Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 3

QUOTE(esu-mama @ 2013 03 13, 14:23)
o kas perkate Na cl? ar jis buna tik vienos rusies? siandien paprasiau vaistineje Na cl , kad pilti i inhaliatoriu ir kvepuoti, gavau toki: NATRIO CHLORIDAS 0,9 % bet parasyta injekcinis tirpalas. vartoti i vena, raumenis, po oda..... ar tikrai vaikams galima ji kvepuoti?
ir noriu paklausti ar vaikams duodat sukvepuot po 5ml ar maziau?

mes tik siandien isigijom tai bandom dabar. pirkom va toki:
http://www_jusujauku...r-ne-c28-e.html  tik ganetinai garsiai dirba. bet greit vaikas sukvepavo tuos 5ml.. tik as dabar del to natrio suabejojau  g.gif Busiu dekinga kas paziuresit savo dezutes ir pavadinima ir parasysite ar tinka sitas? aciu 4u.gif

Viskas gerai su tuo Natrio Chloridu, puikiai, galit drąsiai inhaliuoti wink.gif o kiekį irgi galit 5ml, galit mažiau. Mūsų gydytoja mano trimetukei rekomenduoja 5 - 10 min. inhaliacijų, dažniausiai 2 kart dienoj.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 03 13, 16:00)
Viskas gerai su tuo Natrio Chloridu, puikiai, galit drąsiai inhaliuoti wink.gif o kiekį irgi galit 5ml, galit mažiau. Mūsų gydytoja mano trimetukei rekomenduoja 5 - 10 min. inhaliacijų, dažniausiai 2 kart dienoj.

aciu labai , jau pakvepavom., pradejo labai smarkiai atsikoset g.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 03 13, 20:29)
aciu labai , jau pakvepavom., pradejo labai smarkiai atsikoset  g.gif

jei per stipriai sužadina kosulį - labiau atskieskit, per daug koncentruota.
Atsakyti
merginos o koks geriausias ar vienas is geresniu skaitosi? nes kainu maciau visokiausiu nuo 190 iki 700 lt, tai gal 700 jau nesisnoretu moketi bet gal iki kokiu 400 jau papirkciau, g.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 03 16, 18:39)
merginos o koks geriausias ar vienas is geresniu skaitosi? nes kainu maciau visokiausiu nuo 190 iki 700 lt, tai gal 700 jau nesisnoretu moketi bet gal iki kokiu 400 jau papirkciau,  g.gif

Cia tas pats kaip as Jusu paklausciau, kuri geresne masina Lexus BMW ar Dacia ?
Tiesiog as savu kailiu patyriau, jog butina paciai dometis, nes kas siuloma/ rekomenduojama, tai nereiskia kad Jums tiks. Skaitykit techninius duomenis lyginkit ir pamatysit skirtumus

As rinkausi is microlife Neb 10
Omron Ne-C801
Atsakyti
Sveikos reikia Jūsų pagalbos gavau nuolaidelę camelia vaistinėse 50proc.galvoju inhaliatorių paimti mano mažoji sirguliuoja dažnokai,bet vaistinėje tik šį siūlo http://rinka.lt/skel...ha-1696783.html kaina pas juos 254,39 dar nuolaida butu...patarkite ar geras šis inhaliatorius..Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano kuklia nuomone visi inhaliatoriai atlieka viena ir ta pacia funkcija padeda nuo kvepavimo ligu susirgimu, kas skiriasi?skiriasi gal svoris, nezinau ar jis kam aktualus, garsas?bet realiai jie visi ne kaip traktoriai dirba, ipurskimo gal greitis g.gif galima inhaliuoti gulint ar negalima g.gif
kad Omron firma turi varda taip sutinku, gal puse sumos uz ji ir mokam, bet nesutinku, kad kad kitokiu firmu inhaliatoriai prastesni uz ta pati OMRON 4u.gif ir atrodo, jog nusipirkus inhalliatoriu uz 400 lt jis labaiu pades nei tas, uz kuri mokejot 150 lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 17 kovo 2013 - 10:25
QUOTE(slitka @ 2013 03 17, 10:23)
mano kuklia nuomone visi inhaliatoriai atlieka viena ir ta pacia funkcija padeda nuo kvepavimo ligu susirgimu, kas skiriasi?skiriasi gal svoris, nezinau ar jis kam aktualus, garsas?bet realiai jie visi ne kaip traktoriai dirba, ipurskimo gal greitis  g.gif galima inhaliuoti gulint ar negalima  g.gif
kad Omron firma turi varda taip sutinku, gal puse sumos uz ji ir mokam, bet nesutinku, kad kad kitokiu firmu inhaliatoriai prastesni uz ta pati  OMRON 4u.gif ir atrodo, jog nusipirkus inhalliatoriu uz  400 lt jis labaiu pades nei tas, uz kuri mokejot 150 lt  4u.gif

Ačiū už nuomonę,bet tik tiesiog tik tam gali nuolaida duoti nesinori jos prarasti
Atsakyti
tiek mano drauge , tiek as turim si, esam patenkintos, tik as pirkau be akcijos, neturiu prie ko prisikabinti 4u.gif

http://kartu.lt/akci.../inhaliatorius2
Atsakyti
Nusprendėm ir mes įsigyt inhaliatorių, bet nieko apie juos nenutuokiu. Patarkit, kurios turit, į kokius techninius duomenis reiktų atkreipti dėmesį?
Nemažai čia buvo kalbėta apie OMRON COMPAIR (NE-C801). Ar su juo galima inhaliuoti gulint?
Šiuo metu čia siūlomos nuolaidos http://beta.lt/kauna...track_type=name. Gal kuri iš šių siūlomų turite, kokie atsiliepimai? Ten tiek prirašyta techninės charakteristikos, nors man tai nieko nesako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 03 23, 18:48)
Nusprendėm ir mes įsigyt inhaliatorių, bet nieko apie juos nenutuokiu. Patarkit, kurios turit, į kokius techninius duomenis reiktų atkreipti dėmesį?
Nemažai čia buvo kalbėta apie OMRON COMPAIR (NE-C801). Ar su juo galima inhaliuoti gulint?
Šiuo metu čia siūlomos nuolaidos http://beta.lt/kauna...track_type=name. Gal kuri iš šių siūlomų turite, kokie atsiliepimai? Ten tiek prirašyta techninės charakteristikos, nors man tai nieko nesako smile.gif

Visai neblogos kainos, tik kazin pigiausias vadinasi prasciausias? g.gif nes galvoju kad vistik reiktu ir mums isigyti inhaliatoriu, tik kaip issirinkti optimaliausia kainos ir kokybes varianta doh.gif
Atsakyti
mes pirkom microlife neb10

Kurį laiką labai intensyviai naudojom ir tikrai ištvėrė daug jis, net virš valandos trunkančius inhaliavimus (nors ir turbūt negalima taip ilgai be petraukos, bet kai vaikui reikėjo, tai negailėjom daikto).

Dabar jau birbia jis garsiau, nei iš pradžių, bet garas vis dar toks pats geras, o naudoti reikia labia retai, ligos tfu 3k suretėjo, tai galvoju tiek kiek jo reikėjo, tiek jis ir atitarnavo savo 180 lt su kaupu. tikrai nebūtina stengtis brangius pirkt jei tik dėl vaikiškų ligų.
Papildyta:
QUOTE(reburd @ 2013 02 27, 12:19)
Mano omron inhaliatorius atrodo lygiai taip, raidziu skaičių neastimenu, o jis Londone dabar paliktas, patikrint negaliu. Su šituo gulint neina inhaliuot, nes pavertus išbėgtų skystis iš talpos, kur vaistus reikia pilt. Na nebent galvelę stačiai laikyt, nes tą talpą vertikaliai ar šiek tiek gulsčiai galima laikyt, horizontaliai ne  schmoll.gif

mes gulinčiam su microlife inhaliuodavom nevisiškai uždėję kaukę, o šalia stačiai laikydami. tenka daugiau pagarint, netinka, jei nori vaistų tikslią dozę sukvėpuot, bet su vandeniu druska efektas irgi būna geras 4u.gif
Atsakyti