QUOTE(Cobre @ 2013 01 06, 14:43)
Jurzole, kaip tu cia taip greitai grizai, buvau kazkodel nusiteikusi taves ilgai laukti
Jeeeee, pagaliau, o tai...kazkaip truko taves
Man tu ir ASA tai tokie stulpai tema laikantys
Sakai, greitai?
Man tai atrodo, kad ilgai atostogavau, cielas dvi savaites
Tema per ta laika sekmingai gyvavo, tai nezinau, kaip cia su tais stulpais - man rodos, visos cia mes pasikeisdamos tais stulpais pabunam
Bet smagu, kad kazkam manes truko, ir smagu sugrizti cia, i toki silta ir draugiska kolektyva
QUOTE(Ingel @ 2013 01 06, 19:12)
Jurzole, pagaliau parsiradai
(Ne)kantriai lauksiu Himalajų vaizdų.
Tuoj imesiu keleta, tau ir kitiems laukiantiems
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 01 06, 19:24)
O nakvynė Teidėje...nerealus dalykas
ir būtinai iki pat viršūnės užkopkit
Jau vilioja ir mane ta Teide...
Ir isvis, visokie kalnu marsrutai vilioja, po Himalajus pavaiksciojus, kalnu virusas antra kvepavima igavo
O dar keliones pabaigoj sutikom tokia rusaite, Londone gyvenancia, tai ji kur tik nebuvusi - ir siaures pasvaiste mate, ir sauleteki Antarktikoj, ir Japonija, ir Aliaska, ir i Kilimandzara kope... nu zodziu, apie kokia sali neprabilsi, visur ji buvusi
Smagu su tokiais zmonem bendrauti, bet tokiems kaip as, del kelioniu pamisusiems, tai ir nesveika truputi...
Galiausiai mes su kitu keliautoju, lenku (ot susirinko netycia rytu europieciu kolektyvas, MB daznai nei nesuprasdavo, apie ka mes visi trys kalbam) pradejom ieskoti vietu, kuriose ji gal nebuvo dar - paaiskejo, kad Europoj yra dar tokiu... tai lengviau atsidusom, kad ne visa pasauli isvazinejusi, nebereikia taip juodai pavydeti
Isvis, labai idomiu zmoniu sitoj kelionej sutikau - ne (tik) vietiniu, bet butent kitu keliautoju. Susidariau ispudi, kad i Nepala kazkokie kitokie zmones keliauja, nes kitur neteko tokiu sutikti...