Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 04 22, 15:55)
Manau,kad zingsneli zengiau ties tuo,jog dabar realiai suprantu,kad niekada jau jis nebegris namo,niekada nepriguls salia i musu lova...dar tokia placia pirkom,kad abiem uztektu vietos 4u.gif o dabar isausta rytas,kol visa ja susildau... doh.gif  vistiek miegu savo pusej,ir visada apvelku ir jo pagalve,nors nenaudoju. vis jaukiau miegot  blush2.gif  pamenu juokais kartais vadindavau mylimaji savo radiatorium  biggrin.gif  galvoju,kaip pasiseke man,saltakraujai,kad toki vyra gavau ax.gif  ir ne tik ties tuo,daugelyje ir kitu aspektu dziaugiaus...
et,vel nuklydau i skaudzius prisiminimus... verysad.gif

Vis girdziu,kad tureciau judet i prieki,kabintis,imtis veiklos...na,turiu viena veikla,bet ji ne aktyvi,o protine,daug mastymo reikalaujanti.o fizinio aktyvumo man pakanka darbe.bet skaitau,kad veiklos kaip ir neturiu..suskaiciuociau ant turbut vienos rankos,kaip prabega mano savaite.jokiu pramogu,jokiu draugu..tik keli bendradarbiai.viskas tikrai gerokai kitaip svetimoj saly.

thumbup.gif Jo, kūno šiluma, šiltos kojos, gerulis būdavo. Aš irgi, kol atitirpstu, tai kelios valandos praeina. verysad.gif
Judi po truputį į priekį, gali tai neigti, bet tai vyksta. Juk nereikia visko daug. Viena kita draugė. Dirbi ir protiškai ir fiziškai, bet vistiek sakai, kad neturi veiklos. rolleyes.gif Ir tie gedėjimo etapai patys ritasi, net jei nenori nustoti liūdėti, jie po truputį vienas kitą keičia, keičiasi tavo poelgių variantai, mintys. Preis daug daugiau laiko, kol širdelė aprims. Valandos slenka, dienos eina, o metai bėga cool.gif
Atsakyti
as ir saltakrauje,pagalve jam taip pat visada padedu,tik miegoti jo vietoj pradejau.
Kaip gaila musu saunuoliu,jie taip cia mums reikalingi...et.labanaktis
Atsakyti
As kazkada pabandziau jo pusej atsigult,tai taip negerai pasijauciau...lyg ant jo buciau atsigulus,ji prispaudus... g.gif

man atrodo,kad as gal nenoriu pripazinti garsiai,kad judu i prieki,nors giliai mintyse tai suvokiu,tik atrodo vis norisi sneketi,kad yra vis dar taip pat blogai,kaip buvo is pat pradziu.bet taip nera.kazkaip kiek kitaip dabar.maziau grimstu i prisiminimus,maziau kas ir juos primena.noriu nenoriu turiu apie ka galvot del artimos ateities,taigi zengiu pirmyn. kazkaip truputi pripratau,kad as viena.bus dar labai daug prisiminimu,teks kiekviena smulkmena,kuria patirdavom kartu,isgyvent vienai,kad pasidarytu po to lengviau.
buna ir labai sunkiu dienu,tai sukandus dantis vos ne vos jas isgyvenu ir einu miegot,tikedamasi atsikelt su geresne savijauta. gal ir gerai,kad grazeja orai.reiks pasinaudot tuo ir pasistengt pabut grynam ore,pasikraut energijos is saules sviesos,gaivaus vejo..atrodo,kaip didziausia gamtos dovana,po sitokio sezono barikados namuose.. doh.gif cool.gif
Atsakyti
Senokai berasiau...nors po maniskio mirties jau beveik 2 metai praejo, bet gyvena ir gyvens jis manau mano sirdeleje, pasikalbu daznai su juo ir jauciu jo palaikyma visur unsure.gif Pries kelias dienas poliklinikoje sutikau jo mama, musu santykiai nelabai kokie, bet pasikalbejom, isgloste ji mano pilva ( laukiuosi as nestuke.gif ), ir po to pokalbio jis beveik nuolat mano mintyse...prisimenu musu isvykas, pokalbius...tiek gerai,kad man tai negadina nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 24 balandžio 2013 - 16:14
QUOTE(Kosmeta @ 2013 04 24, 17:03)
Pries kelias dienas poliklinikoje sutikau jo mama, musu santykiai nelabai kokie, bet pasikalbejom, isgloste ji mano pilva ( laukiuosi as  nestuke.gif  ), ir po to pokalbio jis beveik nuolat mano mintyse...prisimenu musu isvykas, pokalbius...tiek gerai,kad man tai negadina nuotaikos smile.gif

Sveikinimai del leliuko 4u.gif
Idomu klausyt,kada kas po kiek laiko atsitiesia ir netgi suranda antraja savo antra puse cool.gif
Man tai baisu ir galvot,ar as kada galesiu pagalvot apie ka nors kita verysad.gif
o dar tokia jauna ir palikta su dideliu noru tapt mamyte doh.gif
tikekimes ex-anyta isgloste pilvuka geranoriskai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 04 25, 16:00)
Sveikinimai del leliuko  4u.gif
Idomu klausyt,kada kas po kiek laiko atsitiesia ir netgi suranda antraja savo antra puse  cool.gif
Man tai baisu ir galvot,ar as kada galesiu pagalvot apie ka nors kita verysad.gif
o dar tokia jauna ir palikta su dideliu noru tapt mamyte doh.gif
tikekimes ex-anyta isgloste pilvuka geranoriskai  rolleyes.gif

Aciu smile.gif na ir as likau po draugo mirties su dideliu noru tapti mamyte, bet netikejau, kad greit atsiras kazkas salia, kas ta mamyte pades tapti unsure.gif
Glostydama pilva ji klause ar nepykstu....na nepykstu...bet del geranoriskumo ir man buvo kile minciu unsure.gif bet nuvijau tas mintis salin....nes nu nera ji jau tokia blogiete smile.gif
Atsakyti
O ji turejo omeny,ar nepyksti del jos buvusio elgesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2013 04 25, 16:27)
Aciu smile.gif na ir as likau po draugo mirties su dideliu noru tapti mamyte, bet netikejau, kad greit atsiras kazkas salia, kas ta mamyte pades tapti  unsure.gif
Glostydama pilva ji klause ar nepykstu....na nepykstu...bet del geranoriskumo ir man buvo kile minciu  unsure.gif  bet nuvijau tas mintis salin....nes nu nera ji jau tokia blogiete  smile.gif

Kaip miela tas pilvukas, jis rodo, kad grįžai į gyvenimą, nebeturėsi laiko gedėti, nes naujas gyvenimas prašys visos tavo meilės. 4u.gif
Gerai, kad taip greitai viskas, nes kai užsitęsia, tai ir užstringi toj nirvanoj, tarp buvo ir jau neaišku, ar bus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene*: 25 balandžio 2013 - 19:44
QUOTE(Kosmeta @ 2013 04 25, 18:27)
Aciu smile.gif na ir as likau po draugo mirties su dideliu noru tapti mamyte, bet netikejau, kad greit atsiras kazkas salia, kas ta mamyte pades tapti  unsure.gif
Glostydama pilva ji klause ar nepykstu....na nepykstu...bet del geranoriskumo ir man buvo kile minciu  unsure.gif  bet nuvijau tas mintis salin....nes nu nera ji jau tokia blogiete  smile.gif

Kosmeta,primink kiek laiko praejo nuo jo mirties kai isimylejai I kita? Sazine negrauze? Man n wet baugu apie tai pagalvot,kaip as gakeciau. O kaip tam vyrui salia manes butu sunku,juk ir taip ragana,o dar dabar ir psichiskai suzalota.ar nelygini ju,ar nera baimes ir sito netekti?
Atsakyti
atsiprašau už klaidas, kai rašau iš telefono, visada taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 04 25, 16:31)
O ji turejo omeny,ar nepyksti del jos buvusio elgesio? g.gif

Ar nepykstu del to,kad ji glosto mano pilva..
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2013 04 25, 21:31)
Kosmeta,primink kiek laiko praejo nuo jo mirties kai isimylejai I kita? Sazine negrauze? Man n wet baugu apie tai pagalvot,kaip as gakeciau. O kaip tam vyrui salia manes butu sunku,juk ir taip ragana,o dar dabar ir psichiskai suzalota.ar nelygini ju,ar nera baimes ir sito netekti?

Dabartinis mano zmogus mano gyvenime atsirado galima sakyti iskart po maniskio mirties, ta pati menesi...tik mes dar kuri laika buvome siaip draugai, teatras, kinas, pokalbiai skaipe. Man su juo buvo lengviau bendrauti, nes jis zinojo visa mano situacija...jis- mano mirusio draugo draugas-pazystamas (tai daug kam nuskambes keistai, bet as jau pripratau)..Galbut tai daug labiau palengvino musu santykius, nes jam niekada nekildavo klausimai, kodel staiga man dingo nuotaika, kodel asaros kaupiasi akyse ir t.t.
Rimtesni santykiai prasidejo po kokiu 3men., nesakau, kad buvau visiskai tam pasiruosus...bet nusiteikiau, taip,kad as jauna,turiu gyventi ir kurti gyvenima toliau...juk negedesiu ir neverksiu apsikamsiusi pagalvemis...tuo labiau, kad sutikau zmogu, kuris mane trauke...
Mano sirdyje uztenka vietos jiems abiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2013 04 26, 14:05)
Ar nepykstu del to,kad ji glosto mano pilva..
Papildyta:
Dabartinis mano zmogus mano gyvenime atsirado galima sakyti iskart po maniskio mirties, ta pati menesi...tik mes dar kuri laika buvome siaip draugai, teatras, kinas, pokalbiai skaipe. Man su juo buvo lengviau bendrauti, nes jis zinojo visa mano situacija...jis- mano mirusio draugo draugas-pazystamas (tai daug kam nuskambes keistai, bet as jau pripratau)..Galbut tai daug labiau palengvino musu santykius, nes jam niekada nekildavo klausimai, kodel staiga man dingo nuotaika, kodel asaros kaupiasi akyse ir t.t.
Rimtesni santykiai prasidejo po kokiu 3men., nesakau, kad buvau visiskai tam pasiruosus...bet nusiteikiau, taip,kad as jauna,turiu gyventi ir kurti gyvenima toliau...juk negedesiu ir neverksiu apsikamsiusi pagalvemis...tuo labiau, kad sutikau zmogu, kuris mane trauke...
Mano sirdyje uztenka vietos jiems abiems  smile.gif

Neitiketina smile.gif sakyciau esi saunuole jei sugebi sitaip tvarkytis gyvenima nesigreziojant atgal ir nesikuiciant tarp praeities smulkmenu. Tikiu, kad su jo aplinkos zmonemis bendrauti kurkas lengviau. Man iki siol norisi buti su jo draugais, jauciuosi lyg kazka daryciau vietoje jo, uz ji, su juo. Ir norisi kalbetis kalbetis kalbetis tik apie ji, prisiminti koks buvo, kaip buvo, juoktis ir verkti bet niekada nepamirsti. Ir nepamirsiu. Tik sunku isivaizduoti kaip sirdy galetu atsirasti vietos dar kazkam, (ir dar be sazines priekaistu). Visos mes tokios skirtingos, ir kartu taip panasios, ar ne mirksiukas.gif
Grazaus savaitgalio visoms, tikiuosi bus silta!
Atsakyti