QUOTE(Comet @ 2013 01 28, 02:24)
Bijau tos dienos kai iseisiu is "tranzo" ir tikrai suvoksiu kad jau niekada, niekada....
Comet, nebijok... Taip tikrai nenutiks "staiga"... Tai ateis po truputį, visas suvokimas ateina iš lėto, palengva, diena po dienos... Vieną dieną tiesiog tai pajausi... Ir tas skausmas bus jau kitoks. Skausmas nepraeis, jis tiesiog keis formą. Pradžioje skauda net fiziškai, vienu metu maniau - sprogsiu iš vidaus... Buvo net sąrėmius primenančių priepuolių... Vėliau "skaudės mintys", negalėsi apie jį galvoti, ir negalvoti negalėsi... Bus tokių momentų, kai skaudės, sėdėsi apsipylusi ašarom, klausysi priiminimus keliančios muzikos, tuo save skaudinsi, ir nenorėsi liautis tai daryti. Galvosi apie jį, nes negalvodama jausiesi jį išduodanti... Bet ir tai praeis.
Ir aš anuomet norėjau, kad tas veriantis skausmas staigiai praeitų, dabar pat... Pavydėjau supermamoms, kurios jaubuvo "pažengsios" pusmetį, metus...
O štai - jau skaičiuoju dešimtą mėnesį... Skauda, bet ne taip aštriai, jaučiuosi kiek ramesnė, kartais ir užsimirštu, ypač kai esu labai užsiėmusi. Nors, būna - pratrūkstu ir nieko negaliu su savimi padaryt...
Bet galiu pasakyt, kad šiandien man jau kiek lengviau... Jau tikrai nebeklausinėju savęs, "kodėl"...
Kartais prabėgdama pro jo nuotrauką, pasakau jam kur skubu, kur ruošiuosi važiuoti... ką daryti... Kartais pagaunu save, kad man ne skauda, o kad bendrauju su juo kaip su gyvu... Gal jau įžengiau į naują gedėjimo etapą...
Papildyta:
[quote=makita,2013 01 28, 23:37]
kas dar blogo gali nutikti? jau bijau ir gyventi...
Makita, gal per žiauriai pasysiu, bet į tokius klausimus aš sau atsakau štai kaip...
"Blogiausiu atveju - gresia mirtis. Ar tai taip baisu...? Tikrai ne."
Netekus savo žmogaus mirties vertinimas tikrai pasikeitė. Netgi ištikus mirčiai - blogiausiu atveju (jeigu visgi pomirtinio gyvenimo nėra) tavęs tiesiog nebeliks... Geresniuoju atveju - susitiksi su savo - žmogumi... Tai juk nėra taip blogai