Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų plepaliukai

QUOTE(Thea! @ 2013 01 07, 22:10)
tai jeigu visiems tinka, tai susitinkam 17val, kur Cobre rašė 4u.gif

man tinka
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 01 07, 22:10)
tai jeigu visiems tinka, tai susitinkam 17val, kur Cobre rašė 4u.gif

mergytės, parašykit tikslų adresą arba kooordinates 4u.gif Gal JM Kauną ir žino, bet man tamsus miškas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 07, 22:27)
mergytės, parašykit tikslų adresą arba kooordinates  4u.gif  Gal JM Kauną ir žino, bet man tamsus miškas  blush2.gif

tu atskirai vaziuosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 07, 22:27)
mergytės, parašykit tikslų adresą arba kooordinates  4u.gif  Gal JM Kauną ir žino, bet man tamsus miškas  blush2.gif

Į Jurbarką yra vienas vienintėlis kelias -tai senasis panemunės kelias. Raudondvaris bus praktiškai iškart, kai pravažiuosit Nevėžio tiltą ir užkilsit į gana aukštą kalną. Ta parduotuvė ir bus praktiškai pirmas rimtesnis objektas ant kalno. Priešais, kitos kelio pusėj kaip orientyras yra autobusų stotelė ir bažnyčia. Cobrės nuotraukoj nurodyta iškaba irgi ten pat.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 01 07, 22:28)
tu atskirai vaziuosi?  g.gif

QUOTE(jsgute @ 2013 01 07, 22:31)
Į Jurbarką yra vienas vienintėlis kelias -tai senasis panemunės kelias. Raudondvaris bus praktiškai iškart, kai pravažiuosit Nevėžio tiltą ir užkilsit į gana aukštą kalną. Ta parduotuvė ir bus praktiškai pirmas rimtesnis objektas ant kalno. Priešais, kitos kelio pusėj kaip orientyras yra autobusų stotelė ir bažnyčia. Cobrės nuotraukoj nurodyta iškaba irgi ten pat.

Na ne, važiuosiu su JM, tik šiaip teiraujuosi, mėgstu pati maršrutus žinoti blush2.gif
Atsakyti
Vasariuk-tikslaus adreso nepamenu, bet žemėlapyj gali žvilgterėt-Raudondvario plentas pereina į Naujalio gatvę. tai vienintėlė pagrindinė gatvė, vedanti per miestelį Jurbarko kryptimi.
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 07, 22:36)
Na ne, važiuosiu su JM, tik šiaip teiraujuosi, mėgstu pati maršrutus žinoti  blush2.gif

jm zinos, si karta atsipalaiduok
Atsakyti
Man viskas tinka drinks_cheers.gif
Kaunietes parašykit dar kuri tel.nr,kad susisiekti,jei maža kas iš mūsų veluotumėme ar šiaip kas.Rašiau viešai,bet dabar ištryniau,pasikeičiame su kuria nors per až mirksiukas.gif

Atvirutę nupirkau,spec,kur pinigėlius įdėti su užrašu "nuoširdi užuojauta".
Gelytes ryt prigriebsiu.

Rimukas,kaip tau su laiku ar susiderinai ar jungsies?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 sausio 2013 - 22:59
QUOTE(JM @ 2013 01 07, 22:49)
Rimukas,kaip tau su laiku ar susiderinai ar jungsies?

JM, jungsiuos, jei tik priimsit.
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 01 07, 22:31)
JM, jungsiuos, jei tik priimsit.

Priimsim,priimsim mirksiukas.gif
Parašyk savo tel nr,rašau į až Tau kur susitinkame su merginomis.
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif JM dėkui, kad atvirutę nupirkai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors visai ne labas jis, tepamiegojau pusę nakties, kitą pusę prasivarčiau...
Atsakyti