QUOTE(jsgute @ 2013 01 02, 17:41)
Ale kaip gražu toj apsnigtoj Slovakijoj
Miramax, nuostabios foto su tikra ziema
Miramax, gražu ir be komentarų
Su Naujais! Kelionių ir sveikatos šįkart visiems ir visoms.
Aš į ritmą dar nesugrįžtu Pradėjau nuo fotoreportažų, o jų jau taip nemažai neperskaitytų man susikaupė.
Labai liuks ir Bavarija ir Slovakija
Apie fotikus diskutuojat, mes jau jamsim objektyvą ir filtrą greičiausiai šį savaitgalį, lyg ir pribrendom jau.
Aš į ritmą dar nesugrįžtu Pradėjau nuo fotoreportažų, o jų jau taip nemažai neperskaitytų man susikaupė.
Labai liuks ir Bavarija ir Slovakija
Apie fotikus diskutuojat, mes jau jamsim objektyvą ir filtrą greičiausiai šį savaitgalį, lyg ir pribrendom jau.
Ačiū už gražią ekskursiją į Bavariją!
už Slovakijos sniegą!
Buvom šiandien Deimantų muziejuj . Įdomi, nors mažytė ekspozicija
už Slovakijos sniegą!
Buvom šiandien Deimantų muziejuj . Įdomi, nors mažytė ekspozicija
QUOTE(Nata* @ 2013 01 02, 21:18)
Kuriam mieste? Amsterdame irgi pažiūrėjau įvairių dydžių ir formų akmenukų. Pora vaikinukų net šlifavo tuo metu.
Vau kiek sniego
Oi deimantai, moterų laimė norėčiau ir aš kada bent tarp jų pabūti man rodos Vilniuj yra kažkas panašaus
Oi deimantai, moterų laimė norėčiau ir aš kada bent tarp jų pabūti man rodos Vilniuj yra kažkas panašaus
o manęs kažkaip jie netraukia... gražu, gražu, bet... gal jau per daug visokių mineralų mačiusi, pamenu, Bergene net akis paskaudo bežiūrint
QUOTE(AŠA @ 2013 01 02, 21:36)
o manęs kažkaip jie netraukia... gražu, gražu, bet... gal jau per daug visokių mineralų mačiusi, pamenu, Bergene net akis paskaudo bežiūrint
mane tai traukia juos turėt
QUOTE(Thea! @ 2013 01 02, 21:41)
mane tai traukia juos turėt
žinok man cirkonio visiškai pakanka
QUOTE(AŠA @ 2013 01 02, 21:42)
tai jo jo aš irgi kol kas jais džiaugiuos, na bet B vis bandau įrodyti,kad deimantas yra deimantas, ne tik moterų laimė bet ir išliekama vertė, galima perduoti savo vaikams ir t.t.