Labas vakaras Ir vilniečiai jau namuose
Vilnius jau irgi namuose
Papildyta:
abi tuo pačiu laiku parašėme
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 08, 21:36)
abi tuo pačiu laiku parašėme
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 08, 23:36)
Labuka, džiaugiuosi, kad gerai suvažinėjote...ką gi, kelintą valandą rytoj atsisveikinimas su akcent, pagerbkime ją tą minutę...
Arturai, tavo pinigėlius irgi gavau
Sveiki sugrįžę.
QUOTE(Astra777 @ 2013 01 08, 22:39)
Labuka, džiaugiuosi, kad gerai suvažinėjote...ką gi, kelintą valandą rytoj atsisveikinimas su akcent, pagerbkime ją tą minutę...
Rytoj trečią valandą dienos Mišios Skirsnemunės bažnyčioje, o paskui Skirsnemunės kapinėse laidoja. Aš mąstau, kad atšilus orams, reikės nuvažiuoti prie kapo uždegti žvakutę
Aš apie tai ir pagalvojau...pro ten kartais tenka pravažiuoti, kai važiuosiu, parašysiu tau Vasariuk, pasakysi kieno kapo ieškoti, nors nemanau, kad jį bus sunku rasti, vardą žinome...
QUOTE(Aidluka @ 2013 01 08, 22:25)
Aš ir manau, tai normali žmogiška reakcija Abejoju, kad jau ryt šios temos dalyviai, kad ir naujoj temoj, pradėtų juokaut Po sukrečiančių įvykių tikrai turi praeiti kažkiek laiko vieniems jo reikia mažiau, kitiems daugiau. Netikiu, kad čia yra nors vienas žmogus, kuriam būtų visiškai vienodai dėl to kas nutiko Taip, gyvenimas tęsiasi toliau, bet tikrai ne šiandien ir ne ryt jis sugrįš į normalią kasdienybę...
gyvenimas tesiasi
nezinau ka dar pasakyt... pas mus nebelyja. sninga ir balta visur
Beje, klaara, sėkmingos kelionės ir lauksim įspūdžių Ko gero, eisiu bandyt pamiegot, nes diena sunki buvo - iki rytojaus
Noriu padėkoti visiems prisidėjusiems kartu keliavusioms merginoms Visi kartu draugėje pagerbėme mūsų Keliautoją.
Liūdna buvo baisuliniai,kad taip viskas susiklostė,kad taip liūdnai prasidėjo Nauji Metai,bet grįžus namo kažkaip truputi prašviesėjo Gyvenimas eina tolyn,kiekvienas renkames savo kelią Mes likę visi/visos turime būti stiprūs,optimistiški ir draugėje.
Smagu buvo susipažinti su realiai dar nematytomis narėmis ir pabendrauti su jau pažįstamomis.
Liūdna buvo baisuliniai,kad taip viskas susiklostė,kad taip liūdnai prasidėjo Nauji Metai,bet grįžus namo kažkaip truputi prašviesėjo Gyvenimas eina tolyn,kiekvienas renkames savo kelią Mes likę visi/visos turime būti stiprūs,optimistiški ir draugėje.
Smagu buvo susipažinti su realiai dar nematytomis narėmis ir pabendrauti su jau pažįstamomis.
JM, ir aš dėkoju už kelionę, kad ir liūdną Buvo smagu susimatyti Ir, manau, kai atšils orai, tikrai tą sodybą pasiplanuokim