pas mus kitoks omron, bet garu tikrai nemazai iseina.gal per mazai vandens ipylei? o garsas tai manau normalu, mano irgi netylus ir naudoju salta vandeni/arbateles.
QUOTE(Pandukas123 @ 2013 09 27, 15:39)
pas mus kitoks omron, bet garu tikrai nemazai iseina.gal per mazai vandens ipylei? o garsas tai manau normalu, mano irgi netylus ir naudoju salta vandeni/arbateles.
aciu vandens ipyliau 5ml is 7ml, na ziuresiu kaip bus toliau
QUOTE(Taniu @ 2013 09 17, 11:50)
Pasigirkit kokį aparatą nupirkot Gal ir mes susigundysim.
Aš kaip tik šiuo metu esu paieškose. Žiūrinėjau kompresorinius, bet jeigu ultragarsinis tiek pat kainuoja, tai gal geriau ultragarsinį imti.
Aš kaip tik šiuo metu esu paieškose. Žiūrinėjau kompresorinius, bet jeigu ultragarsinis tiek pat kainuoja, tai gal geriau ultragarsinį imti.
Pirkom šį:
http://www.efarma.lt...iatorius-my-520
Jo taurelės vandeniui pilti atrodo trapios gana, tai pasaugau, bet šiaip kol kas labai pasiteisino, garas tikrai žymiai geresnis nei mūsų buvusio ir tylus. tai naktį kai jau girdžiu kosulį kylant - statau šalia nosies, net kaukės nereik pernelyg glaust, pakanka ir taip garų. ir dar super dalykas, kad po 20 min pats išsijungia.
QUOTE(Fedes @ 2013 09 29, 00:54)
Jo kaina kinieciu int.parduotuvese 20-24 doleriai.
Ir dar pigiau:
http://www.buyincoin...item/28646.html
sveiki,mes ir turime geltona vaikiska inhaliatoriu,tai abu vaikiukai noriai garinasi,azajam 6men.didziajai 6metukai ,tik vat iskilo klausimas,ka pilate,as pilu tik mineralini vandeni,o gal kas pilate eukalipta,ar skiesti ji,kokias arbatas geriau,kaip maziukas kosti?Ir kazkas minejo saltus ir karstus garus..tai musu skleidzia tik salta gara
Labas, klausimas, ar gali but per ilgos inhaliacijos? Kiek laiko reiketu inhaliuoti 1.7 m vaika, sloga, pakimes, nakti lojanciai pakosti lyg i laringitini kosuliuka, o diena lb retai kada. Bet kosuliukas ner visiskai sausas. Tiesa, kai guli, girdis kad nosiaryklej kazkas gurgia kliurkia inhaliuot patare su humer vandenuku, ir brontex ilasinti. Tik nepasake kiek min inhaliuoti
QUOTE(xde @ 2013 10 01, 22:30)
Jo kaina kinieciu int.parduotuvese 20-24 doleriai.
Ir dar pigiau:
Ir dar pigiau:
šiaip labai keista, kad yra kinų parduotuvėse, nes jei tai iš tiesų Estų gamintojo, tai nėra prasmės per kinus stumdyt. Arba kinai kopiją stumdo, arba pas mus pardavinėja prisidengdami Estų gamintojo vardu nenurodant iš kur prekė kilus. nors ne esmė, kol kas gerai tarnauja, tai tuo ir džiaugiuos.
jei yra laiko, galima, aišku, rizikuot siųstis (reikės dar, greičiausiai adapterio, nes US įtampai skirtas gali būt), bet kai mums reikė skubia, tą pačią dieną ir už 100 lt pirkom, tai džiaugiuosi, kad pasisekė jį gaut.
QUOTE(linciukasok @ 2013 10 01, 23:26)
Ir kazkas minejo saltus ir karstus garus..tai musu skleidzia tik salta gara
Karštą garą skleidžia tik puodas inhaliatoriai tik šalto garo.
QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 06, 19:12)
Labas, klausimas, ar gali but per ilgos inhaliacijos? Kiek laiko reiketu inhaliuoti 1.7 m vaika, sloga, pakimes, nakti lojanciai pakosti lyg i laringitini kosuliuka, o diena lb retai kada. Bet kosuliukas ner visiskai sausas. Tiesa, kai guli, girdis kad nosiaryklej kazkas gurgia kliurkia inhaliuot patare su humer vandenuku, ir brontex ilasinti. Tik nepasake kiek min inhaliuoti
10 minučių
Sveikos. O 6men kudikiui slapiai kosejanciam, sloguojanciam ka inhaliuoti ir kiek? gydytoja nepatare brontex lasu
QUOTE(Meskute26 @ 2013 10 08, 11:16)
Sveikos. O 6men kudikiui slapiai kosejanciam, sloguojanciam ka inhaliuoti ir kiek? gydytoja nepatare brontex lasu
jei gydytojo nėra išrašyta, tai inhaliuokite tiesiog vandenuku arba mineraliniu.
QUOTE(Fedes @ 2013 10 08, 12:25)
jei gydytojo nėra išrašyta, tai inhaliuokite tiesiog vandenuku arba mineraliniu.
dekui na inhaliuojam dabar humer juros vandenuka 6men kudikis ir 4metu mergaite. Kudikio bukle blogesne, didzioji tik koseja.
O esant arsiai slogai, kaip nors galeciau pasilengvint sau gyvenima su inhaliatoriumi, ka reiketu inhaliuoti ir kiek laiko?