Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

Pas mane pacia buvo toks atvejis kai pirma jo gimtadieni kai jau netekau vyro atejo jo brolis su seima. Sako, kad ar as numanau ko jie pas mane atejo. Susedom aisku, jie buteli turejo su savim ir gerem. Kas buvo ant stalo dar jau neprisimenu. Bet man asmeniskai buvo labai skaudu, kad jie gere jo gimino diena. Juk geriama uz sveikata ta diena, o mes uz ka gerem? Na man taip sakau asmeniskai buvo labai klaiku. As jauciausi visvien vienisa unsure.gif Gal jie nieko blogo ir nenorejo, bet tie pirmi metai ir taip sunkus ir dar toks ivykis.
[/quote]
Tikrai nenorejo blogo, tiesiog vieniems norisi isgerti prisimenant, kitiems gal labiau - pasimelsti, ar paverkti. Grazu, kad susiejot visi artimiausi, dar svarbiau, ne ka geret, o ka snekejot, kaip ji prisiminet, juk jis ir bus tol gyvas, kol bus gyvas artimuju draugu mintyse. Aisku, tostai tokia proga jau nebe i sveikata, bet uz senus gerus laikus, uz tureta grazu laika, uz tai, kad gyvenimas yra vienas, uz daugybe dalyku.
As pasigitsiu - siandien nesusilaikiau ir nusipirkau rytojui bilieta su draugais i Masina Vremeni koncerta. Jam patiko, man netaip jau labai, bet taip norisi nueiti uz ji, keistas jausmas, lyg ketinciau eiti kartu su juo, itikti jam. Net draugu kompanija ikalbejau smile.gif
sita daina jei gros, oi verksiu, na ir dar - mesto gde svet....
http://www.youtube.c...h?v=exTwXC5le8g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makita: 07 kovo 2013 - 13:20
Sveikos, mielosios...
Manęs pavasaris pirmą kartą gyvenime irgi nė kiek nedžiugina... O labiau kelia stresą... Artėja gegužė... Artėja pirmosios metinės... Kaip baisu ir skausminga... Rodos - dar toli, bet jau dabar apie tai galvoju...
Tą pačią dieną Jo mylimiausios pirmagimės gimtadienis... Sueis aštuoneri... Ar ne žiauru... Nežinau, kaip elgtis...
Ir iš vis kartais užeina tokių silpnumo akimirkų, kad tikrai nebesuprantu gyvenimo prasmės... O pasiilgau jo beprotiškai... Be-pro-tiš-kai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinute @ 2013 03 07, 15:42)
O pasiilgau jo beprotiškai... Be-pro-tiš-kai...  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinute @ 2013 03 07, 14:42)
Sveikos, mielosios...
Manęs pavasaris pirmą kartą gyvenime irgi nė kiek nedžiugina... O labiau kelia stresą... Artėja gegužė... Artėja pirmosios metinės... Kaip baisu ir skausminga...

Kaip ir sakiau, pirmos metines tai visad skausminga, VISAD verysad.gif
Ateis laikas, kai bus, tikrai BUS LENGVIAU.
console.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2013 03 07, 00:13)
Praejusia savaite sapnavau savo zmogu (gal koki trecia karta per visa laika), as norejau ji apkabinti, o jis nesileido... Apkabinau, o jis kazkaip zemejo, mazejo. Prabudau. Jauciausi kaip nesava, bet kadangi sapnu nesureiksminu, neanalizavau ir sio.. Nemazai ivykiu darbe ir aplink, galvoju, kad paprasciausia pervargau..

Siandien dar vienas zingsnis zengtas issivaduojant is praeities. Pardaviau musu seimynini automobili. Reikalavo daug remonto, istisai galvos skausma kele. Dabar jau nebekels... Ir  nors tai tik daiktas, kazkokie sentimentai pasijuto... Kita vertus, labai savimi didziuojuosi, kad nesuskydau.

O vakare vel buvo viena is tu akimirku, kai norejau kaukti. Mano penkiamete isaiskino, kad ji laukia Kaledu, nes gaus burtu lazdele, su kuria isburs, kad tetis sugriztu ir visada butu su mumis. Mazajam uzejo periodas, kai klausineja apie mirti, aiskina, kad nenori sirgti veziu ir laukia seses burtu lazdeles mosto verysad.gif

As tai kazkaip daznokai sapnuoju savaji.bet visokie tie sapnai.tai liudziu juose,kad jo nebeturiu ir koks s...gyvenimas be jo,lyg tureciau puse kuno,su viena koja,viena ranka,ir tik puse sirdeles verysad.gif tai bandau save apgaut ir n kartu jau sapnavus,kad jis sugrizta ir baigiasi sitas uzsiteses kosmaras...
man taip reikia jo palaikymo ir patarimu,kad sapnuose pradejau klausti jo nuomones!

Del masinytes..kazkada laukia ir manes didis zingsnis ja parduot,kai pagaliau grisiu namo.bus be galo skaudu ir apie tai daug galvoju nuo pat nelaimes dienos.man ji tokia brangi..zinau,kaip jis ja mylejo!! myliu ir as ja dar labiau,jo netekus.ten liko dalele jo..gera ja vairuot,nors kai prireikia ka pataisyt - viskas kur kas sudetingiau,nei iprastai masinai,bet kolkas susitvarkau 4u.gif

O tavo vaikeliu norai tiesiog priverte issizioti ohmy.gif vargsiukai vaikiukai,nori,kad tetis sugriztu ne ka maziau uz mama.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2013 03 07, 11:19)
Beje, ar skaitei kokiu ezoteriniu knygu?

Turiu dvi naujas knygeles.tu,kuriu norejau neradau,tai pirkau,kokias radau. viena ju pradejau skaityt.bet reik pakeist jos skaitymo laika g.gif o tai sudetinga,nes neturiu to laiko,kaip tik einant miegot.o tokia knyga pries miega skaityt... schmoll.gif po to pradedi klausytis kiekvieno krabzdesio,nemiegi kelias valandas,negerai...o taip idomu is tikruju! ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Juo2ke.: 07 kovo 2013 - 14:57
4u.gif Atsiverciu, paskaitau ir negaliu nieko parasyt viskas taip pazystama, taip isjausta ir sviezia verysad.gif Ir kaip manes neguodzia jusu patirtis, kad net ir po metu nera lengviau, net ir po keletos.
As tiesiog net neysivaizdavau kad tai TOKS beribis netekties skausmas.... As net savo didziausiame kosmare to nesapnavau, nors ir zinojau kas manes laukia, kad jo neteksiu, bet kad bus butent TAIP sunku.... O baisiausia kad nuo to skausmo nera vaistu, ir nei pasislept, nei pabegt nuo jo negali verysad.gif
Vaikuciai mane irgi stebina savo klausimais, elgesiu, tik del ju randu kaskiek stiprybes, nors palustu daznai, atrodo smegenis is makaules isnes... verysad.gif
Pats idijotiskiausias dalykas kai zmones sako, laikas uzgydys zaizdas, laikykis, tu stipri, viskas bus gerai doh.gif doh.gif doh.gif Tada supranti kad jie nesuvokia ka sako. Ir sneka bele "paguost" . Tada imi aiskinti kad sita zaizda neuzgydoma, nes tik prisiminimai like is kaskada laimingo gyvenimo, kad gerai jau nebebus, nebent kaskiek lengviau, ir laikytis nebera uz ko... O kur jie mano stiprybe mato? Kad gyvenimas man toki skausma uzkrove gyventi be savo mylimo, ir vaikuciu tevelio? Ar tai ir vadinama stiprybe? Likti vienai su savo skausmu? doh.gif verysad.gif
Del masinos ir man skausminga labai...., ir noriu greiciau parduot ir tuo paciu bijau skirtis. Siandien ilipau, uzkuriau, ir apsizliumbiau, o kai tarp popieriu radau likusi kvietima draugams i musu vestuves, maniau stoga nunes...... verysad.gif
Va taip ir gyvenu, savo beribiame skausme.... Ir tik jus tai isgyvenusios suprantat. Stiprybes visoms, apkabinu visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comet @ 2013 03 07, 17:41)

Pats idijotiskiausias dalykas kai zmones sako, laikas uzgydys zaizdas, laikykis, tu stipri, viskas bus gerai doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tada supranti kad jie nesuvokia ka sako. Ir sneka bele "paguost"  . Tada imi aiskinti kad sita zaizda neuzgydoma, nes tik prisiminimai like is kaskada laimingo gyvenimo, kad gerai jau nebebus, nebent kaskiek lengviau, ir laikytis nebera  uz ko... O kur jie mano stiprybe mato?

Ir tik jus tai isgyvenusios suprantat. Stiprybes visoms, apkabinu visas wub.gif

As irgi ilgai pikau ant zmoniu kurie sakydavo: laikykis. Bet ilgiau pagyvenus suprantu, kad aisku zmones nori paguosti, bet tikrai kartais ne visi ir dauguma ne visi moka ta daryti ir jie nezino tuo momentu ka pasakyti. Vat ir islenda tada tas zodis '' laikykis''. O stiprybe jie mato tame, kad nepaluzai, kad su vaikais esi. Jie nemato, kad tau sunku ir neturi to matyti. Mes kiekvienas liekam su savo skausmu ir beabejo tik mes tave suprantam console.gif
Atsakyti
Gerai sakot,girdziu ir as tu minciu,kad esu stipri,kuo as tai pvz netikiu blink.gif
Kas zino,kiek dar istversiu toki skausma.Kas zino,kiek mano gyvenimo sutrumpes sitaip pergyvenant.. unsure.gif
Nors tu ka nematau prasmes gyvent sitoj purvinoj zemej schmoll.gif nebevertinu visiskai,kad cia esu,juk tiek kalbu sklinda,kad ten n-kartu geriau,vis meldziu,kad ir mane pasiimtu..nebeturiu ka prarast,belikes tik kazkoks kapstymasis is klampaus purvo ir atseit kabinimasis i gyvenima.o del ko? jeigu nedziugina nei saule,nei kolkas dar turima sveikata ar kazkoks stogas virs galvos..
gyvenime turi kazkas bent dziugint,o,kad bent truputi suprastu aplinkiniai,koks tai neaprepiamas skausmas...
tiesiog suterstas gyvenimas,ko jau niekada nebeatstatysi.kad butu man kas pasake,kai dar buvau mazyte ir svajojau apie savo grazia ateiti,kad taip buna gyvenime,ir kad tai gali paliesti bet ka...niekada aisku nebuciau patikejus,tik nusijuokus ir toliau svajojus ir laukus savo ateities. o dabar bet ka atiduociau,kad tik sugrazintu mane i praeiti arba tiesiog istrintu is gyvenimo. huh.gif
Atsakyti
Kažkaip pradžioj tie sapnai buvo pikti, pagiežos persunkti, o dabar begalinės meilės, mylėjimosi, švelnumo pilni. Ištisai noriu miegot, nieko aplinkui nematau, su niekuom bendraut nenoriu. Gyvenu tik dėl vaikų, o galvoj tik kvailos mintys - gal su mašina ant ledo pasivažinėt, o gal išvažiuot prieš furą. Kažkaip prapuolė noras gyvent unsure.gif
Atsakyti
Jo,"linksmai" ziuriu mes cia visos gyvenam biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(.Juo2ke. @ 2013 03 07, 21:48)
tiesiog suterstas gyvenimas,ko jau niekada nebeatstatysi.kad butu man kas pasake,kai dar buvau mazyte ir svajojau apie savo grazia ateiti,kad taip buna gyvenime,ir kad tai gali paliesti bet ka...niekada aisku nebuciau patikejus,tik nusijuokus ir toliau svajojus ir laukus savo ateities. o dabar bet ka atiduociau,kad tik sugrazintu mane i praeiti arba tiesiog istrintu is gyvenimo. huh.gif

Jei kas pasiūlytų grįžti atgal ir pragyventi iš naujo be jo,be buvusios laimės ir esamo skausmo.Tiesiog ramiai "nesuterštą" gyvenimą.Ar sutiktum?
Atsakyti
QUOTE(ruduo* @ 2013 03 08, 13:30)
Jei kas pasiūlytų grįžti atgal ir pragyventi iš naujo be jo,be buvusios laimės ir esamo skausmo.Tiesiog ramiai "nesuterštą" gyvenimą.Ar sutiktum?

Net negalvoju apie gyvenima is naujo be jo schmoll.gif as tada noreciau darkart isgyvent viska,ka kartu patyrem,o atejus nelaimes dienai,zinant,kas atsitiks,elgciausi kitaip,ir kas zino,galbut jis vis dar butu dabar salia manes verysad.gif

pasakos ir liks pasakom... unsure.gif

nors kaip sako,likimo nepakeisi.jeigu butu isgyvenes ta diena,tai gal kita diena kokia kometa butu uzkritus doh.gif
labai patiko filmas,kurio sukurtos net kelios dalys,pavadinimo tik nepamenu,bet apie likima smile.gif kai pirmojoj daly atsisake skrist keli jaunuoliai lektuvu,o tas lektuvas nukrito.ir eiles tvarka pradejo keistom mirtim vienas po kito mirti.kaip sakant,likimas vistiek padarys savo verysad.gif jeigu butu jam buve lemta,tai tikrai ne nuo manes tai priklausytu,Dievas tiesiog butu jam daves sansa isgyvent,nepaisant sveikatos padeties,bet matyt jo kelione sioj zemej jau turejo baigtis... verysad.gif
Atsakyti