Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų plepaliukai

QUOTE(Nata* @ 2013 01 01, 16:53)
JM, būk gera, paklausk sb nuomonės apie Nikon D600  4u.gif
ir kiek maždaug kadrų jums tarnauja naujieji skaitmeniniai fotikai?  ax.gif

Jei nesi profas tokio fotino nelabai ir reikia.Neišnaudosi visų jo galimybių.Jei pirksi šį fotiką tada privalai turėti ir šviesius objektyvus,gerą trikojį, išorinę blikstę ir begalę kitų aksesuarų su kurių pagalba galėsi atskleisti visas to fotoaparato galimybes.Ir šitas fotoaparas yra labiau tiems žmonėms, kurie supranta ir sugeba atskirti, bei panaudoti, tiek šio tiek kito fotoaparato ( kropo ir pilno kadro) privalumus, kurie kitais atvejais gali būti ir trūkumais ( žodžiu neišgėręs nesuprasi biggrin.gif ).
Fotoaparato užraktas maždaug skirtas 150 tuks kadrų.Pakeitus užraktą vėl gali tiek pat pripleškinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 sausio 2013 - 18:02
QUOTE(Nata* @ 2013 01 01, 17:53)
JM, būk gera, paklausk sb nuomonės apie Nikon D600  4u.gif
ir kiek maždaug kadrų jums tarnauja naujieji skaitmeniniai fotikai?  ax.gif

ujuj kokio gėrio norėtai wub.gif pas mus problemos ne su užuolaidėle fotikuose, o su matrica pirmiau atsiranda, dėl užraktų dar būtų galima naudot, o dėl matricos jau guli giliai spintoj...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 16:43)
ok, kai pribręsiu, taip padarysim, nes aš irgi sugedusi mažumėlę, šiaip vyras čia šiek tiek nusimano, ne aš blush2.gif

pribręsk ir susirašom....jokių gi problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 17:59)
pribręsk ir susirašom....jokių gi problemų mirksiukas.gif

tai taip, sutinku drinks_cheers.gif tiesiog kol dar tik mintyse visa tai, tai nelabai tikslinga trukdyt žmogų blush2.gif bet vasarai jau labai labai reikėtų turėt ax.gif maniškis savais laikais fotografo amato ragavęs, tai manau nebus sunku jiems apsišnekėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 17:56)
Jei nesi profas tokio fotino nelabai ir reikia.Neišnaudosi visų jo galimybių.Jei pirksi šį fotiką tada privalai turėti ir šviesius objektyvus,gerą trikojį išorinę blikstę ir begalę kitų aksesuarų su kurių pagalba galėsi atskleisti visas to fotoaparato galimybes.
Fotoaparato užraktas maždaug skirtas 150 tuks kadrų.Pakeitus užraktą vėl gali tiek pat pripleškinti.

nu tu žiauri biggrin.gif
aš dabar turiu d200, prieš 5 metus buvo labai gana rimtas fotikas, tik fiziškai gi nukentėjo, rašiau jau apie tai, kaip jis manęs neklauso, aštrumo neliko, spalvos nesąmoningos, su vaikų d5100 ir canon 500 nebėr ką lyginti, nes turiu daug žaisti, kad nors kiek prie jų priartėti.
O tuomet mokėjau tiek, kiek dabar šitas kainuoja
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 16:57)
ujuj kokio gėrio norėtai wub.gif pas mus problemos ne su užuolaidėle fotikuose, o su matrica pirmiau atsiranda, dėl užraktų dar būtų galima naudot, o dėl matricos jau guli giliai spintoj...

matrica irgi keičiama mirksiukas.gif bet jau geriau pirkti naują fotiką ( kokio talento reikia,kad sudeginti matricą blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2013 01 01, 17:02)
nu tu žiauri  biggrin.gif
aš dabar turiu d200, prieš 5 metus buvo labai gana rimtas fotikas, tik fiziškai gi nukentėjo, rašiau jau apie tai, kaip jis manęs neklauso, aštrumo neliko, spalvos nesąmoningos, su vaikų d5100 ir canon 500 nebėr ką lyginti, nes turiu daug žaisti, kad nors kiek prie jų priartėti.
O tuomet mokėjau tiek, kiek dabar šitas kainuoja

MB pasakė,kad jei pyksti ant D200 tai jis mielai priglaustų dovanų biggrin.gif
p.s pataisiau ankstesnę žinutę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 17:01)
tai taip, sutinku drinks_cheers.gif tiesiog kol dar tik mintyse visa tai, tai nelabai tikslinga trukdyt žmogų blush2.gif bet vasarai jau labai labai reikėtų turėt ax.gif maniškis savais laikais fotografo amato ragavęs, tai manau nebus sunku jiems apsišnekėt biggrin.gif

nieko čia netrukdysi..mes maži "ponai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 18:05)
MB pasakė,kad jei pyksti ant D200 tai jis mielai priglaustų dovanų  biggrin.gif
p.s pataisiau ankstesnę žinutę  mirksiukas.gif

nu nu umn.gif žydeliai iš B H pardės štatuose ir tai sumelę kokią tai siūlė, ne dovanai .

atsakymas pataisymui - turiu kitinį kelionėms ir 105/2,8 plius 50/1,4 ir anglies pluošto stovelį. Va, tik blykstė dar eilutės niekaip nesulaukia, bet galvoju gal geriau lIAmpą susikonstruoti brunette.gif
Nu ir kelios pamokos nepamaišytų kada nors, nes tas savamoksliškumas kad ir trunkantis jau 30 metų, bet niekaip iki galo nepramuša... muzikantai net fizikos nesimoko
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 01 01, 17:12)
nu nu  umn.gif žydeliai iš B H pardės štatuose ir tai sumelę kokią tai siūlė, ne dovanai . 

atsakymas pataisymui - turiu kitinį kelionėms ir 105/2,8 plius 50/1,4 ir anglies pluošto stovelį. Va, tik blykstė dar eilutės niekaip nesulaukia, bet galvoju gal geriau lIAmpą susikonstruoti  brunette.gif
Nu ir kelios pamokos nepamaišytų kada nors, nes tas savamoksliškumas kad ir trunkantis jau 30 metų, bet niekaip iki galo nepramuša... muzikantai net fizikos nesimoko

nesusitapatinkim su tais žydeliais...lietuviai dosnesni laugh.gif
p.s čia MB jumoras laugh.gif

Miargos,kam jums tie brangus fotikai,galvos skausmai..nuomuokit mano MB ir keliaukit sau ramiai laugh.gif
Papildyta:
Norėčiau būti šio Kalėdų Senelio Snieguolė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 sausio 2013 - 18:19
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 18:07)
matrica irgi keičiama mirksiukas.gif bet jau geriau pirkti naują fotiką ( kokio talento reikia,kad sudeginti matricą  blush2.gif )

taip taip, bet tikrai neapsimoka keist schmoll.gif jau tas senas senas mūsų pats pirmas Nikonas-muilinė, tikrai nevertas to, nors kažkada ištraukiau, tai jei ne ta juoda dėmė kampe, tai už mano naują muilinę n kartų geresnius kadrus daro cool.gif o matrica nesudeginta, bet išdegusi, nusilpusi, na, nežinau, kaip pasakyt, dėmė atsiradusi, ryškumas nebe tas... ir šito man jau ryškumas ne tas, nors visada su filtrais fotografuojam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 18:20)
Miargos,kam jums tie brangus fotikai,galvos skausmai..nuomuokit mano MB ir keliaukit sau ramiai laugh.gif

mes tai ramiai, bet ar tu ramiai likus gyvensi lotuliukas.gif nors... aš senamadiška, savo turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 17:30)
taip taip, bet tikrai neapsimoka keist schmoll.gif jau tas senas senas mūsų pats pirmas Nikonas-muilinė, tikrai nevertas to, nors kažkada ištraukiau, tai jei ne ta juoda dėmė kampe, tai už mano naują muilinę n kartų geresnius kadrus daro cool.gif o matrica nesudeginta, bet išdegusi, nusilpusi, na, nežinau, kaip pasakyt, dėmė atsiradusi, ryškumas nebe tas... ir šito man jau ryškumas ne tas, nors visada su filtrais fotografuojam 4u.gif
Papildyta:

mes tai ramiai, bet ar tu ramiai likus gyvensi lotuliukas.gif nors... aš senamadiška, savo turiu 4u.gif

na taip,bet kokiu atveju geriau keisti,nes ir pats fotikas,kaip sakant " morališkai pasenęs"
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 18:32)
na taip,bet kokiu atveju geriau keisti,nes ir pats fotikas,kaip sakant " morališkai pasenęs"

būtent drinks_cheers.gif ir kadrų nemažai padaręs, ir pasaulio matęs, žodžiu, naujas rimtas keliones reik su nauju fotiku pradėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 17:30)

irnesakyk.gif aš tai ramiai gyvenu/gyvensiu nes pas mane raktas nuo skaistybės diržo biggrin.gif
O jei rimtai,tai maniškio toks darbas,kad jei silpnų nervų žmonėms tai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 17:34)
būtent drinks_cheers.gif ir kadrų nemažai padaręs, ir pasaulio matęs, žodžiu, naujas rimtas keliones reik su nauju fotiku pradėt 4u.gif

to ir linkiu Tau šiais metais ..paslaptingų ir įspūdingų kelionių su nauju fotoaparatu,kad kuo smagesni įspūdžiai ir geresnės foto gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti