Manau,kad zingsneli zengiau ties tuo,jog dabar realiai suprantu,kad niekada jau jis nebegris namo,niekada nepriguls salia i musu lova...dar tokia placia pirkom,kad abiem uztektu vietos
o dabar isausta rytas,kol visa ja susildau...
vistiek miegu savo pusej,ir visada apvelku ir jo pagalve,nors nenaudoju. vis jaukiau miegot
pamenu juokais kartais vadindavau mylimaji savo radiatorium
galvoju,kaip pasiseke man,saltakraujai,kad toki vyra gavau
ir ne tik ties tuo,daugelyje ir kitu aspektu dziaugiaus...
et,vel nuklydau i skaudzius prisiminimus...
Vis girdziu,kad tureciau judet i prieki,kabintis,imtis veiklos...na,turiu viena veikla,bet ji ne aktyvi,o protine,daug mastymo reikalaujanti.o fizinio aktyvumo man pakanka darbe.bet skaitau,kad veiklos kaip ir neturiu..suskaiciuociau ant turbut vienos rankos,kaip prabega mano savaite.jokiu pramogu,jokiu draugu..tik keli bendradarbiai.viskas tikrai gerokai kitaip svetimoj saly.
atsiranda vis kokiu,vadinanciu save "panasaus likimo". net pyktis uzverda ir gauna is mano puses pamokyma,kad gerai pagalvotu,pries sakant.nei vienas/viena ju nelaidojo savo partneriu/zmony/vyru. aisku,jie nesupranta,koks didelis gali but skausmas,atrodo panasu,bet cia nieko panasaus!
bando kviest pasizmonet,istrukt is namu...O man jokio noro nera.vien jau nuejimas i kina man skamba kaip neistikimybe.manau kiekviena be isimties anksciau ar veliau taip pasijaucia.tai dar vienas gedejimo etapas. nenoriu as i ji zengt kolkas.
tiesiog plauksiu upes vaga,o organizmas pats nuspres,kada ir ko jis prades noreti.prievarta to tikrai nedarysiu.ir netgi jeigu tai gali uztrukt metu metus.jau susitaikiau,kad nenugyvensiu gyvenimo,kaip planavau,netapsiu mama,dar neilipus i trecia desimti,tai kam save skaudinti.kaip bus taip bus.gyvenu kolkas prisiminimais,ir guodziuosi,kad maniskis ateina manes aplankyt,kad girdi mano mintis ir prasymus
Papildyta:Biski priveliau klaidu atsakinedama,per klaida istryniau,vel rasiau,persiprasau uz pasikartojima ir bandyma redaguot