Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 3

ar cia zaisliukas prisideda?
ar vienas vienetas ar yra keleta?
ar jis kazka daro? ( miauksi-loja)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 24, 23:01)
ar cia zaisliukas prisideda?
ar vienas vienetas ar yra keleta?
ar jis kazka daro? ( miauksi-loja)

user posted image

Yra šitas geltonas meškiukas ir dar rožinis kiškis. Jokių papildomų garsų neskleidžia, bet dirba tikrai tyliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 09 25, 05:33)
Yra šitas geltonas meškiukas ir dar rožinis kiškis. Jokių papildomų garsų neskleidžia, bet dirba tikrai tyliai smile.gif

Mes irgi tokį turim, labai patinka žaisliukai dukrytei wub.gif Man tai neatrodo labai tyliai, bet palygint su kitu Omron, tai tyliau, nes to tai buvo išsigandus dukra.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 09 24, 20:28)
Sveikos,
o tas natrio chloridas, kuris pilamas i inhaliatoriu, galioja tik 12 valandu? tokia didele talpa nusipirkau, ir jau rytoj mest reiktu? Ir ar toki nusipirkau, nes raso, kad leisti i vena  wub.gif
busiu dekinga, jei atsakysit  4u.gif

as tai pirkau natrio clorida ampulem po 5 ml daug patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, ieskosiu ampulese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 09 25, 09:29)
Mes irgi tokį turim, labai patinka žaisliukai dukrytei  wub.gif Man tai  neatrodo labai tyliai, bet palygint su kitu Omron, tai tyliau, nes to tai buvo išsigandus dukra.

ai, ale sutaupaiu desiatka paemiau balta.

QUOTE(Deimantilija @ 2013 09 25, 10:30)
as tai pirkau natrio clorida ampulem po 5 ml daug patogiau  mirksiukas.gif

man vaistineje sake, kad perkate ta lasaline ir su svirkstu istraukiate kiek reikia ml,
likusia lasaline laikyti galima saldytuve iki menesio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri toki turite ? ar vis gi geriau kompresoriniai ?

http://www.ridikas.l...eurer-ih30.html

BEURER IH30 Prismoje apie 160 lt

aciu 4u.gif

Atsakyti
Merginos, o kai darote inhaliacijas su vaistažolių arbatomis, ar ji turi būti normalaus stiprumo, kaip gerti ar praskiesti reikia labiau? Jei medaus yra gerai ar blogai?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 09 25, 18:24)
Merginos, o kai darote inhaliacijas su vaistažolių arbatomis, ar ji turi būti normalaus stiprumo, kaip gerti ar praskiesti reikia labiau? Jei medaus yra gerai ar blogai?

As uzpiltas palaikau kokias 5 minutes (pusu pumpurus palaikau gal 10 min.) ir nededu medaus.Idomu ir man, ar galima det medaus (i jau atvesinta) ir garinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2013 09 25, 23:55)
As uzpiltas palaikau kokias 5 minutes (pusu pumpurus palaikau gal 10 min.) ir nededu medaus.Idomu ir man, ar galima det medaus (i jau atvesinta) ir garinti?  g.gif

Aš tai kai mažoji serga iš ryto visą arbatinuką padarau su medum ir jos užtenka visai dienai, tai vakare po darbo su ta pačia ir painhaliavau. Tik kažkaip buvo tik slogytė nedidelė ir prikimimas, o šiandien atsibudo 4:30 ir kosėjo apie valandą drėgnai, galvoju, gal čia su inhaliacija tą kosulį iššaukiau g.gif
Atsakyti
natrio floridas ampulese 1.20lt/vnt 5ml
Atsakyti
ir as pries kelias dienas nusipirkau inhaliatoriu omrom c801, sian pirma karta ji isbandziau. Piliau pradziai pabandymui vandieni su druska. Pasirode labai mazai garu, ar kas turi si modeli kaip jums su garais? Ar daug ju? Ir koki vandeni jus naudojat, ar silta ar salta? ir pasirode, kad labai jau garsiai dirba tas purskiklis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iwoniux: 27 rugsėjo 2013 - 13:27