QUOTE(slitka @ 2013 02 13, 21:57)
i si raso,kad galima naudoti įvairius gydytojo paskirtus medikamentus, drauge bent jau pila eukalipto alieju, del uzsikimso nieko nesake
http://www.hiperfarm...1939-63a8b29234
Nera grieztai uzdrausta pilti,tik nerekomenduojama.Manau taip gamintojai apsidraudzia nuo per didelio anptpludzio del garantiniu.Manau nieko blogo ir neatsitiks jei panaudosite tuos eterinius aliejukus,tiesiog po to reiketu kruopsciau isplauti karstu vandeniu.Pvz as,kaip patare man vaistineje,kaip dezinfekuoti inhaliatoriaus dalis,sumetu i puoda su verdanciu vandeniu ir pavirinu kelias minutes,taip kaip sterilizuojam vaikiskus buteliukus,ciulptukus ir t.t. Ir manau tokiu budu lengviau pasisalintu tie aliejuku likuciai. As ir pati vis zadu isbandyt tuos aliejukus,vis nesiryztu,bet manau pabandysiu.Nes instrukcijoje siaip ar taip raso kad kas kazkiek laiko reiketu pakeisti tas detales,kurios tiesiogiai lieciasi su vaistais. Taigi,paciam aparatui tikrai nieko nenutiks,o detalytes tiesiog reikes kruopsciai isplauti ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 02 13, 20:47)
eukalipto eterinis aliejus, jo, labai gaila, bet į inhaliatorių negalima pilti
Aš pilu skiestą bronteksą su NaCl, o jeigu nereikia gydymo, tik šiaip profilaktiškai, nugazuotą mineralinį vandenį arba pušų pumpurų nuovirą, galima net paprastą vandenuką, nes patenkantys garai jau savaime yra gerai
Turim Microlife inhaliatorių
esu patenkinta
Galima pilti paprasciausias arbatytes kurias geriate persalus,kosint ar sloguojant.