Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 3

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 02 13, 19:47)
galima net paprastą vandenuką, nes patenkantys garai jau savaime yra gerai ax.gif

Bent jau man keli gydytojai sakė, kad paprasto vandenio nepataria, geriau jau NaCl arba mineralinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2013 02 12, 12:53)
o gal pamenate kaip tiksliai vadinasi tos adrenalino kapsulytes?

QUOTE(slitka @ 2013 02 12, 16:10)
niu bet kiek randu internete tas adrenalinas parduodams tik daktarei israsius recepta  doh.gif kokio tinklo vaistinej perkat?
as kai su mazium gulejau ligonine, bronchitas buvo, tai irgi i nosi lasino adrenalina, klausiu kur galeciau isigyt, sake tik daktare israso, nes cia gaminami lasiukai g.gif

Perskaičiau visą temą, daug tų inhaliatorių, aš prieš porą metų pirkau, rekomendavo Omron. Nesigailiu, veikia gerai, tiesa, netinka naudoti gulint. Iš pradžių nenorėjo kvėpuot, bet paleidau filmuką, pasisodinau ant kelių, ir nuo tol be problemų kvėpuoja.

Adrenaliną ampulėm ir aš ne kartą pirkus, keliose vaistinėse, recepto tikrai neprašė. Tik žinau, kad adrenalino kiekis skirtingai veikia. Mano vyresnėlei kosulys toks prie laringito, lojantis, tai liepdavo 2 ampules sukvėpuot per kartą, 3 kartus per dieną.
Pagrindiniai vaistukai brontex lašai atsikosėjimui, NaCl tirpalas. Šiandien nupirkau hedelix lašų, ne sirupo, (ateičiai), tik nežinau ar galima inhaliuot. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Labai reiketu patarimo, ar gali kosulys sustipreti, pradejus inchaliacijas? Mano 6.5 men dukryte vis pakosedavo ryte atsikelus, nesmarkiai ir tik ryte karteli koki, bet kasdien, ir tas kosulys toks idomus, viena diena lyg ir sausas, kita diena lyg ir su atsikosejimu. Maniau, kad gal cia uzsilike nuo paskutines musu ligos karkaliuku, neissivale pilnai. Taigi nusipirkau inchaliatoriu, nes labai jau nesinori vaikui vaistus vel kist. Inchaliuojam jau trecia diena 2-3kartus per diena kokias 5min mineraliniu vandenuku. Taciau pastebejau, kad ji pradejo koseti dazniau. Dabar galvoju, gal cia taip ir turetu buti, juk karkalai turi issivalyti, taigi ir kosulys daznesnis nera blogai, o gal jai inchaliacijos netinka ir visai be reikalo as jas darau? Gyvenam Anglijoj, taigi su gydytoju pasitarti neturiu galimybes, nes cia jiem viskas normalu, todel prasau patyrusiu mamyciu patarimu... 4u.gif
Atsakyti
as siandien taip pat nusipirkau inhaliatoriu stai toki http://www.hiperfarm...0877-63a8b29234
tik siek tiek pigesni,dabar ziuriu eurovaistineje jiems nuolaidos, taigi inhaliavomes su hedelix ziuresim koks bus poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 02 26, 19:09)
inhaliavomes su hedelix ziuresim koks bus poveikis g.gif

Labas 4u.gif Su hedelix lašais inhaliuojat? Aš jų nuspirkau, tik dar neišbandžiau. Parašykit, ar padės 4u.gif

racostee, sunku pasakyti dėl ko pradėjo dažniau kosėt unsure.gif Kad netiktų inhaliavimas - nemanau schmoll.gif Gal greičiau jau suskystino karkaliukus, jei buvo užsilikę ir iškosti g.gif Mes irgi Anglijoj, žinau, kaip sunku, kai negali pasitikėti gydytojais, jiems normalu, kad vaikas kosti mėnesį, du doh.gif Stiprybės ir kantrybės, sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 02 26, 20:09)
as siandien taip pat nusipirkau inhaliatoriu stai toki http://www.hiperfarm...0877-63a8b29234
tik siek tiek pigesni,dabar ziuriu eurovaistineje jiems nuolaidos, taigi inhaliavomes su hedelix ziuresim koks bus poveikis g.gif

Smalyziuke, o Jusu Omron inhaliatoriuje yra reguliuojamas isgarinimo greitis? Nes as ieskau inhaliatoriaus, kur galima butu reguliuoti garinimo greiti, nes ruosiuosi naujagimiui vaikuciui nupirkti. Microlife pasiule, bet jis netinkamas gulinciam. Tai kaip ir tiktu omron kompresoriniai, bet kazkaip nerandu informacijos apie garinimo greicio reguliavima...
Atsakyti
Sveiki,
Norejau paklausti, gal zinot su sio inhaliatorium http://www.efarma.lt...pairtm-ne-c28-e galima atlikti inhaliacija mieganciam vaikui?T.y. gulinciam? g.gif
Nes svarstau isigyti, nes visa ziema koseja vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(racostee @ 2013 02 26, 16:22)
Labai reiketu patarimo, ar gali kosulys sustipreti, pradejus inchaliacijas? Mano 6.5 men dukryte vis pakosedavo ryte atsikelus, nesmarkiai ir tik ryte karteli koki, bet kasdien, ir tas kosulys toks idomus, viena diena lyg ir sausas, kita diena lyg ir su atsikosejimu. Maniau, kad gal cia uzsilike nuo paskutines musu ligos karkaliuku, neissivale pilnai. Taigi nusipirkau inchaliatoriu, nes labai jau nesinori vaikui vaistus vel kist. Inchaliuojam jau trecia diena 2-3kartus per diena kokias 5min mineraliniu vandenuku. Taciau pastebejau, kad ji pradejo koseti dazniau. Dabar galvoju, gal cia taip ir turetu buti, juk karkalai turi issivalyti, taigi ir kosulys daznesnis nera blogai, o gal jai inchaliacijos netinka ir visai be reikalo as jas darau? Gyvenam Anglijoj, taigi su gydytoju pasitarti neturiu galimybes, nes cia jiem viskas normalu, todel prasau patyrusiu mamyciu patarimu...  4u.gif

tai gali buti taip ,kad karkaliukai valosi greiciau ir uztai atsirado kosuliukas stipresnis,yra buve ir mano mazylei labai panasiai kaip jus pasakojat,buvo vienu tarpu net priepuoliukai nemazi uzeje,tokiu atveju panaudojau su adrenalinu ir po to viskas staigiai praejo.Nenustokit inhaliuotis,reikia siek tiek kantrybes ir viskas praeis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 02 27, 10:24)
Sveiki,
Norejau paklausti, gal zinot su sio inhaliatorium http://www.efarma.lt...pairtm-ne-c28-e  galima atlikti inhaliacija mieganciam vaikui?T.y. gulinciam?  g.gif
Nes svarstau isigyti, nes visa ziema koseja vaikas  doh.gif

Mano omron inhaliatorius atrodo lygiai taip, raidziu skaičių neastimenu, o jis Londone dabar paliktas, patikrint negaliu. Su šituo gulint neina inhaliuot, nes pavertus išbėgtų skystis iš talpos, kur vaistus reikia pilt. Na nebent galvelę stačiai laikyt, nes tą talpą vertikaliai ar šiek tiek gulsčiai galima laikyt, horizontaliai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2013 02 27, 13:19)
Mano omron inhaliatorius atrodo lygiai taip, raidziu skaičių neastimenu, o jis Londone dabar paliktas, patikrint negaliu. Su šituo gulint neina inhaliuot, nes pavertus išbėgtų skystis iš talpos, kur vaistus reikia pilt. Na nebent galvelę stačiai laikyt, nes tą talpą vertikaliai ar šiek tiek gulsčiai galima laikyt, horizontaliai ne  schmoll.gif

supratau 4u.gif
zodziu visai susimaisiau koki pirkti doh.gif Dar cia vyras prisiunte informacijos, kad jie labai skiriasi ir reikia zinoti, kada koki naudot doh.gif O pas sita reguliojasiu ismetamu daleliu dydis?

JKas supranta rusiskai nuo 15minutes paziurekit http://www.youtube.c...h?v=ML3AXHxT3AE
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2013 02 26, 20:40)
Labas  4u.gif  Su hedelix lašais inhaliuojat? Aš jų nuspirkau, tik dar neišbandžiau. Parašykit, ar padės  4u.gif

racostee, sunku pasakyti dėl ko pradėjo dažniau kosėt  unsure.gif  Kad netiktų inhaliavimas - nemanau  schmoll.gif  Gal greičiau jau suskystino karkaliukus, jei buvo užsilikę ir iškosti  g.gif Mes irgi Anglijoj, žinau, kaip sunku, kai negali pasitikėti gydytojais, jiems normalu, kad vaikas kosti mėnesį, du  doh.gif Stiprybės ir kantrybės, sveikit  4u.gif

QUOTE(Mocamoca @ 2013 02 27, 10:10)
tai gali buti taip ,kad karkaliukai valosi greiciau ir uztai atsirado kosuliukas stipresnis,yra buve ir mano mazylei labai panasiai kaip jus pasakojat,buvo vienu tarpu net priepuoliukai nemazi uzeje,tokiu atveju panaudojau su adrenalinu ir po to viskas staigiai praejo.Nenustokit inhaliuotis,reikia siek tiek kantrybes ir viskas praeis. 4u.gif

Labai ačiū pasisakiusioms mamytėms. Inchaliuojamės toliau, lyg ir jau gerėja, tikiuosi, kad atsikratysim mes to kosulio greitu laiku.
Atsakyti
o kas perkate Na cl? ar jis buna tik vienos rusies? siandien paprasiau vaistineje Na cl , kad pilti i inhaliatoriu ir kvepuoti, gavau toki: NATRIO CHLORIDAS 0,9 % bet parasyta injekcinis tirpalas. vartoti i vena, raumenis, po oda..... ar tikrai vaikams galima ji kvepuoti?
ir noriu paklausti ar vaikams duodat sukvepuot po 5ml ar maziau?

mes tik siandien isigijom tai bandom dabar. pirkom va toki:
http://www_jusujauku...r-ne-c28-e.html tik ganetinai garsiai dirba. bet greit vaikas sukvepavo tuos 5ml.. tik as dabar del to natrio suabejojau g.gif Busiu dekinga kas paziuresit savo dezutes ir pavadinima ir parasysite ar tinka sitas? aciu 4u.gif
Atsakyti