patirtis: rinkausi ilgai inhaliatoriu ir galiausiai po visu rekomendaciju ir patarimu pirkome Microlife. sveicarai gamina labai gerai ir ju produkcija yra net gerense ir kokybiskesne nei OMRON. Microlife technologijos sake geresnes. Zodziu, nereklamuoju, bet neveikia labai tyliai, burzgia, bet kazkaip nekreipiam demesio. Inhaliuojame periodiskai mineraliniu vandeniu ar druskos tirpalu. Microlife ultragarsinis, tai nedraugauja su eteriniais aliejais.
Kokius tirpalus, bevaistu inhaliuojate vaikams?
Sveikos,
koki mineralini vandeni naudojat inhaliacijom?
3,5 metu vyrukas
nupirkau borjomi, bet pasiskaitinejau ir prisibaiminau kad gal perstiprus
3,5 metu vyrukas
QUOTE(birbusiukas @ 2014 02 06, 14:35)
Sveikos,
3,5 metu vyrukas
3,5 metu vyrukas
Laba, vytauto arba borjomi, tik be burbuliuku ;-)
QUOTE(birbusiukas @ 2014 02 06, 14:35)
Sveikos,
3,5 metu vyrukas
3,5 metu vyrukas
sveiki, tiche negazuota.
vytautas
aciu uz atsakymus
o borjomi buna negazuoto?
nes as tai radau tik gazuota, palikau atidaryta , kad neliktu burbuliuku
QUOTE(birbusiukas @ 2014 02 07, 10:04)
aciu uz atsakymus
išpurtau, pradarau, vėl purtau... taip greičiau
Labas rytas mamytės
Mes vakar nusipirkome Inhaliatoriu OMRON COMPAIR (NE-C28 P). Nesuprantu kodėl jis pučia šaltą orą gal kažką ne taip surinkom ar kame problema, gal kas turi tokį, gali patarti? skubiai reikia ar bent pasidalinti informacija, kaip kiti inhaliatoriai veikia? niekur nerandu, kad būtų parašyta kokie garai turi eiti , bet pas mane tokie šalti, net nosis atšala, bijau net ir inhaliuoti vaiką
Mes vakar nusipirkome Inhaliatoriu OMRON COMPAIR (NE-C28 P). Nesuprantu kodėl jis pučia šaltą orą gal kažką ne taip surinkom ar kame problema, gal kas turi tokį, gali patarti? skubiai reikia ar bent pasidalinti informacija, kaip kiti inhaliatoriai veikia? niekur nerandu, kad būtų parašyta kokie garai turi eiti , bet pas mane tokie šalti, net nosis atšala, bijau net ir inhaliuoti vaiką
Jei įpylėte šaltą skystį (pvz min. vandenį)tai garai šilti ir nebus, pilkite šiltą skystį
Laba diena mamytes,patarkit,mano dukra labai daznai kosija,tas daznai kas 3-4 sekundes ir niekaip negali atsikoseti,duodu brontex,ventolina inchaliasini ir flixotide,bet man gaila dukrai kuriai 4 metukai duoti hormonu,pas mus BA,tai vat turiu as rusisku laiku inhaliatoriu ir ka jai deti i ta vandieniuka kad ji pakviepuotu ir pradetu atsikosineti,nes ji labai kankinasi,kosija iki vemimo,patarkit prasau
QUOTE(jurgonse @ 2014 02 12, 12:36)
Jei įpylėte šaltą skystį (pvz min. vandenį)tai garai šilti ir nebus, pilkite šiltą skystį
Pradžioje pyliau šaltą, tada pačiai dašuto šiltą pilti, bet niekas nepasikeitė, per minute tą skystį kompresorius atšaldo, net tas piltuvėlis šaltas pasidaro ar apskritai inhaliatoriai turi tokią savybę šiltus garus pūsti? nes man tai pučia šaltesnius negu kambario temperatūros, gal čia koks gedimas pačio inhaliatoriaus? nes kažkaip įsivaizdavau, kad šilti garai turi būti...