Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų plepaliukai

QUOTE(Aruna @ 2013 01 09, 10:00)
Ir nieko čia baisaus.  Mūsų kelionių draugai, kai labai įkyrėjo vienos bendradarbės pastovūs jų kelionių skaičiavimai ir sakymai, kad va, jūs sau galti keliones leisti paėmė ir išrėžė ( o jie turi dviejų kambarių mikroskopinę druščiovkę- net mašinos netuti). Žinoma galim - va ir tu, padruok sodybą, naują mašiną, kurią neseniai pirkai ir kailinius, kuriais praeitą savaitę gyreisi- pamatysi kiek kelionių turėsi .
Komentaras buvo palydėtas tyla...  g.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Miramax @ 2013 01 09, 10:05)
Kiekvienas turim savo gyvenimo stilių ir prioritetus, ką padarysi.

tai ir aš patylėjau, tuo tarpu ir pagalvojau, kad jau laikas pradėt MB judint, kad tartųsi dėl atostogų, nes jau noriu nors pradėt svajot apie šilumą...

QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 09, 10:29)
Beje, vakar važiuodami pro Vievį, pakalbėjom apie Arunos mįslės cerkvę - na niekaip nuo plento pusės nepasakysi, kad čia ta pati  thumbup.gif Man net kilo mintis nuvažiuoti specialiai pasižiūrėti iš tos pusės  mirksiukas.gif

Man irgi buvo pirma tokia mintis šovus, bet pagalvojau - nesąmonė, juk daugybę kartų pravažiuota. Vaizdas nuotraukoj visiškai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2013 01 09, 11:41)
tai ir aš patylėjau, tuo tarpu ir pagalvojau, kad jau laikas pradėt MB judint, kad tartųsi dėl atostogų, nes jau noriu nors pradėt svajot apie šilumą...

šiuo metų laiku pas mane jau būdavo beveik pilnai suplanuota vasaros kelionė, o šįmet - nieko, kažin ar gerai, ar blogai...gal ir gerai, nes niekas neaišku, jei sėdėsiu be darbo, tai gal ir pavyks kažkur ištrūkti, be plano, o jei koks darbelis pasimaišys, tada išvis be atostogų.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2013 01 09, 11:22)
šiuo metų laiku pas mane jau būdavo beveik pilnai suplanuota vasaros kelionė, o šįmet - nieko, kažin ar gerai, ar blogai...gal ir gerai, nes niekas neaišku, jei sėdėsiu be darbo, tai gal ir pavyks kažkur ištrūkti, be plano, o jei koks darbelis pasimaišys, tada išvis be atostogų.

mes keliones vasarai konkrečiau planuot visad apie sausį pradėdavom, nes tada MB atostogų grafiką darydavo, o dabar kitam darbe, tai bijau kaip ten bus su tom atsotogom, nes ir šeštadieniais tenka padirbt, ir po darbo skambina. Žodžiu pasiakiau garsiai, nes bijau pritylėt. O pats dar neklausė, kaip ten su atostogom, nes jei tik kokiai savaitei leis nespėsim ax.gif
Per Jonines ilgasis savaitgalis išeina, jei pavyks apie tą datą planuojam.
P.S. nepamenu, kuri klausėt kokie šansai patekt į tuos seminarus, kur nuorodą buvau įdėjus. Tai parašiau 3 organizatoriams. Vieni jau atsiliepė, reikia dabar man anketą užpildyt ir laukt, ar ims mane. Tik ten parašyta, kad 3 metams 1 kursai, tai dabar nesuprantu, ar tie maniškiai, kur rudenį buvau skaitos, ar ne g.gif Žodžiu, užpildysiu ir lauksiu. Kursai susiję su fotografija, Florencijoj, kovo mėn. 400 Eu duoda kelionės išlaidoms, bet tik po kelionės. Va tiek info kam įdomu.
Atsakyti
Labas rytas. Pas mus niekaip neprasvinta... turbut jau ir neprasvis siandien, tokia pilkai juoda diena cool.gif

Man tai keista, kad sikart nera pokelionines depresijos g.gif Paprastai labai liudna buna po keliones vel grizti i realybe, ir jau seniai turiu vaista nuo to - iskart imu planuoti kita kelione. O sikart kazkaip ne, nera dar tokio noro ax.gif Tvarkau Nepalo nuotraukas - panasu, kad ilgam to darbo uzteks doh.gif

QUOTE(jokubaite @ 2013 01 09, 11:58)
Žodžiu, užpildysiu ir lauksiu. Kursai susiję su fotografija, Florencijoj, kovo mėn. 400 Eu duoda kelionės išlaidoms, bet tik po kelionės. Va tiek info kam įdomu.

Fotografijos kursai Florencijoj? Wow, linkiu, kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 08, 23:53)
Noriu padėkoti visiems prisidėjusiems wub.gif kartu keliavusioms merginoms wub.gif

Ir jums dėkui, kad nuvažiavot 4u.gif
Atsakyti
Smagu buvo vakar susimatyti, net jei proga tam atrodo visai netinkama. Nuvaziavom vakar ir tapo ramiau, kazkaip susideliojo viskas i savo vietas. Buvo daug klausimu kodel, gal buvo imanoma kazka padaryti, koks jaunas zmogus ir pan. O nuvaziavau ir nors klausimai atrodo liko neatsakyti, bet .... Ko gero reikejo vaziuoti ne tik del pagerbimo, bet ir del naujo puslapio atvertimo. Ziurejau i Akcent vyra, i ja ir ...uzsiblokavo man kazkas, prisiminiau jos postus ir galvojau, kad tiek daug suversti ant vieno jauno zmogaus peciu... Dziaugiuosi, kad galejom jam nors finansiskai kiek padeti.

As palauksiu, kol persikraustysim i kita tema...
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 08, 23:58)

THEA nauja tema tokia....šviesi,optimistiška  wub.gif

Ne tik tema ir Thea avataras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miramax @ 2013 01 09, 12:22)

Pas mane štilis tuo klausimu, atostogų prisitaupę turim, ten, kur norim bilietai žiauriai brangūs, alternatyva lyg ir sutarėm su B Marokas būtų, bet noris pavasarį ten, o pagal viską nespėsim pigiai,nes vis dar bilietų tykojam iki kokio vasario pabaigos, tai teks gal automobilinę kokią blogiausiu atveju pasidovanot, nors ir tas yra gerai, jau kaip ir noris tokios.
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2013 01 09, 12:58)
Žodžiu, užpildysiu ir lauksiu. Kursai susiję su fotografija, Florencijoj, kovo mėn. 400 Eu duoda kelionės išlaidoms, bet tik po kelionės. Va tiek info kam įdomu.

Labai linkiu, kad tau pavyktų. Tai Olandiją per tuos pačius išvažiavus buvai, ar aš ką maišau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 09, 13:16)
Labas rytas. Pas mus niekaip neprasvinta... turbut jau ir neprasvis siandien, tokia pilkai juoda diena  cool.gif

Pas mus dar šiemet jaučiu kad ir nebuvo prašvitę normaliai ax.gif
Tai nuotraukų krūvas pridarei? Jau kaip lauksim tos egzotikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 09, 12:30)
Nuvaziavom vakar ir tapo ramiau, kazkaip susideliojo viskas i savo vietas. Buvo daug klausimu kodel, gal buvo imanoma kazka padaryti, koks jaunas zmogus ir pan. O nuvaziavau ir nors klausimai atrodo liko neatsakyti, bet .... Ko gero reikejo vaziuoti ne tik del pagerbimo, bet ir del naujo puslapio atvertimo. Ziurejau i Akcent vyra, i ja ir ...uzsiblokavo man kazkas, prisiminiau jos postus ir galvojau, kad tiek daug suversti ant vieno jauno zmogaus peciu... Dziaugiuosi, kad galejom jam nors finansiskai kiek padeti.

drinks_cheers.gif Saunuoles merginos, kad susiorganizavot ir nuvaziavot. Ir gera zinoti, kad visi kazkaip prisidejom, kas kaip galejo ir sugebejo.

QUOTE(Ingel @ 2013 01 09, 12:39)
Tai nuotraukų krūvas pridarei? Jau kaip lauksim tos egzotikos 4u.gif

Tai jau kaip visada... as nemoku po mazai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 sausio 2013 - 12:43
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 09, 12:16)
Labas rytas. Pas mus niekaip neprasvinta... turbut jau ir neprasvis siandien, tokia pilkai juoda diena  cool.gif

Man tai keista, kad sikart nera pokelionines depresijos  g.gif Paprastai labai liudna buna po keliones vel grizti i realybe, ir jau seniai turiu vaista nuo to - iskart imu planuoti kita kelione. O sikart kazkaip ne, nera dar tokio noro  ax.gif Tvarkau Nepalo nuotraukas - panasu, kad ilgam to darbo uzteks  doh.gif
Fotografijos kursai Florencijoj? Wow, linkiu, kad pasisektu  4u.gif

drinks_cheers.gif pas mus šiemet dar ir neprašvito, arba aš saulę pramiegojau doh.gif
Labiau kultūrinio paveldo pažinimo per fotografiją mirksiukas.gif
Jūržole, gerai, kad daug foto, tai mums pasisekė. ax.gif
QUOTE(Cobre @ 2013 01 09, 12:30)
Ziurejau i Akcent vyra, i ja ir ...uzsiblokavo man kazkas, prisiminiau jos postus ir galvojau, kad tiek daug suversti ant vieno jauno zmogaus peciu... Dziaugiuosi, kad galejom jam nors finansiskai kiek padeti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingel @ 2013 01 09, 12:39)

Labai linkiu, kad tau pavyktų. Tai Olandiją per tuos pačius išvažiavus buvai, ar aš ką maišau g.gif

projektai europiniai, tie patys, bet kita programa.
Ačiū. Bandysiu, dabar toks etapas, kad beldžiuos. Mažu, kas ir atidarys.
Galvoju, kas čia man užėjo. Nesustoju pliurpt blush2.gif Keista reakcija, bet nepykit, jei ką. Aš moku ir klausytis. Einu dirbt.
Atsakyti
O Vilniuje šiandien saulė šviečia - tik šaltoka 4u.gif
Atsakyti
Bet tai merginos, negi dabar taip ir bendrausim, per dvi temas? Gal tada rakinam sita?Sivakar, pvz? g.gif Nes nu man tai be rysio sitaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 09, 13:59)
O Vilniuje šiandien saulė šviečia - tik šaltoka  4u.gif

tada pas jus išvis gražu, pas mus vakaruose tai kaip merginos ir sakė - net neprašvinta.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 09, 14:54)
Bet tai merginos, negi dabar taip ir bendrausim, per dvi temas? Gal tada rakinam sita?Sivakar, pvz?  g.gif Nes nu man tai be rysio sitaip...  ax.gif

tai keli lapai šios temos ir teliko, gal pabaigsim. g.gif
Atsakyti