Aš taip pat šiandien darbe, tik "darbinės nuotaikos" visai nerasta
Mes šiandien po miuziklo grišime namo ir skanausime sūrio fondiu
Draugai bandys užsakyti sušių rinkinį, bet vis pagalvoju, kad ir man pačiai, reikia išmokti pasidaryti kada
Avansu visoms linkiu, kad naujieji metai būtų ne blogesni už 2012m., na ir žinoma sėkmės, meilės ir kelionių
Linkiu visiems keliautojams LINKSMO NAUJUJU SUTIKIMO, GEROS KOMPANIJOS, SKANAUS SVENTINIO STALO, NEPADAUGINT ALKOHOLIO
Ir kad ateinantys metai nepasykstetu kuo daugiau ispudingu kelioniu!!!!!!!!!
Ir kad ateinantys metai nepasykstetu kuo daugiau ispudingu kelioniu!!!!!!!!!
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 15:56)
nesam mes profesionalai... tai... pirmai pradžiai su paprastu objektyvu iki kokių 3000 lt nes jei objektyvas nebus labai universalus, tai kitam reiks dar apie 1000 palikt... savais laikais labai panašiai už D50 mokėjom ech, kad gi ant D90 tiktų mūsų turimas objektyvas, tai net nedvejočiau, bet netinka
fotografuot, kaip supranti, daugiausia kelionėse, pagrindinis reikalavimas kad kamera gautų daug šviesos ir darytų geras spalvas
fotografuot, kaip supranti, daugiausia kelionėse, pagrindinis reikalavimas kad kamera gautų daug šviesos ir darytų geras spalvas
MB atsakymas
Tai objektyvai gali likti ir tie patys- geriau daugiau investuoti i galva - rekomendacija butu Nikon D7000 body - ir tada sekanti investicija galetu buti rimtesnis objektyvas.
Jei kils klausimų rašyk
Labas rytas turbut su naujaisiais bandau eit miegot. Sveciai miega, o mb uzvilko klausytis jaunystes muzikos
Sveikinu su Naujaisiais visus keliauninkus! Svajonių išsipildymo ir gražių metų, smagių kelionių ir įspūdžių!
Sveiki su Gyvačiukės metais!
Su Naujais Metais,su nauja laime ir žinoma su NAUJOM KELIONĖM
QUOTE(JM @ 2012 12 31, 21:44)
MB atsakymas
Tai objektyvai gali likti ir tie patys- geriau daugiau investuoti i galva - rekomendacija butu Nikon D7000 body - ir tada sekanti investicija galetu buti rimtesnis objektyvas.
Jei kils klausimų rašyk
Jei kils klausimų rašyk
manau, dar parašysiu, bet bėda, manau, bus ta, kad mūsų objektyvai mažesnio skersmens ir netiks, na, dar pasidomėsiu šituo
Sveiki sulaukę 2013-ųjų.
Lai niekada neisibaigia kelionių troškulys, lydi patys geriausi įspūdžiai ir prisiminimai.
Su Naujaisiais.
.........................................
Man, kaip keliautojai, šie Naujieji atnešė dvigubą džiaugsmą: Aidluka atnaujino savo fotoreportažą.
O aš iškrapčiau pagaliau savo likusias užstrigusias 2011-ųjų Katalonijos nuotraukas. Tai va, toks buvo mano šventimas: vienoje rankoje taurė, kitoje - kompas. Ale džiaugiausi pagaliau radusi kompą, kuris jas perskaito.
Ir nustebau, kokį malonumą sukėlė atrodo jau visiškai pamirštos kelionės nuotraukų žiūrėjimas.
Lai niekada neisibaigia kelionių troškulys, lydi patys geriausi įspūdžiai ir prisiminimai.
Su Naujaisiais.
.........................................
Man, kaip keliautojai, šie Naujieji atnešė dvigubą džiaugsmą: Aidluka atnaujino savo fotoreportažą.
O aš iškrapčiau pagaliau savo likusias užstrigusias 2011-ųjų Katalonijos nuotraukas. Tai va, toks buvo mano šventimas: vienoje rankoje taurė, kitoje - kompas. Ale džiaugiausi pagaliau radusi kompą, kuris jas perskaito.
Ir nustebau, kokį malonumą sukėlė atrodo jau visiškai pamirštos kelionės nuotraukų žiūrėjimas.
džiaugiuosi, linole :