? kas kas jau buvo susidures . likau viena su 3metu berniuku ir kalna bedu.
o dabar viskas nuo pradziu su vyriu kartu jau7 metai ,  su metu balandzio 22 vyras isejo i darba ir negrizo tik po pietu suzinojau kad jis zuvo darbo vietoje prispaude gelezine konstrukcija. 
jau praejo 3savaites o susitaikiti niekaip negaliu sedziu prie lango ir vis laukiu gristancio namo pasidarau pykta del to kence mazius bet nieko sau negaliu padaryti . nezinau ka daryti ir kaip elgtis kad tik nenukentetu vaikas . cry.gif

Sveika atvykusi 4u.gif
Tu jau šį tą įveikei. Išgyvenai tris savaites. Žingsnelis po žingsnelio, su laiku praeisi viską. Ir pykčius ir nusivylimus ir atbukimą, nenorą nieko ir nematymus prasmės. Praeis daug visko. Ir viską tu turėsi išgyventi pati. Ar turi kokios paramos iš tėvų, draugių, vyro pusės? Aišku, stenkis saugoti mažių, kiek įmanoma mažiau matytų tavo neviltį. Išsiverk, kai jis nemato. Daug kantrybės prireiks. Kas nesiseka labiausiai?
Atsakyti
QUOTE(rene* @ 2013 05 16, 22:03)
Sveika atvykusi 4u.gif
Tu jau šį tą įveikei. Išgyvenai tris savaites. Žingsnelis po žingsnelio, su laiku praeisi viską. Ir pykčius ir nusivylimus ir atbukimą, nenorą nieko ir nematymus prasmės. Praeis daug visko. Ir viską tu turėsi išgyventi pati. Ar turi kokios paramos iš tėvų, draugių, vyro pusės? Aišku, stenkis saugoti mažių, kiek įmanoma mažiau matytų tavo neviltį. Išsiverk, kai jis nemato. Daug kantrybės prireiks. Kas nesiseka labiausiai?

neturiu visai jokos paramos mano seimai rupi tik jie patis ir pinigai vyro seima jau 14metu kaip palaidota . didzauses sunkumas kad neturiu kas palaikitu. bandau laikitis ir neverkti prie vaiko bet nevisada gaunasi
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 16, 21:37)
o dabar viskas nuo pradziu su vyriu kartu jau7 metai ,  su metu balandzio 22 vyras isejo i darba ir negrizo tik po pietu suzinojau kad jis zuvo darbo vietoje prispaude gelezine konstrukcija. 

Nesinori sakyti "sveika istojusi i musu gretas", bet tai jau nebepriklauso nuo musu... Patarimu, kaip viska praeiti, mes nedalinam... Nes ju paprasciausia nera. Paskaityk tema nuo pradziu, rasi kiekvienos is musu rauda, neatsakyta klausima "kodel", o laikui begant pamatysi, kaip kylame, su apkarpytais sparnais, bet vistiek judame... Kazkada, kai man kartojo, kad laikas gydo, norejau tuos zmones priploti, bet nieko protingesnio taip ir neatradau... Gydo uzimtumas, vaiko sypsena, apkabinimas, bet vistiek visagalis gydytojas islieka laikas... Dabar pabandyk pajudeti bent siek tiek i prieki tvarkydama palikimo reikalus (jei reiks pagalbos, kalbink per az, pabandysiu padeti), o kai jau tai bus praeity, galesi uzsideti pliusiuka, kad moki kazka padaryti ir viena.... Kad nors ir skausmingai, bet gyvenimas tesiasi... Beje, atsimenu viena mane sukretusia minti, kad vaikas iki 6 metu pats nieko nejaucia, jis tik atspindi mamos jausmus.. Taigi pasistenk prie vaiko buti stipri ir svelni.. Juk tai jis dabar tavo paguoda, dziaugsmas ir stiprybe. Laikykis 4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 16, 21:16)
neturiu visai jokos paramos mano seimai rupi tik jie patis ir pinigai vyro seima jau 14metu kaip palaidota . didzauses sunkumas kad neturiu kas palaikitu. bandau laikitis ir neverkti prie vaiko bet nevisada gaunasi

Vistiek kažką turi. gal kokia draugė, gal kaimynė. nebijok išsipasakoti, verkti prie jų. kažkokia paramėlė vistiek rasis. Nevaržyk savęs per daug. tik gal prie vaiko ašarų mažiau. O laidotuvėmis irgi tu viena rūpinaisi?
Atsakyti
QUOTE(rene* @ 2013 05 16, 22:32)
Vistiek kažką turi. gal kokia draugė, gal kaimynė. nebijok išsipasakoti, verkti prie jų. kažkokia paramėlė vistiek rasis. Nevaržyk savęs per daug. tik gal prie vaiko ašarų mažiau. O laidotuvėmis irgi tu viena rūpinaisi?

taip viena rupinausi laidotuvems, nuo draugu meginiu atsiryboti bent jau kolkas kol suzinosi kurem rankos paneziejo per laidotuves istraukti is pinigines pinigus. nors is pasalies pazurejus vaikas labausei kence nuo mazens jam buvo tevas visas pasaulis , dabar kartais isgirstu is jo pasakimus ,tetis ant manes uzpyko nedraugauja su manim , sunkause girdeti tokius jo zodzius
Atsakyti
Rasai, kad likai su kruva bedu... Viduje teks isgyventi viska paciai, ka ir kaip mes bandytume padeti... O kokios isorines problemos? gal ka nors galesim patarti?
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2013 05 16, 22:48)
Rasai, kad likai su kruva bedu... Viduje teks isgyventi viska paciai, ka ir kaip mes bandytume padeti... O kokios isorines problemos? gal ka nors galesim patarti?

problemos nei viena nepajudes is vietos kol nebus atliktas tyrimas , advokatai teismai policija daug visokiu nesamoniu. o labausei apsunkina viska kad nebuvom susituoke kaip sakant neoficeli zmona . vestuves turejo buti liepos pabaigoj.... butas su skola darbu musu mieste nera pati bedarbe
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 16, 21:59)
problemos nei viena nepajudes is vietos kol nebus atliktas tyrimas , advokatai teismai policija  daug visokiu nesamoniu. o labausei apsunkina viska kad nebuvom susituoke kaip sakant neoficeli zmona . vestuves turejo buti liepos pabaigoj.... butas su skola darbu musu mieste nera pati bedarbe

Taip, kitų akimis esi jam praktiškai niekas, svetimas žmogus. gal kiek palengvins tai, kad jo vaikelį augini. Aš taip pat nebuvau oficiali, tai pusantrų metų užtruko, kol įrodžiau teismuose, kad buvau faktinė jo žmona. Buvo "smagu", teismo posėdžiai kas 6 savaitės, vis dėl ko nors nusikelia, nusikelia. Bet kai jau kaip nors praeini tai jau būni užgrūdintas, atsirenki draugus ir atitolini nedraugus. Po teismus tąsymąsis veda link išprotėjimo. Bet kai tai viską pereini, jau esi šį tą nuveikus, gali didžiuotis savim, kad tai padarei pati. Pinigų "dalybos" per laidotuves darosi įprastas reiškinys. Tikrai reikėtų išsiaiškinti, kas tai padarė, paviešinti ir visam gyvenimui atsiriboti nuo tos kiaulės. kažkoks košmaras. Ar bent įtari, kas tai padarė ir kokiais motyvais? gal taip senas skolas atsiiminėja?
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 16, 23:59)
problemos nei viena nepajudes is vietos kol nebus atliktas tyrimas , advokatai teismai policija  daug visokiu nesamoniu. o labausei apsunkina viska kad nebuvom susituoke kaip sakant neoficeli zmona . vestuves turejo buti liepos pabaigoj.... butas su skola darbu musu mieste nera pati bedarbe

Vakar prieš miega skaičiau tavo istorija ir verkiau. Liūdna, net priešui nelinkėčiau to, ką patyrei tu, mes. Man jau 7 mėnesiai po to, ir tik vos vos lengviau. Tikėk, kad jam dabar ten lengva, gera, lauk iš jo žinutės sapnusoe, tikrai gausi, o gal geriau nelauk, nes aš gavau kai jau nebelaukiau, ir vėl neseniai sapne jis pasakė man, kad labai labai mane myli 4u.gif
Būtinai pasisamdyk gerą advokatą, nenuleisk rankų, kompensacijos už nelaimingus atsitikimus darbe gali būti milžiniškos, bus tavo šeimai didelė paspirtis. Ir aš taip darau - kovoju su supuvusia teisine sistema, bet tikrai įrodysiu tiesą ir nieks mano brangiausiojo pirštais nebebadys, kad pats kaltas. O dėl to, kad ne žmona, tai tik paveldėjimui svarbu, bet jei sūnus jo, tai paveldės viską jis, o tu tik būsi valdytoja šio turto uzufrukto teisee. Kame dar blogai, kad ne žmona esi?
Atsakyti
iroditi kad buvau neoficeli zmona yra lengvause net kaiminai sake jei reikes paliudis , del kompensaciju nepergyveniu darbdavis atsakomybes nesikrato jau daug kur pagelbejo bnt jau kolkas . zmones kaip visi megsta po zmogaus pakalbeti esu girdejus net kad vaikas nuo svetimo vyro , nors mano ruslanas pirmas vyras gyvenime buvo ir tikrausei liks pirmas ir paskutinis as siek tiek esu senamadisku pazuru nors ir jauna . ziniuciu jau keleta gavusi is jo per sapnius viena buvo gera kad yra laimingas su visa savo seima o antra truputi bauginace kvietesi pas save kartu eiti. kiek girdejusi is jo seimos eina kaskoks prakeikimas todel visa seima anksti zuvus jo tevas zuvo 25metu per achemos katastrofa mama su seneleis taip pat zuve per auto avarija ir ruslanas zuvo , na gal tik sutapimas . kartais kraupiu pasidario neduok dieve man kas atsitiktu nera kam uzauginti mano vaiko. net pagalvoju nueiti pas koke bureja.
Atsakyti
QUOTE(natasiukaz @ 2013 05 17, 13:01)
iroditi kad buvau neoficeli zmona yra lengvause net kaiminai sake jei reikes paliudis , del kompensaciju nepergyveniu darbdavis atsakomybes nesikrato jau daug kur pagelbejo bnt jau kolkas . zmones kaip visi megsta po zmogaus pakalbeti esu girdejus net kad vaikas nuo svetimo vyro , nors mano ruslanas pirmas vyras gyvenime buvo ir tikrausei liks pirmas ir paskutinis as siek tiek esu senamadisku pazuru nors ir jauna . ziniuciu jau keleta gavusi is jo per sapnius viena buvo gera kad yra laimingas su visa savo seima o antra truputi bauginace kvietesi pas save kartu eiti. kiek girdejusi is jo seimos eina kaskoks prakeikimas todel visa seima anksti zuvus jo tevas zuvo 25metu per achemos katastrofa mama su seneleis taip pat zuve per auto avarija ir ruslanas zuvo , na gal tik sutapimas . kartais kraupiu pasidario neduok dieve man kas atsitiktu nera kam uzauginti mano vaiko. net pagalvoju nueiti pas koke bureja.

butinai nueik pas bureja, jei esi Vilniuje, galiu parekomenduoti viena. O siaip tikrai panasu i kazkoki prakeikima, neduok Die vaikeliui persiduotu. Del sventos ramybes - nueik. O darbdavys gerai, kad nesikrato, bet nesitenkink tuo, ka duoda, suzinok kas is tiesu pagal istayma priklauso, kiek vyro kaltes, kiek darbdavio kaltes buta, ar nebuvo imones draustas ir pan. Butiniausiai pasikonsultuok su gerais teisininkais ir kuo skubiau. LAIKYKIS, mieloji, mums visoms sunku, bet tai tik gyevnimas, ten visi susitiksim ir aptarsim savo gyvenimo isbandymus. Turi del ko gyventi, tau labai pasiseke. Jei dave zinia, kd ten gerai, vadinasi tikrai ten gerai. Keista, kad kvietesi pas save, maniskis kaip tik man sake, kad dar ne laikas. Bet nuo to laiko mirties nebebijau. Bijau tik kancios ir suteikti skausmo artimiesiems, juk skauda nezmoniskai.
Atsakyti