QUOTE(Rene0 @ 2013 03 25, 16:19)
Kaip pjauna širdį, kai sesė sako: mano vyras išrinko šunį, draugė sako: mano vyras sutaisė kompą. Atrodo tyčia jos tai daro, tyčiojasi iš manęs. Kaišioja po nosim savo turtus, kurių aš neturiu
Užsinorėjau pasidaryti liniuotę šiame forume: viena jau du metai, ir rytoj bus 4 mėnesiai.
Vėl
Rene, mieloji, šiaip ar taip, kiekvienai savas gyvenimas svarbiausias, jos net nesusimąsto, kad įgelia. Manęs neskaudina, kad draugėms gerai, priešingai, džiaugiuosi, kad vienos žnypliuotasis jau treti metai tyli, kad kitų dviejų vyrams viskas gerai. Viena iš jų antai surengė vakarėlį - naujai pirktos mašinos pristatymą - nė minties nebuvo, kad savo turtais giriasi. Ir dar viena mūsų draugė, kuri našlauja dar nepilni metai, taip pat nieko blogo tame nematė, nes aš parvežiau ją namo, ilgokai kalbėjomės. Sau pasidžiaugiu, kad maistui galiu skirti nebe tris, o net 8 litus dienai
Ko pavydžiu - kai pamatau gražiai einančią senukų porą, tokius abu per aštuoniasdešimt. Paverkiu parėjus namo...
QUOTE(makita @ 2013 03 27, 23:20)
Kai zmones stebisi,kokia as stipri,nesuprantu nei ju,nei saves.juk ne pati pasirinkau sita kryziu,niekada nebuciau to galejusi,kaip ir negaliu pati ryztis iseit is gyvenimo.tai kur ta mano stiprybe? as tiesiog negaliu rinktis,plaukiu pasroviui,ir tiek.tikriausiai sunku jiems suvokti ta bejegiskumo busena,o jie laiko tai stprybe.
As noriu tiek nedaug,kad daugiau nieko blogo nebebutu,ir pakaks,daugiau jokiu gyvenimo dovanu nereikia,pavargau nuo visko,taip norisi ramybes.
Malvinute,juo2ke,jiems tikrai ten gerai,nebent del musu neramu.o jei kur ir egzistuoja pragaras,tai tik cia,musu zemeje.
Labos visoms,graziu sapnu
Makita, visa kita, kas bus blogai, bus nepalyginama su tuo, kas mus ištiko.
Mano stiprią našlystę kažkaip visi priėmė natūraliai, lyg taip ir turi būti, ir niekas nežino, kiek man skaudėjo. Kai buvo jau visai blogai, susitikau su prof. Gailiene. MB dirbo tam pačiam fakultete, ji žinojo, ką aš praradau. Ji sako: tai visai natūralu, nenatūralu būtų, jei būtų kitaip. Tas kažkaip apramino. Mane dar labai gelbėjo muzika. Gal ir rašiau. Pasiimu kokią ariją ir klausau jos kokius 5-6 variantus, ieškau skirtumų. Skausmas nebe toks aštrus. Gyventi pradėjau suėjus 2 metams. Skaičiau, kad Griciuvienė, garsaus Kauno sąjūdininko našlė - tik penktais. Bet aš vyresnė, privalu pagyventi taip, kaip skirta.
Mano žmogui šiandien būtų 71 metai. Kai jam - nedaug, iki ligos visi laikė žymiai jaunesniu. Nuvažiuosiu į kapines, bet man ten jo nėra. Yra čia, šiame kambaryje, sėdžiu toje vietoje, kur jis ruošdavosi paskaitoms, tik stalas kitas ir kitaip pasuktas. Jo knygos, du portretai, studentų "diplomas" "už viso gyvenimo nuopelnus". Parsinešė, o vakare sužinojo, kad serga...