QUOTE(ragana66 @ 2013 03 07, 00:13)
Praejusia savaite sapnavau savo zmogu (gal koki trecia karta per visa laika), as norejau ji apkabinti, o jis nesileido... Apkabinau, o jis kazkaip zemejo, mazejo. Prabudau. Jauciausi kaip nesava, bet kadangi sapnu nesureiksminu, neanalizavau ir sio.. Nemazai ivykiu darbe ir aplink, galvoju, kad paprasciausia pervargau..
Siandien dar vienas zingsnis zengtas issivaduojant is praeities. Pardaviau musu seimynini automobili. Reikalavo daug remonto, istisai galvos skausma kele. Dabar jau nebekels... Ir nors tai tik daiktas, kazkokie sentimentai pasijuto... Kita vertus, labai savimi didziuojuosi, kad nesuskydau.
O vakare vel buvo viena is tu akimirku, kai norejau kaukti. Mano penkiamete isaiskino, kad ji laukia Kaledu, nes gaus burtu lazdele, su kuria isburs, kad tetis sugriztu ir visada butu su mumis. Mazajam uzejo periodas, kai klausineja apie mirti, aiskina, kad nenori sirgti veziu ir laukia seses burtu lazdeles mosto
As tai kazkaip daznokai sapnuoju savaji.bet visokie tie sapnai.tai liudziu juose,kad jo nebeturiu ir koks s...gyvenimas be jo,lyg tureciau puse kuno,su viena koja,viena ranka,ir tik puse sirdeles

tai bandau save apgaut ir n kartu jau sapnavus,kad jis sugrizta ir baigiasi sitas uzsiteses kosmaras...
man taip reikia jo palaikymo ir patarimu,kad sapnuose pradejau klausti jo nuomones!
Del masinytes..kazkada laukia ir manes didis zingsnis ja parduot,kai pagaliau grisiu namo.bus be galo skaudu ir apie tai daug galvoju nuo pat nelaimes dienos.man ji tokia brangi..zinau,kaip jis ja mylejo!! myliu ir as ja dar labiau,jo netekus.ten liko dalele jo..gera ja vairuot,nors kai prireikia ka pataisyt - viskas kur kas sudetingiau,nei iprastai masinai,bet kolkas susitvarkau
O tavo vaikeliu norai tiesiog priverte issizioti

vargsiukai vaikiukai,nori,kad tetis sugriztu ne ka maziau uz mama..
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2013 03 07, 11:19)
Beje, ar skaitei kokiu ezoteriniu knygu?
Turiu dvi naujas knygeles.tu,kuriu norejau neradau,tai pirkau,kokias radau. viena ju pradejau skaityt.bet reik pakeist jos skaitymo laika

o tai sudetinga,nes neturiu to laiko,kaip tik einant miegot.o tokia knyga pries miega skaityt...

po to pradedi klausytis kiekvieno krabzdesio,nemiegi kelias valandas,negerai...o taip idomu is tikruju!