Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas - 8 tema

QUOTE(madwifi @ 2013 04 02, 10:55)
o pats kam dar cia alyvos i ugni pili, ar cia gal tau panasu i geotermini sildyma kazkuo?

gerb. madwifi, respekts tau vien del to, kad atsiemei savo zodzius del "durnos galvos"; taigi - norisi konstruktyvumo tokiose rimtose temose, nes perskaitai tonas teksto, o naudos - snipstas. As irgi pasirinkes geoterma, bet kadangi tik projektuojuosi, tai ieskau savo pasirinkimui pateisinimo. Neigiama infa paskleist lengva, o kas turi ir dziaugiasi situo sildymu, tiem nebeaktualu forumuose skelbtis. Aisku, yra ir tokiu, kurie kazka paraso aktualaus ir aciu jiem uz tai.
Atsakyti
Mieli kolegos forumiečiai, gal verta kartais pasižiūrėti kiek kitiems naudos iš jūsų pačių parašytų postų.
Ar galvojate, kad čia pabiau patyrę privalo tiksliai atsakinėti į jūsų pateiktus klausimus, rašyti tik kas yra aktualu klausiantiems, surasti ir sudėti nuorodas. O jūs turite teisę paauklėti jei nevisai tiksliai įvykdė užduotį?
mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 04 02, 11:38)
Mieli kolegos forumiečiai, gal verta kartais pasižiūrėti kiek kitiems naudos iš jūsų pačių parašytų postų.
Ar galvojate, kad čia pabiau patyrę privalo tiksliai atsakinėti į jūsų pateiktus klausimus, rašyti tik kas yra aktualu klausiantiems, surasti ir sudėti nuorodas. O jūs turite teisę paauklėti jei nevisai tiksliai įvykdė užduotį?
mastau.gif

Taip tiksliai turbut buciau nesugebejes apibrezti forumo esmes thumbup.gif Sutikit, kad visi noretu daugiau profesionalumo ir VBS agenturos pranesimai turetu but TABU forume. Yra temu, kur ir as galiu kazkiek pasizymet, tai stengiuosi atsakyt tiksliai ir aiskiai, o jei yra didesniu profu, tie kaip mat mane pataiso ir gimsta nuostabaus grozio tiesa clap_1.gif
Atsakyti
nava, jau antras puslapis snekos apie tai, kaip reikia/nereikia sneket. paradoksas - labiausiai nepatenkinti nekonkretumu ji ir isprovokuoja.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 04 02, 12:48)
nava, jau antras puslapis snekos apie tai, kaip reikia/nereikia sneket. paradoksas - labiausiai nepatenkinti nekonkretumu ji ir isprovokuoja.

o jums butina sekti tema ir atsakineti i kiekviena posta jeigu jums tai neaktualu, nereiksminga ir zeidzia? man rodos savo atsakymais pats provokuojat 4u.gif
nekreipkit demesio tiesiog ir bus viskas baigta 4u.gif man atrodo jums paciam patinka "kandziotis" smile.gif

tema apie geotermini, kiek pamenu paskutiniuose postuose apie ji nieko neparaset ax.gif
taip, kad neterskim eterio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neptune: 02 balandžio 2013 - 13:29
QUOTE(Neptune @ 2013 04 02, 09:59)
butent ir norisi konkretumo tokiuose forumuose, patarimo, bet is pirmu lupu. keistai atrodo, kad temoj apie statybas norisi jums bendravimo. tam yra skirta man rodos kita tema pakalbekim ar paplepekim 4u.gif
ok, jeigu cia skirta tema bendravimui, man tikrai nera kas cia veikti. Pasisneketi turiu su kuo ax.gif  ax.gif  ax.gif
sekmes 4u.gif

Elementaru - norite konkretumo tai imkite dokumentacija ir skaitykite. Nepatinka - einate pas projektuotojus, susimokate ir gaunate. Nepatiko - einate pas kita projektuotoja ir vel susimokate. O kaip jus isivaizduojate forume susimoketi? As ir uz pinigus forume nekonsultuociau.
Forumai skirti bobousiams su bobousiskais poreikiais patrolinti, pasvajoti. Kur daugiau, jeigu ne cia? Juk su zmona/vyru atsigulus i lova turetu rupeti kiti reikalai.
Atsakyti
QUOTE(FIEDZIA @ 2013 04 02, 15:25)
Elementaru - norite konkretumo tai imkite dokumentacija ir skaitykite. Nepatinka - einate pas projektuotojus, susimokate ir gaunate. Nepatiko - einate pas kita projektuotoja ir vel susimokate. O kaip jus isivaizduojate forume susimoketi? As ir uz pinigus forume nekonsultuociau.
Forumai skirti bobousiams su bobousiskais poreikiais patrolinti, pasvajoti. Kur daugiau, jeigu ne cia? Juk su zmona/vyru atsigulus i lova turetu rupeti kiti reikalai.

butent del svajojimo, apie kai kuriose statybos temose, diskutuojancius "asus", pritariu simtu procentu. Nes mano nuomone jiems pasistatyti nama, tokia pat galimybe kaip man dviraciu nuvaziuoti iki menulio lotuliukas.gif

Sekmes visiems hi.gif
Atsakyti
Sveiki, daug paskaiciau, bet taip ir sedziu neapsispendusi...tikiuosi tik laikinai. Mes gavome irgi paskaiciavimus geoterminio. Du pasiulymai, su grindiniu sildimu, horizontalaus ir vertikalaus...Bet eisiu prie reikalo, ar girdejote kanebut apie kompensacijas isirengiant GEO sildyma

-"galimybė gauti 30 % kompensaciją nuo visos geoterminio šildymo įrengimo projekto vertės pagal Klimato kaitos programą, jei pateiksite paraišką LAAIF. Kvietimas teikti paraiškas gali būti skelbiamas jau kitos savaitės gale. "

cia buvo prisegta prie samatos??? 4u.gif

Kadangi esu visiskai neismananti tu reikalu, tai neuzbonbarduokit piktais komentarais... 4u.gif
Atsakyti
Lyg buvo kalbu ,kad ruosiamas kazkoks projektas susigrazinti daly geo ysirengimui sumos pries keleta metu ir sustojo per krize.Tikrai kalbu buta.Reikes pasidometi.Ydomu ar grazina tiems,kas pries kelis metus ysirenge sy sildyma,ar tik naujakuriams g.gif
Atsakyti
AS kiek zinau tai kompensuoja tiem kurie renovuoja sena nama,o naujokam nekompensuoja. Bent jau seniau taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(neringa.r. @ 2013 05 08, 22:19)
-"galimybė gauti 30 % kompensaciją nuo visos geoterminio šildymo įrengimo projekto vertės pagal Klimato kaitos programą, jei pateiksite paraišką LAAIF. Kvietimas teikti paraiškas gali būti skelbiamas jau kitos savaitės gale. "

cia buvo prisegta prie samatos??? 4u.gif

Nugi parašykit tiems, kas prisegė prie samatos kad paaiškintų smile.gif Ir tada mums čia visiems paviešinkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas gali pareklamuot koki geresni silumos siurbli? Kiekvienas savo kisa - gal zinot, kurie normalesni?
Atsakyti