Pasidalinsiu ir aš apie inhaliatorius. Rinkausi tik iš kompresoriniu. Be to rinkausi toki, kuris galetu dirbti ilgesni laika be pertrauku, nes tie mazesni ir silpnesni, padirbe 15 min, turi pailset valanda.
Iki šiol skolindavomes iš draugu
Omron c28p, tačiau pati apžiūrėjus visus siulomus, ir surinkus daugiausia pliusu nusipirkau
Microlife Neb 10A.
Palyginimui šie du minėti inhaliatoriai:
Pagal techninius duomenis ir pasiklausius Microlife(ML)
garsas siektiek mazesnis (ML - 52dBa, Omron (Om) - 60dBa, nors išputimo
greitis beveik vienodas ML netgi greitesnis - 0,55ml/min., Om - 0,5 ml/min).
Kaina: ML su akcija galima nusipirkti uz 154 Lt (pvz. vaistine.lt), Om pigiausiai radau 176 Lt.
Talpa: didesne ML -12 ml, Om - 7 ml.
Garantija: Microlife 5 metai, omron - 3 metai.
Antgaliai: ML tikrai nėra mažiau, netgi daugiau. Kažkas sakė kad nėra vien tik pro nosi kvepuot antgalio, tai tikrai yra ir šis antgalis.
Ir dar ML pliusas super dalykas nosies praplovimo purkstukas, ten per ji purskia toki tirstesni gara. Pati isbandziau su didele sloga kai buvau. Duskos vandeniu labai gera praplaut nosi, o tas garas toks malonus, ir tas antgalis turi talpa kur surenka visa isbegusi skysti is nosies.
Dėklas: Om - turi tašyte, į kuria viska reikia sutalpinti, visus antgalius ir aparata ir laidus. Ten dar reikia ziuret kaip supakuoti, nes gali kitaip ir netilpti viskas, be to tašyte minkšta medziagine, gali ir pasižeisti ar susipausti, jei blogai kur padėsi. ML visi priedai susideda i pačio aparato skyreli spec tam skirtą po plastikiniu standziu dangciu, ir laidui vieta speciali yra, labai kompaktiškai susideda, o krepšelio nėra, bet vežantis galima įsidėt i bet kokį maišelį ar tašytę nebijant kad kokios dalys išbyrės.
Kas
dar. Man ML indeli su vandeniuku ir kaukyte laikyti pasirodė patogiau, nei Om ypač vaikui, ir uždarymas supilus skysti ptogesnis, nes užsisuka, be baimės kad nukris pavertus, Om, toks silpnesnis uždarymas, vaikas pats atsidaryt galėdavo.
Šiuo metu nebepamenu kokius dar pastebėjimus galėčiau parašyti
.
Tikrai nepeikiu OM, naudojome ir buvo gerai, bet dėl patogumo, ir kitu išvardytų pliusų rinkausi ML.
Tikiuosi kazkam padėjau.