Sveikos mamytės, norime ir mes įsigyti inhaliatorių, gal patartumėt kokį modelį? Nusižiūrėjome kelis, kainso jų panašios, bet kažin kuris geresnis OMRON COMPAIR (NE-C28 P); MICROLIFE NEB 50B; OMRON COMPAIR NE-C801-E; MICROLIFE NEB 10A 2in1; OMRON COMPAIR basic (NE-C802-E)
Ačiū už nuomones
Sveikos mamytes,isigijom ir mes inhaliatoriu,bet mums iskilo tokia beda,labai paraudonuoja akys po inhaliaciju,inhaliavomes tik druskos tirpalu,ar jusu vaikams buna tas pats,ar cia normalu,ar jau alergine reakcija?
QUOTE(bendzia @ 2013 11 27, 00:01)
Sveikos mamytes,isigijom ir mes inhaliatoriu,bet mums iskilo tokia beda,labai paraudonuoja akys po inhaliaciju,inhaliavomes tik druskos tirpalu,ar jusu vaikams buna tas pats,ar cia normalu,ar jau alergine reakcija?
na, nesu aš expertė, mūsų inhaliatorius dar tik pakeliuj, bet gal kaukė aplink nosytę neapsispaudė ir į akytes druskos prigaravo?.. Arba dar vienas variantas, kad sloga pereidinėja į akytes.. Mano ziukiai praėjusią savaitę vaikščiojo pūlingos raudonom akim, traiškanos pasirodydavo tik ryte, po nakties miego, bet pačios akys pora dienų atrodė siaubingai raudonos
Sveikutes nusipirkau per akcija Philips Respiratos inhaliatorių (niekad jo neturėjom) ir gal kvailas klausimas ar jis turi garinti šaltus garus ar šiltus? nes man pūtė šaltus, tai kažkaip keistai ir niekur nerandu jokio aprašymo ar normalios instrukcijos (prie prietaiso irgi nelabai aiški pridėta)
QUOTE(Apelsinka @ 2013 11 27, 21:58)
Sveikutes nusipirkau per akcija Philips Respiratos inhaliatorių (niekad jo neturėjom) ir gal kvailas klausimas ar jis turi garinti šaltus garus ar šiltus? nes man pūtė šaltus, tai kažkaip keistai ir niekur nerandu jokio aprašymo ar normalios instrukcijos (prie prietaiso irgi nelabai aiški pridėta)
Man regis tik saltus, nes musu irgi tik saltus pucia.Karstais inhaliuojiesi tik kai virs karsto vandens inde, laikai galva.
QUOTE(crazy woman @ 2013 11 27, 00:08)
na, nesu aš expertė, mūsų inhaliatorius dar tik pakeliuj, bet gal kaukė aplink nosytę neapsispaudė ir į akytes druskos prigaravo?.. Arba dar vienas variantas, kad sloga pereidinėja į akytes.. Mano ziukiai praėjusią savaitę vaikščiojo pūlingos raudonom akim, traiškanos pasirodydavo tik ryte, po nakties miego, bet pačios akys pora dienų atrodė siaubingai raudonos
Dekui uz atsakyma,taip mums pasirodo infekcija persimete i akis,dabar jau viskas gerai,o inhaliavimo neberauduonuoja ir nebetraiskanoja akytes
sveikos mamytes, noretume isigyti inhaliatoriu, bet niekaip negalim issirinkt, gal galite pagelbeti. pagrindinis dalykas turetu buti kad kuo tyliausiai dirbtu, nes buvom pasiskoline, tai net namai drebejo ir noretume kad ir mieganciam vaikuciui galima atlikti proceduras kad tiktu ir vaikuciui ir suaugusiam patarkit, geriau sumoketi brangiau bet tureti gera daikteli laukiu patarimu i az arba i gintute18@gmail.com nes cia retai uzsuku, dekoju
Sveiki, turiu klausima. vakar pirma karta inhaliavau su Prospan lasais (kompresorinis OMRON inhaliatorius). truputi atskiedziau, kad nesijaustu stipriai alkoholis, tai beinhaliuojant visas skystis suputojo. gal negerai kazkas? gal nereikejo skiesti ar is viso inhaliuoti kompresoriniam inhaliatoriuje negalima Prospan? Busiu dekinga, jei pasidalinsite ziniomis ir patirtimi. kadangi pirkau inhaliatoriu ne LT, ten nera jokio saraso, ka galima inhaliuoti, ko ne.
Merginos, kuo inhaliuojate esant tik slogai? Jau antra savaitė sloga, rytais žiauriai daug ir žalia, dienomis skysta, skaidri kartais žalsva..
QUOTE(Mistake @ 2013 12 12, 11:36)
Merginos, kuo inhaliuojate esant tik slogai? Jau antra savaitė sloga, rytais žiauriai daug ir žalia, dienomis skysta, skaidri kartais žalsva..
As inhaliuoju NaCl, bet nepasakyciau, kad man labai padeda, arba reikia inhaliuoti juo pacioj pradzioje.
Mistake, zalia sloga jau rodo bakterini uzkretima, kazi, ar cia inhaliatorius bepades - paprastai buna skiriami vietiniai antibai (purskalu ar lasais). man paskutini karta tokia sloga gana greitai perejo i sinusita, vaikui - i ausu uzdegima.. reiketu rimtesnio gydymo, manyciau.
mamos, labai reikia pagalbos: kur vilniuje galima gyvai isigyti inhaliatoriu? neturiu laiko laukti kol internetines pardes ji pristatys per pora dienu, reikia skubiai.. vaikui prasidejo gan umus laringitas, praeita karta inhaliacijos labai labai padejo..
mamos, labai reikia pagalbos: kur vilniuje galima gyvai isigyti inhaliatoriu? neturiu laiko laukti kol internetines pardes ji pristatys per pora dienu, reikia skubiai.. vaikui prasidejo gan umus laringitas, praeita karta inhaliacijos labai labai padejo..
QUOTE(zirza @ 2013 12 15, 23:57)
Mistake, zalia sloga jau rodo bakterini uzkretima, kazi, ar cia inhaliatorius bepades - paprastai buna skiriami vietiniai antibai (purskalu ar lasais). man paskutini karta tokia sloga gana greitai perejo i sinusita, vaikui - i ausu uzdegima.. reiketu rimtesnio gydymo, manyciau.
tai kad belekur kur didele vaistine butu.