QUOTE(mamakubu @ 2013 02 22, 01:00)
Nusizudziusiu zmoniu likimas ir karma nesiskiria. Tas likimas taip pat pasirinktas pries gimstant
Na mano knygose kitaip rado,bet cia kiekvieno tikejimo dalykas,nieks nezino kaip ten yra is tiesu.
Juo2ke,butinai pasidalink mintimis kai perskaitysi.
QUOTE(makita @ 2013 02 23, 21:10)
Na mano knygose kitaip rado,bet cia kiekvieno tikejimo dalykas,nieks nezino kaip ten yra is tiesu.
Tik turejau omeny, kad zmogus savo noru pasitraukes is gyvenimo irgi turi karma
QUOTE(mamakubu @ 2013 02 23, 22:53)
Tik turejau omeny, kad zmogus savo noru pasitraukes is gyvenimo irgi turi karma
Be abejo.tik mirtis del savizudybes,pasak Newtono,nera nulemta,tai labiau zmogaus pasirinkimas,galbut del nesugebejimo tinkamai tvarkytis gyvenimo ar kitu priezasciu.po tokios mirties sielos labai gailisi neislaikiusios gyvenimo egzamino,nes tik po mirties supranta,kad visi gyvenimo isbandymai yra ju labui,sielos tobulejimui ir kad kitam gyvenime tas problemas teks ir vel spresti. Man sitos knygos sustate viska I vietas,atsake I visus klausimus ir nepriestarauja mano ankstesniems isitikinimams,religijai.dziaugiuosi jas radusi. O siaip kad ir kaip butu viskas aisku ir suprantama,labai ilgiuosi jo,dabar paziurejau I nuotrauka ir jis taip toli pasirode.tik kazkodel nebeasaroju tiek,isdziuvo upeliai.bijau per greit ji pamirsti,tas kasdienis skausmas ir liudesys toks savas tapo, net nezinau ar noriu,kad praeitu,ir kartu bijau,o jei nepraeis...
QUOTE(makita @ 2013 02 24, 00:27)
Be abejo.tik mirtis del savizudybes,pasak Newtono,nera nulemta,tai labiau zmogaus pasirinkimas,galbut del nesugebejimo tinkamai tvarkytis gyvenimo ar kitu priezasciu.po tokios mirties sielos labai gailisi neislaikiusios gyvenimo egzamino,nes tik po mirties supranta,kad visi gyvenimo isbandymai yra ju labui,sielos tobulejimui ir kad kitam gyvenime tas problemas teks ir vel spresti. Man sitos knygos sustate viska I vietas,atsake I visus klausimus ir nepriestarauja mano ankstesniems isitikinimams,religijai.dziaugiuosi jas radusi. O siaip kad ir kaip butu viskas aisku ir suprantama,labai ilgiuosi jo,dabar paziurejau I nuotrauka ir jis taip toli pasirode.tik kazkodel nebeasaroju tiek,isdziuvo upeliai.bijau per greit ji pamirsti,tas kasdienis skausmas ir liudesys toks savas tapo, net nezinau ar noriu,kad praeitu,ir kartu bijau,o jei nepraeis...
O man ne vienas zmogus ( svarbiausia jie tarp pussavy nepazistami) yra pasakes, kad tai jo karma ir nese jis ja uz..... Neesminis dalykas Ir jei nebutu tai padares karma kristu ant musu ( manes ir vaiku).
QUOTE(mamakubu @ 2013 02 25, 20:19)
O man ne vienas zmogus ( svarbiausia jie tarp pussavy nepazistami) yra pasakes, kad tai jo karma ir nese jis ja uz..... Neesminis dalykas Ir jei nebutu tai padares karma kristu ant musu ( manes ir vaiku).
As kazkaip netikiu seimyninemis karmomis,man atrodo,kad kiekvienas turime savo likima,karma.gali buti prakeikimas,bet ne karma.o siaip susimasciau,kad mano vyro senelis irgi smurttine mirtim zuvo,zaibas trenke,o ju vardai tie patys,gal tai ne sutapimas?
Kaip laikotes? ar pavasario saule susilde skausmo ledo sukaustytas sirdeles? man kartais net keista,pagaunu save svajojant apie ateiti, kartais rodos net visai viskas gerai. Jau greit pusmetis be jo, kai pagalvoju, kaip jis butu labai dziaugesis graziu pavasariu, kaip labai mego siluma ir saule. Vasara budavo dailiai nurudes, ir visuomet - besisypsantis. Toks jis man iskyla akyse, grazus kaip pats pavasaris, tokio jo labai ilgiuosi.
Pasidalinkit mintimis, svajonemis, man rupi kuo jus gyvenat
Pasidalinkit mintimis, svajonemis, man rupi kuo jus gyvenat
Labu
Mane tai skaudina artejantis pavasaris..Visiskai neatitinka mano nuotaiku,o visi aplink tik ir dziaugiasi grazejanciu oru,o man tik verkt noris..
Baisiausia,kad arteja abieju gimtadieniai,kaip reikes tas dienas isgyvent,nezinau..
Taip noriu,kad viskas griztu i savo vezes,kad kartais taip realiai atrodo,kad jis ieis pro duris ir toliau planuosim savo grazia ateiti
Man tai visai nepalengvejo,atsiprasau,kad negaliu siltu minciu isreikst
Mane tai skaudina artejantis pavasaris..Visiskai neatitinka mano nuotaiku,o visi aplink tik ir dziaugiasi grazejanciu oru,o man tik verkt noris..
Baisiausia,kad arteja abieju gimtadieniai,kaip reikes tas dienas isgyvent,nezinau..
Taip noriu,kad viskas griztu i savo vezes,kad kartais taip realiai atrodo,kad jis ieis pro duris ir toliau planuosim savo grazia ateiti
Man tai visai nepalengvejo,atsiprasau,kad negaliu siltu minciu isreikst
Manęs irgi pavasaris nedžiugina Jaučiuosi blogai, emocijos banguoja, sapnai kankina
Praejusia savaite sapnavau savo zmogu (gal koki trecia karta per visa laika), as norejau ji apkabinti, o jis nesileido... Apkabinau, o jis kazkaip zemejo, mazejo. Prabudau. Jauciausi kaip nesava, bet kadangi sapnu nesureiksminu, neanalizavau ir sio.. Nemazai ivykiu darbe ir aplink, galvoju, kad paprasciausia pervargau..
Siandien dar vienas zingsnis zengtas issivaduojant is praeities. Pardaviau musu seimynini automobili. Reikalavo daug remonto, istisai galvos skausma kele. Dabar jau nebekels... Ir nors tai tik daiktas, kazkokie sentimentai pasijuto... Kita vertus, labai savimi didziuojuosi, kad nesuskydau.
O vakare vel buvo viena is tu akimirku, kai norejau kaukti. Mano penkiamete isaiskino, kad ji laukia Kaledu, nes gaus burtu lazdele, su kuria isburs, kad tetis sugriztu ir visada butu su mumis. Mazajam uzejo periodas, kai klausineja apie mirti, aiskina, kad nenori sirgti veziu ir laukia seses burtu lazdeles mosto
Siandien dar vienas zingsnis zengtas issivaduojant is praeities. Pardaviau musu seimynini automobili. Reikalavo daug remonto, istisai galvos skausma kele. Dabar jau nebekels... Ir nors tai tik daiktas, kazkokie sentimentai pasijuto... Kita vertus, labai savimi didziuojuosi, kad nesuskydau.
O vakare vel buvo viena is tu akimirku, kai norejau kaukti. Mano penkiamete isaiskino, kad ji laukia Kaledu, nes gaus burtu lazdele, su kuria isburs, kad tetis sugriztu ir visada butu su mumis. Mazajam uzejo periodas, kai klausineja apie mirti, aiskina, kad nenori sirgti veziu ir laukia seses burtu lazdeles mosto
Ragana66 galiu tik isivaizduoti kaip drasko sirdi tokie zodziai. Ir as noreciau tokios burtu lazdeles.... kartais net pamastau kiek pinigu uz ja galeciau sumoketi... milijono fiziskai neturiu, bet atiduociau visa gyvenima i skolas vardan to, kad viskas butu kaip anksciau.
Ara, ka sapnuoji? papasakok.
Juo2ke, o man draugai dar per laidotuves pasiule, kad susitiksime visi jo gimtadienio proga sodyboje. Man nuskambejo kazkaip makabriskai, iskart sakiau -nene, dabar pamastau, o gal? jis kaip vaikas noredavo dideles sventes. Bet jo juk nebera, ar yra prasme svesti? nebent jo siela mus aplankytu. Net nezinau, ar nebus per daug skausminga. Taip norisi grazinti nors kazkiek praeities, norisi bendrauti su jo draugais, tevais, matyti ji kituose zmonese, kalbeti apie ji. Bet jo paties jau atkurti nebeimanoma.
Beje, ar skaitei kokiu ezoteriniu knygu?
Ara, ka sapnuoji? papasakok.
Juo2ke, o man draugai dar per laidotuves pasiule, kad susitiksime visi jo gimtadienio proga sodyboje. Man nuskambejo kazkaip makabriskai, iskart sakiau -nene, dabar pamastau, o gal? jis kaip vaikas noredavo dideles sventes. Bet jo juk nebera, ar yra prasme svesti? nebent jo siela mus aplankytu. Net nezinau, ar nebus per daug skausminga. Taip norisi grazinti nors kazkiek praeities, norisi bendrauti su jo draugais, tevais, matyti ji kituose zmonese, kalbeti apie ji. Bet jo paties jau atkurti nebeimanoma.
Beje, ar skaitei kokiu ezoteriniu knygu?
QUOTE(makita @ 2013 03 07, 11:19)
Juo2ke, o man draugai dar per laidotuves pasiule, kad susitiksime visi jo gimtadienio proga sodyboje. Man nuskambejo kazkaip makabriskai, iskart sakiau -nene, dabar pamastau, o gal? jis kaip vaikas noredavo dideles sventes. Bet jo juk nebera, ar yra prasme svesti? nebent jo siela mus aplankytu. Net nezinau, ar nebus per daug skausminga.
Siaip nepatartina svesti gimtadieni jau mirusio zmogaus. Taip atsiminti aisku niekas nedraudzia, bet mirusio zmogaus gimimo data jau tampa jo mirties data
Atleisk makita
Ragana66 kaip siaip is vienos puses gerai, kad vaikai nepamirsta tecio. Ir gerai, kad jie maziukai, nes mano atveju kai buvo paaugles oi kiek buvo psichologiniu problemu ir dar baisesnio dalyko kai mus paliko vyras ir tetis. Aisku randai lieka visiem, ar tai mazas ar didesnis vaikas. Jie buna nematomi, neapciopiami, bet jie yra ir atsiliepia su laiku musu gyvenime, kas ir yra liudniausia.
Sveikatytes visoms ir grazaus neskausmingo pavasario
Papildyta:
Pas mane pacia buvo toks atvejis kai pirma jo gimtadieni kai jau netekau vyro atejo jo brolis su seima. Sako, kad ar as numanau ko jie pas mane atejo. Susedom aisku, jie buteli turejo su savim ir gerem. Kas buvo ant stalo dar jau neprisimenu. Bet man asmeniskai buvo labai skaudu, kad jie gere jo gimino diena. Juk geriama uz sveikata ta diena, o mes uz ka gerem? Na man taip sakau asmeniskai buvo labai klaiku. As jauciausi visvien vienisa Gal jie nieko blogo ir nenorejo, bet tie pirmi metai ir taip sunkus ir dar toks ivykis.