Labas rytas. Ar jau diena sakyti
Šiandien B mane vežasi į pirteles ir baseinus Birštonan Jetus jetus po tokių tragediškų švenčių, kokias apturėjom, tikiuosi sugrįš man protas ir dvasia
Išsikapanosiu iš lovos ir pradėsiu rimtai skaityti jsgute reportažėlį
Klausimėlis
Rakvere pilis dirba žiemos metu?
Normalaus darbo laiko nerandu tik, kad nuo spalio 1d iki balandžio 31 Is open advance bookings only
Rakvere pilis dirba žiemos metu?
Normalaus darbo laiko nerandu tik, kad nuo spalio 1d iki balandžio 31 Is open advance bookings only
Labas rytas,
mes vakar buvom briedžių medžioklėj cepukų, fui kaip viskas neskanu buvo jaučiau,kad bus ne kas po jo, aišku pusę nakties prasivarčiau einu pasportuot gal išpurtysiu aš jį kaip nors
mes vakar buvom briedžių medžioklėj cepukų, fui kaip viskas neskanu buvo jaučiau,kad bus ne kas po jo, aišku pusę nakties prasivarčiau einu pasportuot gal išpurtysiu aš jį kaip nors
QUOTE(Thea! @ 2013 01 03, 12:28)
mes vakar buvom briedžių medžioklėj cepukų, fui kaip viskas neskanu buvo
Geras, aš tai nepamenu, kada paskutinį kartą aplamai valgiau Apetitas dingęs siaubingai. Kol kas su skysčiais apsieinu ir tikiuosi, kad sugrįš valgymo džiaugsmas
QUOTE(akcent @ 2013 01 03, 13:04)
Geras, aš tai nepamenu, kada paskutinį kartą aplamai valgiau Apetitas dingęs siaubingai. Kol kas su skysčiais apsieinu ir tikiuosi, kad sugrįš valgymo džiaugsmas
Gal maniškio bent dalelės nori. Išsiųsčiau savo sąskaita, nes po tų švenčių maratono tai jau ėdu, o ne valgau Net Naujus sutikom su draugais, kurie abu puikiai gamina, tai totalus apsivalgymas
QUOTE(akcent @ 2013 01 03, 13:04)
Nevalgyt negerai, užtat ir krenta tie kilogramai, po to žiūrėk jie grįš ir jau nebe vieni
Labu,
Gero poilsio ir atsipalaidavimo Birstone Saunuolis TB
Kur sportuoji, namie ar klube kokiam?
As paskutiniu metu tai taip saldumynus kapoju, kad siaubas Gerai, kad bent i svori neina, mazyle mano neleidzia man svorio priaugt Tai va ir naudojuos proga atsivalgyt
QUOTE(akcent @ 2013 01 03, 10:26)
Labas rytas. Ar jau diena sakyti
Šiandien B mane vežasi į pirteles ir baseinus Birštonan Jetus jetus po tokių tragediškų švenčių, kokias apturėjom, tikiuosi sugrįš man protas ir dvasia
QUOTE(Thea! @ 2013 01 03, 12:28)
Labas rytas,
As paskutiniu metu tai taip saldumynus kapoju, kad siaubas Gerai, kad bent i svori neina, mazyle mano neleidzia man svorio priaugt Tai va ir naudojuos proga atsivalgyt
QUOTE(jokubaite @ 2013 01 03, 13:08)
Gal maniškio bent dalelės nori. Išsiųsčiau savo sąskaita, nes po tų švenčių maratono tai jau ėdu, o ne valgau Net Naujus sutikom su draugais, kurie abu puikiai gamina, tai totalus apsivalgymas
Aš per naujus irgi ėdžiau be proto, taip viskas skanu buvo O dabar vėl bėda, vanduo buvo atjungtas tai kai šovė rūdžių bombą nei arbatos,nei košės negalėjau išsivirt o vakare bandysiu kijevus gaminti
QUOTE(Thea! @ 2013 01 03, 13:26)
Nevalgyt negerai, užtat ir krenta tie kilogramai, po to žiūrėk jie grįš ir jau nebe vieni
Negįš
Numečiau 25kg prieš pora metų (priaugusi buvau per didelį pomėgį kebabams ir picoms ).
Labai daug skaičiau literatūros, atsakingai mečiau, daug domėjausi ir žinau ką daryti, kad niekas negrįžtų
Papildyta:
QUOTE(Stella7 @ 2013 01 03, 13:26)
Stella, ačiū Tikrai šaunuolis ir medalio jam mažai, kad turi su manim kantrybės
QUOTE(Stella7 @ 2013 01 03, 13:26)
namie, aišku sunkiai prisiverčiu...o sporto klubas kitoj gatvės pusėj jei eisiu tai tik šokti, dar ir B užsimanė nors prieš metus,sakė gyvenime nepriprašyčiau, o net nereikėjo
Tai kaip faina,kad visko atsikratei aš tai jaučiu po vaiko padvigubėčiau ir sėkmingai toliau didėčiau
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2013 01 03, 13:29)
Negįš
Numečiau 25kg prieš pora metų (priaugusi buvau per didelį pomėgį kebabams ir picoms ).
Labai daug skaičiau literatūros, atsakingai mečiau, daug domėjausi ir žinau ką daryti, kad niekas negrįžtų
oho tai o ką knygose rašo,kad nieko nevalgyk tik gerk ir visą gyvenimą būsi liekna? Juk nevalgant kūnas kaip tik auginasi riebalus
Ė, kur dauguma keliauninkų šiandien pabėgo
Davai, kas nors man paaiškinkit info dėl tos Rakverės pilies
Davai, kas nors man paaiškinkit info dėl tos Rakverės pilies
QUOTE(akcent @ 2013 01 03, 13:29)
Papildyta:
Papildyta:
Oho kiek daug numetei Stipria valia turi
Perduok medali SB
QUOTE(Thea! @ 2013 01 03, 13:32)
namie, aišku sunkiai prisiverčiu...o sporto klubas kitoj gatvės pusėj jei eisiu tai tik šokti, dar ir B užsimanė nors prieš metus,sakė gyvenime nepriprašyčiau, o net nereikėjo
As irgi dabar tingine, anksciau tai sportininke rimta buvau O sokiai
As irgi bijojau, kad po gimdymo bus bedu su svoriu, bet pasiseke O dar kai pati maitinu, tai sekmingai ir krenta tas svoris