parašykit ir man AŽ, ačiū
QUOTE(jsgute @ 2013 01 07, 09:09)
Labas rytas visiems. Nors nelabai jis toks labas Irgi visa nakti blaskiausi arba nemiegodama, arba kosmarus sapnuodama....
Prisijungiu del vokelio idejos. Rasykit i AZ kiek ir kam pervest....
Kai zinosit konkreciau kokiu laiku vaziuosit, duokit zinot, jei pavyks, prisijungciau prie Jusu Kaune...
Vainikas gal ir nebutinas, bet kelios kalijos nepamaisys....
Prisijungiu del vokelio idejos. Rasykit i AZ kiek ir kam pervest....
Kai zinosit konkreciau kokiu laiku vaziuosit, duokit zinot, jei pavyks, prisijungciau prie Jusu Kaune...
Vainikas gal ir nebutinas, bet kelios kalijos nepamaisys....
Parasykit, prasau, ir man saskaitos nr., noreciau nors taip prisideti prie atsisveikinimo :-(
Kas del geliu, tai man rodos, reiketu gerbti artimuju norus. Nevezkit tu kaliju gal...
Klaarai nusiunčiau savo sąskaitos rekvizitus, tai gal ji tegul persiunčia?
O siaubas
Žliumbiu, ir niekaip negaliu patiketi...
Pasakykit, kad čia tik nevykęs pokštas...
Kažkurį vakarą, negalėdama užmigti, kaip tik apie ją galvojau, kad be galo miela, švelni, taktiška, ryžtinga, kruopšti, kantri....
Kaip tokį jauną, gerą žmogų gali pasiimti...
Vasariuk76 ar Klaara, atsiųskit ir man sąskaitėlės numerį.
Kažkurį vakarą, negalėdama užmigti, kaip tik apie ją galvojau, kad be galo miela, švelni, taktiška, ryžtinga, kruopšti, kantri....
Vasariuk76 ar Klaara, atsiųskit ir man sąskaitėlės numerį.
laukiu ir aš į AŽ sąskaitos Nr.
Papildyta:
Tikrai siaubas, nesuvokiama...
Papildyta:
QUOTE(Rimukas @ 2013 01 07, 12:25)
O siaubas
Tikrai siaubas, nesuvokiama...
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 07, 12:25)
Klaarai nusiunčiau savo sąskaitos rekvizitus, tai gal ji tegul persiunčia?
Ok,dėkui Bnadysiu persiųst visiems atsiliepusiems jei kas negausit-garsiai šaukit
.... man irgi atsiųskite prašau, sąskaitos nr...
Ar visi gavot sąsk.nr?Iškilo klausimas dėl sumos,gal pabandykim pasitarti čia?Ar kiekvienas asmeniškai ,kiek kas jaučia kad reikalinga ,prisidedam ?
Tiesa,merginos,o jūs su keliom mašinom važiuosit?Ir kur vyks laidotuvės?
Dėkoju, Klaarai už AŽ.
Reiktų susitarti, po kiek pervedam. Pritarčiau Klaaros siūlymui: mūsų būtų kažkur apie 10, tada gal po 20-30 Lt? Ar kiek kas gali - nori? Reiktų greitai tai išdiskutuoti.
Reiktų susitarti, po kiek pervedam. Pritarčiau Klaaros siūlymui: mūsų būtų kažkur apie 10, tada gal po 20-30 Lt? Ar kiek kas gali - nori? Reiktų greitai tai išdiskutuoti.
...O dieve, negaliu patikėt... rankos kojos nutirpo Užuojauta didžiausia jos brangiausiam žmogui...
Mergaitės ir man atsiųskit sąskaitos nr....
Pst. Vis dar negaliu patikėt - kas turi tokio gero žmogaus gyvenime įvykti, kad nutiktų tokios baisios nelaimės...košmaras kažkoks Tiek svajonių, tiek planų...
Mergaitės ir man atsiųskit sąskaitos nr....
Pst. Vis dar negaliu patikėt - kas turi tokio gero žmogaus gyvenime įvykti, kad nutiktų tokios baisios nelaimės...košmaras kažkoks Tiek svajonių, tiek planų...
QUOTE(klaara @ 2013 01 07, 12:17)
Ar visi gavot sąsk.nr?Iškilo klausimas dėl sumos,gal pabandykim pasitarti čia?Ar kiekvienas asmeniškai ,kiek kas jaučia kad reikalinga ,prisidedam ?
Man irgi iskilo klausimas del laidotvių. Noreciau nuvaziuoti, bet turiu derintis su vyru del mazosios paziurejimo, todėl į kompaniją niekur negaliu prašytis. Gal būtų galima suzinoti kur jos vyks (Kaune, ar kokiam kitam mieste). Kazkokia minimalia info
QUOTE(klaara @ 2013 01 07, 13:17)
gavau, ačiū. gal pasakysit, koks bankas, kad greičiau pinigėliai prasimestų