Plepam toliau Į sveikatą
plepam ir netikrus sušius rytdienai gaminam
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 12 30, 20:55)
Plepam toliau Į sveikatą
Ė, tai kodėl nuo svečių atsitraukei? Svečiai ir kompas nesuderinamas reikalas
QUOTE(akcent @ 2012 12 30, 21:11)
Ė, tai kodėl nuo svečių atsitraukei? Svečiai ir kompas nesuderinamas reikalas
nesuderinamas, bet... Plepesiai šventas reikalas
O aš "dirbu" - intensyviai taisau praeities klaidas Jau pavargau, bet vieną trumputę dieną manau dar "damušiu"
Aš prie svečių prie nešiojamo kompo sėdžiu Pas mane tokie, kurie dėl IT pasinešę, tai supranta
gal žinot iš kur galima parsisiųst gerų smulkių žemėlapių (popierinių)?
Labas vakarelis,
is ko?
a mes tiek mastem mastem del nauju,panasu,kad sutiksim atskirai gulesiu lovoj su bonke sampes ir ziuresiu tv,geriausi nauji man bus
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 21:09)
plepam ir netikrus sušius rytdienai gaminam
is ko?
a mes tiek mastem mastem del nauju,panasu,kad sutiksim atskirai gulesiu lovoj su bonke sampes ir ziuresiu tv,geriausi nauji man bus
QUOTE(Thea! @ 2012 12 30, 22:32)
Labas vakarelis,
is ko?
is ko?
ot te raz gal dar pavyks kartu
iš sušių ryžių, ryžių acto ir lašišos dar neblogai būtų šio bei to, bet po ranka neturėjau :
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 22:37)
ot te raz
iš sušių ryžių, ryžių acto ir lašišos dar neblogai būtų šio bei to, bet po ranka neturėjau :
kas cia per kalba?
o kuo cia jie netikri? be nori lapu?
QUOTE(Thea! @ 2012 12 30, 22:44)
o kuo cia jie netikri? be nori lapu?
taip, be lapų, rutuliuko formos, na, ir be kitų ingridientų, bet neišlaikiusi jau kelis suskanavau :
QUOTE(AŠA @ 2012 12 30, 22:47)
taip, be lapų, rutuliuko formos, na, ir be kitų ingridientų, bet neišlaikiusi jau kelis suskanavau :
oi tu labai didelio skirtumo turbut nera ane? Nors man tas lapas toki gera skoni priduoda, tikro dumblo, labai jau jis man tinka as irgi siandien kaip tik visko prisipirkau,tai galesiu ryt prie sampes ir griauzti avokadus su agurkais
O ryzius tai zinok perku pigiausius, berods uz 3lt,sitam reikalui tai tikrai skirtumo nera nors tu brangiu ir nesu ragavusi,gerai man ir taip