Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 3

QUOTE(Mocamoca @ 2013 02 11, 10:42)
Na as kiek pirkau niekada neprase recepto,o ir daktare kai rekomendavo adrenalino ampolyciu nusipirkti tai nerase jokio recepto.

dekui 4u.gif
Atsakyti
o gal pamenate kaip tiksliai vadinasi tos adrenalino kapsulytes?
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2013 02 07, 12:40)
Sveikos, gal kuri turi Philips inhaliatoriu, kokie butu atsiliepimai?

http://beta.lt/vilni...track_type=name

mane taip pat domina jo savybes,ar vertas demesio,?na del kainos ,kad 250kainaves tai netikiu,nes radau info ,kad jis 139zlotu,tai ispustas burbulas tie 250lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonca1: 12 vasario 2013 - 13:00
QUOTE(ir_mute227 @ 2013 02 12, 13:53)
o gal pamenate kaip tiksliai vadinasi tos adrenalino kapsulytes?

[U]
Taip ir vadinasi adrenalino ampoles,taip as prasau vaistineje. O ant kapsules raso injekcinis tirpalas Adrenalinas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2013 02 12, 16:58)
[U]
Taip ir vadinasi adrenalino ampoles,taip as prasau vaistineje. O ant kapsules raso injekcinis tirpalas Adrenalinas. 4u.gif

niu bet kiek randu internete tas adrenalinas parduodams tik daktarei israsius recepta doh.gif kokio tinklo vaistinej perkat?
as kai su mazium gulejau ligonine, bronchitas buvo, tai irgi i nosi lasino adrenalina, klausiu kur galeciau isigyt, sake tik daktare israso, nes cia gaminami lasiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 02 12, 16:10)
niu bet kiek randu internete tas adrenalinas parduodams tik daktarei israsius recepta  doh.gif kokio tinklo vaistinej perkat?
as kai su mazium gulejau ligonine, bronchitas buvo, tai irgi i nosi lasino adrenalina, klausiu kur galeciau isigyt, sake tik daktare israso, nes cia gaminami lasiukai g.gif

Dažnai instrukcijoje rašoma, kad receptinis vaistas, o parduoda vaistinėj be recepto.
Kažkada gyd. pasakė kažkokio vaisto nusipirkti, nuėjus vaistinėj nusipirkau, ir tik po to vaistų anotacijoj perskaičiau, kad tai "receptinis" parduodamas tik su receptu... žodžiu čia arba atsargumas, arba vaistinės dar ne tokios griežtos...Arba sistemos trūkumas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 12 vasario 2013 - 16:29
QUOTE(slitka @ 2013 02 12, 17:10)
niu bet kiek randu internete tas adrenalinas parduodams tik daktarei israsius recepta  doh.gif kokio tinklo vaistinej perkat?

Nezinau kiek esu pirkus jau ne viena karta,niekas neprase recepto.Dazniausiai apsiperku camelia vaistinej,bet esu ir eurovaistineje pirkus.
Atsakyti
aisku, aciu uz atsakymus 4u.gif eisiu ir as vaistinej ieskot, lai pabandot neduot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 12, 16:29)
Dažnai instrukcijoje rašoma, kad receptinis vaistas, o parduoda vaistinėj be recepto.
Kažkada gyd. pasakė kažkokio vaisto nusipirkti, nuėjus vaistinėj nusipirkau, ir tik po to  vaistų anotacijoj perskaičiau, kad tai "receptinis" parduodamas tik su receptu... žodžiu čia arba atsargumas, arba vaistinės dar ne tokios griežtos...Arba sistemos trūkumas  unsure.gif

parduoda tiek, kiek nepavojinga, ir nėra griežtos receptų apskaitos. jei ateisi ir matys, kad žmogus neadekvačiai elgiasi, ar nežinai ko ir kodėl reik, tai ir vaistų nuo skausmo stipresnių negausi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sonca1 @ 2013 02 12, 13:59)
mane taip pat domina jo savybes,ar vertas demesio,?na del kainos ,kad 250kainaves tai netikiu,nes radau info ,kad jis 139zlotu,tai ispustas burbulas tie 250lt

as nezinau ar verta ar ne.Kai pirkau domejaus,kitais inhaliatoriais pav omron,tai tai man pasirode,kad jie beveik tokie pat.Susmulkina daleles lygiai tokiu pat laipsniu.Inhaliatorius pucia vesius garus,bet ir kiti taip pat pucia.Veikia jis netyliai,bet susisneket galim.Pilti galim ir vaistukus,pilam brontex,adrenalina.Nezinau kaip kituose,bet patiko,kad kaukytes tas drenas ilgas,vaikas gali ir pavaikscioti ir t,t.Guledami inhaliuotis nebandem,bet kaukyte padejus ant stalo.skystis pradeda begti.Daugiau nezinau,klauskit jei dar kas domina.
Atsakyti
skaitau, skaitau apir inhaliatorius nusprendziau isigyti, taciau nezinau koki... gal yra kur nebrangus ir geras?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 02 12, 23:48)
skaitau, skaitau apir inhaliatorius nusprendziau isigyti, taciau nezinau koki... gal yra kur nebrangus ir geras?

na as issirinkau si, gal del to, kad drauge turi ir labai patenkinta , o ir aprasymas neblogas, manau,kad tie visi inhaliatoriai savo funkcija atlieka, tik kad firma savo kaina kelia blush2.gif cia tik mano nuomone blush2.gif

http://www.hiperfarm...1939-63a8b29234
Atsakyti