QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 06, 15:40)
Laba diena Juržole, sveika sugrįžusi Man dar kažkaip ziulytes trūksta, ta irgi retkarčiais stulpus paramsto
Ziulytes man netruksta, kazkaip man atrodo, kad ji visada cia pat. Na, gal kokioje virtuveje kuiciasi siuo metu, todel ir nekalba Bet ispudziu labai laukiu
ASA, as nenoriu susvarbinti vienu ir sumenkiti kitus. Tiesiog as va taip sau susideliojusi mintyse temos griaucius ir tiek O svarbus man visi, su kuriais cia bendrauju. Va tarkim Natos fotoreportazo neskaitau, bet kai ji ilgiau cia neraso, tai labai pasigendu. Aruna dingsta ilgiau ir pamastau, ar viskas gerai darbe, su remontais. Arturas neraso - aha, labai bobiskai matyt pliurpiam tuo metu Akcent, thea, tai aplamai neisivaizduoju dingusiu is temos - tokie upeliukai ciurlenantys O kas maziau raso, tai taip greit nepasigendu, bet kai ilgiau neraso, tai pagalvoju, kad apmazeje cia musu, gal kur isvyko ir as praleidau
Astra va dingo - ko gero darbai uzpuole. Niekada nepamasciau, kad jai galetu pas mus pabosti, ar supykti ji galejo del kazko. Tai ir nepasigendu per daug, nes kazkaip isitikinusi - nera, vadinasi negali siuo metu.