Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų plepaliukai

QUOTE(Thea! @ 2012 12 30, 22:54)
O ryzius tai zinok perku pigiausius, berods uz 3lt,sitam reikalui tai tikrai skirtumo nera schmoll.gif  nors tu brangiu ir nesu ragavusi,gerai man ir taip thumbup.gif

gal kada ir aš su paprastais įgusiu, bet šiaip skirtumas man juntamas nuo paprastų ir išvaizda, ir skoniu, aišku, nebandžiau paprastų ryžių actu liet cool.gif
Papildyta:
o skirtumas nuo tikrų sušių tai yra, niekus nuo to nedingsi, reikia pripažint smile.gif tik tiek, kad jei neesi sušių fanas ir fanatas, tai variantas net labai geras, bet vyras jau užsisakė ir tikrų kad padaryčiau doh.gif na, tiesa, žadėjo padėt tongue.gif nes ir šiandien kartu gaminom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 12 30, 23:54)
oi tu biggrin.gif  labai didelio skirtumo turbut nera ane? Nors man tas lapas toki gera skoni priduoda, tikro dumblo, labai jau jis man tinka thumbup.gif  as irgi siandien kaip tik visko prisipirkau,tai galesiu ryt prie sampes ir griauzti avokadus su agurkais doh.gif  lotuliukas.gif O ryzius tai zinok perku pigiausius, berods uz 3lt,sitam reikalui tai tikrai skirtumo nera schmoll.gif  nors tu brangiu ir nesu ragavusi,gerai man ir taip thumbup.gif

žaliavalgiški Nauji Metai? bigsmile.gif

Pas mus rytoj meniu midijos su bulvytėm fri o desertui tiramisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 23:01)
gal kada ir aš su paprastais įgusiu, bet šiaip skirtumas man juntamas nuo paprastų ir išvaizda, ir skoniu, aišku, nebandžiau paprastų ryžių actu liet cool.gif
Papildyta:
o skirtumas nuo tikrų sušių tai yra, niekus nuo to nedingsi, reikia pripažint smile.gif tik tiek, kad jei neesi sušių fanas ir fanatas, tai variantas net labai geras, bet vyras jau užsisakė ir tikrų kad padaryčiau doh.gif na, tiesa, žadėjo padėt tongue.gif nes ir šiandien kartu gaminom ax.gif

As su paprastais,bet tai apvaliais ar kaip jie ten vadinas. Zinok puikiai limpa,puikiai ten su jais viskas. Na nebent skonis, bet kai as pasidarau,man naminiu sushi skonis ne kazka skiriasi nuo pirktiniu g.gif o acta irgi naudoju thumbup.gif
Bet kaip smagu kai prisideda thumbup.gif as tai viena vis darau, geriausiu atveju indus plauna salia lotuliukas.gif drauge ir ta atsistojus plepa salia lotuliukas.gif

QUOTE(klaara @ 2012 12 30, 23:08)
žaliavalgiški Nauji Metai? bigsmile.gif

neee,rankinuke liko visi pirkiniai tai reiks ir valgyti,kad nesugestu biggrin.gif
pas jus irgi neblogai,taip sventiskai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

skaičiau, kad lašišos turi būt ant stalo, bet turėtų ir midijos tikt biggrin.gif
o mūsų tai keptas kalakutas lauks, tik nežinau, su kokiu įdaru smile.gif
Atsakyti

super baliaus vaišės thumbup.gif

aš tai labai norėčiau austrių rolleyes.gif , bet Lietuvoj pirkti nedrįstu...

Tad irgi sušiai užkandžiui bus drinks_cheers.gif . Desertui - morengų-aguonų tortas, naminiai triufeliukai, gl dar koks žele tortukas , o gersim naminį pieno likerį biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki plepsėtojai smile.gif
ohoho kiek priplepėjot. ir augintinius išrodėt, ir naujus planuojat. Smagumėlis smile.gif
Mano šaldytuvas tuštut tuštutėlis, reiks rytoj skubiai kažką suimprovizuoti tiems naujiems g.gif
Kol kas dar gyva senų paskutiniais įspūdžiais..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 12 31, 00:22)
super baliaus vaišės  thumbup.gif

aš tai labai norėčiau austrių  rolleyes.gif , bet Lietuvoj pirkti nedrįstu...

Tad irgi sušiai užkandžiui bus  drinks_cheers.gif . Desertui - morengų-aguonų tortas, naminiai triufeliukai, gl dar koks žele tortukas , o gersim naminį pieno likerį  biggrin.gif

Su austrėm nekas ,tikrai verysad.gif O kas per naminis pieno likeris,įdomu g.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(jsgute @ 2012 12 31, 01:26)
Sveiki plepsėtojai  smile.gif
ohoho kiek priplepėjot. ir augintinius išrodėt, ir naujus planuojat. Smagumėlis  smile.gif
Mano šaldytuvas tuštut tuštutėlis, reiks rytoj skubiai kažką suimprovizuoti tiems naujiems  g.gif

Tai kelionė vykus buvo? bigsmile.gif Laukiam įspūdžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 21:25)
gal žinot iš kur galima parsisiųst gerų smulkių žemėlapių (popierinių)?

Sveikutes bigsmile.gif
Su nauja tema bigsmile.gif
Jei sužinosi gaaaarsiai šauk drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 22:20)
skaičiau, kad lašišos turi būt ant stalo, bet turėtų ir midijos tikt biggrin.gif
o mūsų tai keptas kalakutas lauks, tik nežinau, su kokiu įdaru smile.gif

o kodėl turėtų būti rolleyes.gif aš suktinukus su lašisa pasidariau assa.gif

O dėl sušių,tai tikra tiesa,kad norint tų tikrųjų tai ir produktų reikia atitinkamų ir dar įgusti reikia,juos daryti doh.gif aš nemokų ir net nebandžiau ir nelabai mėgstu blush2.gif o maniškiui šefas povaras iš gero restorano buvo net ir mini kursus ir apmokymus pravedęs,kaip juos reikia daryti.Tad manau nėra taip viskas paprasta gal g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nata* @ 2012 12 30, 22:22)
super baliaus vaišės  thumbup.gif

aš tai labai norėčiau austrių  rolleyes.gif , bet Lietuvoj pirkti nedrįstu...

Tad irgi sušiai užkandžiui bus  drinks_cheers.gif . Desertui - morengų-aguonų tortas, naminiai triufeliukai, gl dar koks žele tortukas , o gersim naminį pieno likerį  biggrin.gif

oho koks balius bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jsgute @ 2012 12 30, 23:26)

prašom įspūdžiais pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Šiaip taip atsigabenau į darbą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 12 31, 07:52)

Jei sužinosi gaaaarsiai šauk  drinks_cheers.gif

o kodėl turėtų būti  rolleyes.gif aš suktinukus su lašisa pasidariau  assa.gif

Bijau, kad nesužinosiu, o norint kažką rast, teks knistis interneto tyruose kiekvienai šaliai atskirai doh.gif žvilgterėjau vakar mažumėlę, bet tai ir kainytės unsure.gif

žinok buvau tikrai skaičiusi apie jūros produktus ir lašišą, o dabar randu jau triušieną doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 12 31, 07:59)
Labas rytas  4u.gif Šiaip taip atsigabenau į darbą  doh.gif

kodėl šiaip taip? ar kad po vakar, ar kad slidu be proto?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 12 31, 08:03)

kodėl šiaip taip? ar kad po vakar, ar kad slidu be proto?

Slidu ir miego mažai buvo blush2.gif
Atsakyti
Iš anksto palinkėsiu visiems smagaus Naujųjų sutikimo 4u.gif
Atsakyti