Su praėjusiomis šventėmis, brangūs bendraminčiai
Pagaliau visos šventės baigėsi Netveriu džiaugsmu, kad prasidės normalus gyvenimas
Visai atitrūkau per tas šventes nuo plepesių Reikės taisytis
Aš ir visus sveikinu su gyvačiukės metais Jei nežinot, kas jūsų šiemet laukia - paskaitykit savo horoskopą
http://www.patarimup...horoskopas-2013
Linole, jetus kaip puiku, kad atgavai nuotraukas
http://www.patarimup...horoskopas-2013
Linole, jetus kaip puiku, kad atgavai nuotraukas
Aidluka, iš kur šitą nesąmoningą (sorry) horoskopą ištraukei man metai bus puikūs, nes esu gyvatė, taip kad jokių čia lia lia ir skaitom gerą horoskopą pvz., čia http://gyvenimas.del...i.d?id=60282855
Papildyta:
bet šiaip tai iš horoskopų juokiausi balsu nuo metų pradžios rašė, kad reikia švęsti ramiai, jaukiai, gražiai, o prieš naujuosius jau atsirado, kad trankiai ir pan nesusipratimai
Papildyta:
bet šiaip tai iš horoskopų juokiausi balsu nuo metų pradžios rašė, kad reikia švęsti ramiai, jaukiai, gražiai, o prieš naujuosius jau atsirado, kad trankiai ir pan nesusipratimai
Aš esu pasidariusi asmeninį metams, tad pavienių neskaitinėju horoskopų Ir kiti metai man šviečiasi nekokie
O kol kas išsipildė viskas nuo A iki Z ir ne patys geriausi dalykai Belieka laukti geresnių laikų...
O kol kas išsipildė viskas nuo A iki Z ir ne patys geriausi dalykai Belieka laukti geresnių laikų...
QUOTE(akcent @ 2013 01 01, 17:21)
Aš esu pasidariusi asmeninį metams, tad pavienių neskaitinėju horoskopų Ir kiti metai man šviečiasi nekokie
o ar žinai, kad mes patys savo mintimis galime keisti likimą?
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 16:20)
Šitas man tinka...pasirodo esu likimo numylėtinė ir šiais metais vilios labiausiai pramogos,rizika ir nauji potyriai
Vakar su MB pasijuokėmė naujus metus sutinkame viešbutyje,kad ir LT,net kvapas viešbučiuose man patinka,gal sakau daugiau kelionių galėsime sau leisti dėl darbukų
Dėl objektyvų dar užklausiu tada
Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2013 01 01, 16:09)
ai ir šitas man geras..dominuos atkaklumas ir drąsa
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2013 01 01, 11:54)
O aš iškrapčiau pagaliau savo likusias užstrigusias 2011-ųjų Katalonijos nuotraukas. Tai va, toks buvo mano šventimas: vienoje rankoje taurė, kitoje - kompas. Ale džiaugiausi pagaliau radusi kompą, kuris jas perskaito.
Ir nustebau, kokį malonumą sukėlė atrodo jau visiškai pamirštos kelionės nuotraukų žiūrėjimas.
tikrai puiki dovana Naujiems Metams
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2013 01 01, 16:21)
pas ką dareisi..šiaip man labiausiai "pildosi" Palmyros choroskopai
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 16:26)
o ar žinai, kad mes patys savo mintimis galime keisti likimą?
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 17:32)
pas ką dareisi..šiaip man labiausiai "pildosi" Palmyros choroskopai
Dariausi tiek bendrą, tiek metinį pas Vailingo čia SM
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 17:28)
Šitas man tinka...pasirodo esu likimo numylėtinė ir šiais metais vilios labiausiai pramogos,rizika ir nauji potyriai
Vakar su MB pasijuokėmė naujus metus sutinkame viešbutyje,kad ir LT,net kvapas viešbučiuose man patinka,gal sakau daugiau kelionių galėsime sau leisti dėl darbukų
va va, mane irgi likimas mylės, ačiū jam ir... man
ačiū nors maniškis sako, kad tegul nevargsta, nes jau ant N70 mūsų objektyvai neužsideda be to, dar sako, kad mūsų linzė mechaninė, o vargu ar tas palaikys mechaniką... paskaičiau parametrus, tai panašumo su D90 turi, bet... kai kur ir skiriasi... vilioja, zaraza, mane, bet vis tiek greičiausia imčiau su kitiniu 18-105 objektyvu, bet vat skirtumas apie 1000 Lt na, mąstymui ir konsultacijoms dar turiu laiko
QUOTE(AŠA @ 2013 01 01, 16:34)
va va, mane irgi likimas mylės, ačiū jam ir... man
ačiū nors maniškis sako, kad tegul nevargsta, nes jau ant N70 mūsų objektyvai neužsideda be to, dar sako, kad mūsų linzė mechaninė, o vargu ar tas palaikys mechaniką... paskaičiau parametrus, tai panašumo su D90 turi, bet... kai kur ir skiriasi... vilioja, zaraza, mane, bet vis tiek greičiausia imčiau su kitiniu 18-105 objektyvu, bet vat skirtumas apie 1000 Lt na, mąstymui ir konsultacijoms dar turiu laiko
Na su D90 net aš matau skirtumą asmeniškai neimčiau aš pati.
Man rodos geriausia pasikonsultuoti telefonu nes tas " sugedęs telefonas" tai tik vieni nesusipratimai
Jei norėsi parašyk savo tel man į až perduosiu MB ir jis tau pasuks
QUOTE(JM @ 2013 01 01, 17:40)
Na su D90 net aš matau skirtumą asmeniškai neimčiau aš pati.
Man rodos geriausia pasikonsultuoti telefonu nes tas " sugedęs telefonas" tai tik vieni nesusipratimai
ok, kai pribręsiu, taip padarysim, nes aš irgi sugedusi mažumėlę, šiaip vyras čia šiek tiek nusimano, ne aš
Sveikinu visas ir visus su Naujais metais!!!
Linkiu gražių svajonių apie keliones ir ka tos svajnės tikrai pildytųsi!
JM, būk gera, paklausk sb nuomonės apie Nikon D600
ir kiek maždaug kadrų jums tarnauja naujieji skaitmeniniai fotikai?
Linkiu gražių svajonių apie keliones ir ka tos svajnės tikrai pildytųsi!
JM, būk gera, paklausk sb nuomonės apie Nikon D600
ir kiek maždaug kadrų jums tarnauja naujieji skaitmeniniai fotikai?