QUOTE(Ara @ 2013 04 01, 21:04)
Sveikos mergaitės, su šventėm.
Klausykit, kokie jūsų santykia su vyro tėvais, jo broliais ir seserimis? Mane tai užknisa, kai į akis lelekina, o už akių apkalbinėja juodai. Mergaites pasilikę tardo - turi mama ką nors, ar ne. Įsivaizduoja, kad aš nieko nesužinosiu Finansiškai labai mažai prisidėjo prie laidotuvių (uošvis pareiškė, kad per brangiai palaidojau ), keturnedėlio, paminklo, metinių. Nors ant mano pečių mergaitės, namas, mašina, mažoji pastoviai serga - kažkaip į tuos renginius (keturnedėlį, pusmetį, metines) tik kaip svečiai atvažiuodavo. Ir net nepaklausia, ar turiu pinigų, ar ne. Įpykus esu nerealiai. Visai nešventiškos mintys, bet jaučiu teks ramybės dėliai, nutraukti ryšius
Ara, jei paskaitysi mano istorija, atrasi ir mano gyvenime tokiu "perliuku". As laidojau savais pinigais, jie langus statesi i buta, as paminkla staciau - jie remontus daresi... prisidejo, bet tikrai ne per puse, ir net ne trecdali... Palikimo reikalus tvarkiausi, anyta atostogavo, o as aukle samdziausi, kad su mazuoju pabutu... Apie tai, ar turiu pinigu, niekada nepaklaus, greiciau patys pasibedavos, kad viskas brangu ir jie bedziai, o tuo tarpu kitam sunui dovanas i Uk siuncia, uz draudima kas menesi moka... Iskart po laidotuviu buvo kalbu, kad as kalta, jog vyras susirgo, nes man reikejo namo, jo mokslu, iskart pametinuku vaiku... Is pat pradziu buvo pikta, skaudu. Per ju gimine pasakiau, kad vaikai teturi mane viena, ir jei mane dergs, tada neleisiu bendrauti... Buvo aptile. Buvo skaudu, kai i kapines vaziuoja pora kartu per metus, kad geles sodinu tik as, net lito neduoda zvakei, bet... Nutariau nekreipti demesio... Bendrauju kiek reikia. Kazkada anyta apsauke, kad vaika susaldziau ir susargdinau, kad be reikalo ji visur tampausi (rugpucio men, kai lauke buvo plius trisdesimt nuejom i Druskininku baseina). Parodziau, kad ir as nesu ta, ant kurios istisai galima joti, supykau... Porai menesiu... Paskui patys apsireiske... Ir dabar, bent jau man atrodo, kad atsitokeje... As pasakiau, kad ka duos anukams, tai ta ir tures, jei nori bendrauti, tegu patys rodo iniciatyvas, nes as visur nesuspesiu... Siandien turiu situacija, kad vaikams susirgus, galiu nuvezti juos pas anyta, priima be burbejimu, kad kartais savaitgaliais galiu palikti pas juos namuose ir kazkur istrukti. Mano vaiku apie tai turiu as ka nors ar ne neklausineja (bent jau as nezinau), nes jie dar per mazi, nezinotu, ka atsakyti. Kita vertus, ir patys sake, kad man reikia tvarkytis gyvenima, nes vaikams reikia tevo... Bet cia jau ne ju reikalas. Bus taip, kaip noresiu As, o ne jie