QUOTE(Rene0 @ 2013 03 30, 02:18)
Gavau po poros savaičių išeiginę, tai reiškia, kad šiandien nakvosiu namie, o ne pas slaugomą močiutę.
Nemieli linksmų švenčių linkėjimai, kai esu visai viena. Skamba kaip farsas. Puikiai pamenu, kaip pernai sliūkinau per prisikėlimą aplink katedrą vienutė, kai visi porom, šeimom.
Elgetauju kompanijos. Darbe kūrikui išdėsčiau, kad yra nerašyta taisyklė,- tas, kas padeda dirbti, turi pavaišint arbata. Susėdom arbatos, sulošėm pora partijų šaškėm, pasišnekučiavom. Nenorėjau eiti į tuščius namus.

Kai grįžau, dar pasėdėjau mašinoj. Pažliumbiau dėl nieko. Kol prisiverčiau išlipti ir atrakinau namus. Apsilankiau pas jus.
Vistiek. Linksmų švenčių
Jetau, Rene, kokios mes skirtingos. Niekur nėr geriau kaip vienai Jo kambary su Jo portretais. Prieinu, uždegu žvakelę, atsisėdu, pažiūriu - skaidri pertraukėlė. Vienintelis dalykas man sunkus - kai grįžtu iš sodybos ir lange nėra Jo silueto. Nėr buvę atvejo, kad nelauktų. Dažnai su bulviniais blynais. Iki šiol neprisiverčiu jų kepti.
Turiu daug neįpareigojančio bendravimo. Draugės, kraštiečiai, būrelis, pilietinės iniciatyvos.
Mano kaimo sodyboj - naujas gyventojas. Jam septynios savaitės, neišnešiotukas. Mėgsta gulėti tėvui ant krūtinės.
Tėviškėj per pusmetį palaidojau 4 žmones iš savo giminės, du iš artimesniųjų.
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 03 30, 17:39)
Linksmu ir jumi mergaites,jeigu bent kiek minesit sia Kristaus prisikelimo svente..
As dirbsiu visas dienas,ir dziaugiuosi. Svenciu nebeliko mano gyvenime. Bent jau maziau galvosis,kai nereiks namie buti.
Didziausias sventes atributas - keletas dekoraciju is netikru kiausiniu ir mazyciu visciuku

Daznai uzmetu aki,bet jokiu emociju tai nekelia..
Tik noras,kad praeitu greiciau sita dar viena, paprastai daugumai zmoniu, svarbi metu kalendorine svente..O pernai jai tiek ruosiaus...taip graziai praejo

velgi tik skaudus dar vieni "pirmi" prisiminimai apie grazu aptureta laika su mylimuoju...
Taip pat dirbsiu - šifruosiu vienuolių atsiminimus. Tokios gražios vidumi moterys, net balsai jaunesni nei turi metų.
Esu daugiau ieškanti, nei tikinti. Švenčių proga į bažnyčią nevaikštau, einu į Arkikatedrą, kai to reikia vidui.
Nusidažysiu su lukštais tris kiaušiukus, du suvalgysiu rytoj už abudu.
Tešvenčia tos, kurios gali ir kurioms sielai reikia, svarbiausia - kad sau, savo vidui.
Sninga, balandžiu ir Velykom nekvepia, greičiau Kalėdom.