Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

Moterys visas jus su musu svente. Gal si daina susildys jusu sirdis. 4u.gif O tai tikrai labai jau cia liudna. As sian sapnavau saviski rodos. Sakau rodos, nes nematau veido, bet toks siltas ir geras jausmas, jog as manau, kad tai jis atejo pas mane i sapna. Bet idomiausia tas, kad mano pirmas dabar kaitaliojasi sapne su antroju. Jie kazkaip kartu pas mane sapne. As vienam sapne abu jos matau ir negaliu rytais suprasti ka sapnavau. Keista g.gif

http://www.youtube.c...h?v=ktF3gjLLLYU

Atsiprasau, kad rusu kalba blush2.gif
Atsakyti
Ar jūs tikite, kad žmogus pats to nesuvokdamas, gali nujausti savo pabaigą... Maniškis ir skolas draugam atidavė, ir prie jūros nuvažiavome, ir giminaičius, kaimus mano ir savo aplankė, kur jau 100 metų nesame buvę, kapelius ir mano babytės, ir saviškės... Visa tai spėjome per kelias atostogų savaites... O tada išvyko į Norvegiją ir po kelių savaičių atsitiko šita tragedija... verysad.gif
Atsakyti
Nu apie tai niekad neesu pagalvojus g.gif gal,kad neteko susidurt ar kazkur skaityt..o maniskis priesingai,paciam planu,reikalu ir svajoniu igyvendinimo ikarsty paliko mane cray.gif vis pagalvoju,kad jam irgi turejo buti nelengva iseit verysad.gif
kapinese,paskutine atsisveikinimo akimirka dangus pravirko vos keliom sekundem (pries tai ir po to sviete saule)!
Niekad to nepamirsiu.. cry.gif
Atsakyti
As galiu pasakyti tik tiek, kad zmogus savanoriskai iseinantis is gyvenimo tikrai zino, kad iseis. Sergantis zmogus aisku turi vilti, gali tureti Maniskis net kai kapus aplankem ( o po 6 dienu jis isejo) isvaziuodamas is ju pravaziavo vieta kuri jam patiko ir sako: noreciau buti cia palaidotas. Pasirodo jis ir vieta sau numate. Prisiminiau as jo zodzius ir kai rinkom vieta, pasakiau vyro nora jo broliui. Taip ir padarem kaip bebutu liudna verysad.gif
Atsakyti
Dabar kai pergalvoju kiekviena smulkmena,tai ir man atrodo, kad jis kazka negero nujaute, nes menesiui pries tai radau juoda katinuka, kuri norejau parsinesti i namus, o vyras taip supyko, nors gyvunus myli, nesupratau ko jis taip isiuto, o dabar atrodo, kad gal tas nelabasis nelaime ir atnese i namus...(nepaklausiau ir parsitempiau ji vistiek). Ir pas uosvius nuvaziavom pora kart per menesi, nors anksciau vos karta per metus issiruosdavom. Anyta sake, kad jis toks apsiniaukes jai pasirode. Visaip dabar galvoju, gal ir sapnavo kazka pranasisko, tik nepasakojo. Bet man sapnu, tokiu kaip dantis iskrito ar pan, kurie aiskiai pranestu apie mirti ar nelaime tikrai nebuvo g.gif
Anyta sake, kad neseniai sapnavo, kad jis jai skambino, tik pasake: labas, cia as.... ir viskas, nubudo. Keistas sapnas, kazin ka jis reiskia?
Atsakyti
sunkiausia,kad niekada nezinom,kiek visu potyriu ir sapnu galima laikyti sutapimais ar tiesiog savo psichika ir pasamone,o kiek ju gali buti pranasiski.

lengviau issireikst apie sapnus.vat niekada negali zinot,ar tu sapnavai savo mylima zmogu del to,kad jo ilgiesi,ar del to,kad jis tave norejo ir aplanke sapnuose is tikruju g.gif

as jau kai kada pradedu sapnuot sapnus,kuriuose gyvenu jau viena,be jo,ir tai is tikruju liudina,nors tai yra visiska tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2013 03 20, 10:07)
Dabar kai pergalvoju kiekviena smulkmena,tai ir man atrodo, kad jis kazka negero nujaute, nes menesiui pries tai radau juoda katinuka, kuri norejau parsinesti i namus, o vyras taip supyko, nors gyvunus myli, nesupratau ko jis taip isiuto, o dabar atrodo, kad gal tas nelabasis nelaime ir atnese i namus...(nepaklausiau ir parsitempiau ji vistiek).

Kaip idomu. As irgi pries puse metu iki ivykio pirkau kate mazyte. Ji turejo buti is rusu melsvuju, o paaugus kazkodel tapo juoda, nors emiau ja pilkute kaip dumai g.gif Mirus vyrui anyta vis neatstodavo, kad cia kate atnese nelaime ir, kad as ja ismesciau. Nors ji pastoviai guledavo pas mano vyra ant krutines.
P.S. o apie sapnus radau atsakyma temoje ''religija ir ezoterika''. Nors visvien ne iki galo suprantama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 23 kovo 2013 - 12:41
QUOTE(mamakubu @ 2013 03 23, 13:39)
Kaip idomu. As irgi pries puse metu iki ivykio pirkau kate mazyte. Ji turejo buti is rusu melsvuju, o paaugus kazkodel tapo juoda, nors emiau ja pilkute kaip dumai g.gif  Mirus vyrui anyta vis neatstodavo, kad cia kate atnese nelaime ir, kad as ja ismesciau. Nors ji pastoviai guledavo pas mano vyra ant krutines.
P.S. o apie sapnus radau atsakyma temoje ''religija ir ezoterika''. Nors visvien ne iki galo suprantama.

Nenoriu aš tikėti tomis pasakomis apie katinus. Mes su vaikais prieš jau turbūt du metus pasiėmem auginti du kačiukus. O dar po mėnesiuko iš prieglaudos pasiemiau trečią - juodą mišrūną. Maišytą britų kažkokį ten... Juodas kaip anglis ryškiai geltonom akim. Mano vyras katinų nemėgo. Ir jam apie tai pranešėm jau post factum. Ir ką jūs manot... Grįžo jis atostogų.... Ir pats vienas vežė juos ir skiepyti ir sterilizuoti... Ir pats vaistus leido... Vieną netgi "nusisavino". Sakydavo - šitas šaunuolis mano smile.gif Ktegoriškai atsisakau katinukų atsiradimą sutapatinti su nelaime... Kategoriškai...
O dar kai pagalvoju, kad ir peilių rinkinį jam pirku. Ir laikrodį rinkom ir nupirkom... Tai negi aš pati tą nelaimę prišaukiau... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvinute: 23 kovo 2013 - 14:37
QUOTE(malvinute @ 2013 03 23, 16:36)
Nenoriu aš tikėti tomis pasakomis apie katinus. Mes su vaikais prieš jau turbūt du metus pasiėmem auginti du kačiukus. O dar po mėnesiuko iš prieglaudos pasiemiau trečią -  juodą mišrūną. Maišytą britų kažkokį ten... Juodas kaip anglis ryškiai geltonom akim. Mano vyras katinų nemėgo. Ir jam apie tai pranešėm jau post factum. Ir ką jūs manot... Grįžo jis atostogų.... Ir pats vienas vežė juos ir skiepyti ir sterilizuoti... Ir pats vaistus leido...  Vieną netgi "nusisavino". Sakydavo - šitas šaunuolis mano smile.gif Ktegoriškai atsisakau katinukų atsiradimą sutapatinti su nelaime... Kategoriškai...
O dar kai pagalvoju, kad ir peilių rinkinį jam pirku. Ir laikrodį rinkom ir nupirkom... Tai negi aš pati tą nelaimę prišaukiau... sad.gif

Malvinute, mes taip pat jau laikeme katinuka, suni, ir MV visada mylejo gyvunus, net nepriestaravo, kad dar viena suni pasiimciau is prieglaudos, ir savaji katineli labai mylejo. Bet kas nutiko del to juodojo katinuko paaiskinti negaliu, pirma - ji radome prie namu, o antra MV taip priestaravo arsiai, ir man paklausus - kodel, nerado atsakymo. O kai ji parsinesiau, su salyga, kad kazkam padovanosiu, po poros savaiciu pasake - gal pasiliekam, as jau pripratau prie jo. Bet kas ji pamatydavo, visiems jis nedailus pasirodydavo, toks kazkosk nemielas ir tiek. Beje, padovanojau as ji zmogui pagal skelbima. Vis paskambindavau pasiteirauti kaip tas kaciukas, ir syki jis sako: kazkoks keistas, as guliu lovoje, o jis tupi salia prie spinteles ir ilgai ir idemiai ziuri i mane keistu zvilgsniu. As ji patikinau, kad nieko tokio. O va, katineli atidavem rugsejo gale, o po vyro laidotuviu spalio pradzioje as jam vel skambinau. Ir iki siol telefonas isjungtas, net jokio signalo nebera. Labai noriu tiketi, kad nenutiko ir jam kokia nelaime.
Atsakyti
Nieko ir nesakau, kad mums kate atnese nelaime, tik tiesiog sutapo ir viskas. Aisku nereikia uzsiciklinti ant tokiu dalyku. Man tais laikais anyta sake, kad as ismesciau kate, kad ji nelaimiu nesiotoja, bet atreziau taip sakydama : jei vyras sugriztu ismesciau kate, bet dabar nuo to niekas nepasikeis. Jei kates astikratyciau ar susigrazinciau vyra? Juk ne, nes stebuklu sio atveju nebuna. Vat ir liko gyventi gyvunelis pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 24 kovo 2013 - 11:13
Kaip pjauna širdį, kai sesė sako: mano vyras išrinko šunį, draugė sako: mano vyras sutaisė kompą. Atrodo tyčia jos tai daro, tyčiojasi iš manęs. Kaišioja po nosim savo turtus, kurių aš neturiu schmoll.gif
Užsinorėjau pasidaryti liniuotę šiame forume: viena jau du metai, ir rytoj bus 4 mėnesiai.
Vėl cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2013 03 25, 16:19)
Kaip pjauna širdį, kai sesė sako: mano vyras išrinko šunį, draugė sako: mano vyras sutaisė kompą. Atrodo tyčia jos tai daro, tyčiojasi iš manęs. Kaišioja po nosim savo turtus, kurių aš neturiu schmoll.gif
Užsinorėjau pasidaryti liniuotę šiame forume: viena jau du metai, ir rytoj bus 4 mėnesiai.
Vėl  cray.gif

Rene, nepriimkit tai asmeniškai, kad jos nori jums užgauti širdį. Tikrai ne.
Tiesiog tai labai žmogiška ir elementaru - pasakom, o po to pagalvojam...
Dėl to aš jau išmokau ir toliau mokausi prima pagalvoti, o tada sakyti.

Stiprybės.
Atsakyti