Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas - 8 tema

QUOTE(jova @ 2013 01 08, 20:41)
Busiu pirma, kuri paskambins tam tikrom institucijom smile.gif

Dar kanalizacija sugalvokim visi nusivest i valstybinius vandens telkinius...

Čia nereikia nė sugalvoti, ji ten jau suvesta nuo senų laikų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 08, 20:57)
Čia nereikia nė sugalvoti, ji ten jau suvesta nuo senų laikų... sad.gif

...ir dar nuo tų laikų kai net Pvc tų šlangų nebuvo, visi vogdavo tas iš gaisrininkų. smile.gif
Atsakyti
Bet tie suvedimai ir buna tada kai žmones yra su tokiu požiūriu 'ką noriu ta darau'... Jei visi be išimties taip mastytu, tai išvis butų anarchija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 01 08, 20:19)
Bet tie suvedimai ir buna tada kai žmones yra su tokiu požiūriu 'ką noriu ta darau'... Jei visi be išimties taip mastytu, tai išvis butų anarchija 4u.gif

aisku geriau tegu zmogus beleka kurena, dumyja, bet tik siukstu tegu valstybines silumos is tvenkinio neima, tegul ta siluma i velniop zemyn upe nuteka. Ir kas atsiktiks nuo dugne gulincios slangos, labai jusu poilsiui kitam krante trukdys? O savininko pusej jus bet kuriuo atveju kojos nekelsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 08 sausio 2013 - 20:44
QUOTE(madwifi @ 2013 01 08, 20:43)
aisku geriau tegu zmogus  beleka kurena, dumyja, bet tik siukstu tegu valstybines silumos is tvenkinio neima, tegul ta siluma i velniop zemyn upe nuteka. Ir kas atsiktiks nuo dugne gulincios slangos, labai jusu poilsiui kitam krante trukdys? O savininko pusej jus bet kuriuo atveju kojos nekelsit.

Deja, bet priejima prie tvenkinio nori nenori teks palikti wink.gif

Esu tik uz geotermini sildyma, bet savam sklype ir savam tvenkiny wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 01 08, 21:20)
Deja, bet priejima prie tvenkinio nori nenori teks palikti wink.gif

Esu tik uz geotermini sildyma, bet savam sklype ir savam tvenkiny wink.gif

praejima taip, bet tik PRAEJIMA ! vieta praeit, o ne apsistoti, poilsiauti ir kitaip isdykauti smile.gif o po tuo praejimu gali tyliai ir slanga patiest.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 01 08, 21:34)
praejima taip, bet tik PRAEJIMA ! vieta praeit, o ne apsistoti, poilsiauti ir kitaip isdykauti smile.gif

Ir bristi į valstybinį ežerą nuo to kranto gali ir nardyti, ir su valtele irstytis, ir meškeriot šalia to kranto gali. Net ir nelegaliai pastatytu liepteliu į valstybinį vandens telkinį gali naudotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 08 sausio 2013 - 22:08
Gali ir legaliai pastaytu liepteliu naudotis biggrin.gif .Siaip Lietuvoj ir valstybinis poziuris toks,kad tik neleist,draust,baust.Be abejo ir asmeninis poziuris daugelio toks,o kodel jam galima,o man ne?Apskusiu! biggrin.gif Logiskai mastant ar kudroj kolektorius,ar tvenkiny skirtumo tai nera?Ka jis daro bloga?Gal kaip tik mazina siltnamio efekta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 01 08, 20:41)
Busiu pirma, kuri paskambins tam tikrom institucijom smile.gif

Tai meskit visus darbus ir budėkit 4u.gif nedaleiskit, kad VISŲ šilumą iš Bubių kažkas uzurpuotų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2013 01 08, 21:19)

Tai aišku! Ir aplamai man neaišku, kaip aplamai Bubių bala atitirpsta vasarą doh.gif tiek šlangų priguldę,visi kad šaldo ją - kaip ten žuvys ir varliukai išgyvena doh.gif nu žinot abidna - ne tas žodis 4u.gif Ir kur valdžia ir RAAD valdininkai žiūri - *** visi nupirkti ir parsidavędoh.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 01 08, 20:38)
Kol kasnors uzgaudys ir nukirs..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    Va cia tai protingas pasiulymas-darykit kol pagaus. doh.gif

Aš tau sakiau Biesai, tiesk plastiką į Rekyvą. Matai bubiams jau visai pi...zė - nėr kur vamzdžių įmekt doh.gif viską užėmė doh.gif Nebedelsk - okupuok Rekyvą kol nevėlu, kol dar liko ant dugno tavo skrutkei 4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 09 sausio 2013 - 00:48
QUOTE(Brella @ 2013 01 08, 22:31)
Gali ir legaliai pastaytu liepteliu naudotis  biggrin.gif  .Siaip Lietuvoj ir valstybinis poziuris toks,kad tik neleist,draust,baust.Be abejo ir asmeninis poziuris daugelio toks,o kodel jam galima,o man ne?Apskusiu!  biggrin.gif  Logiskai mastant ar kudroj kolektorius,ar tvenkiny skirtumo tai nera?Ka jis daro bloga?Gal kaip tik mazina siltnamio efekta?  smile.gif

Ta 'apskusiu' tai nereikia taip tiesiogiai suprasti, nei kas budi nei ka smile.gif Tik norejau pasakyt, kad jeigu jau darai - tai daryk legaliai, gaves leidimus ir t.t.
Pagal jus tai ir statybu leidimu nei projektu nebeimkim, logiskai mastant juk namas nieko blogo irgi nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 09, 01:46)
Tai meskit visus darbus ir budėkit 4u.gif  nedaleiskit, kad VISŲ šilumą iš Bubių kažkas uzurpuotų lotuliukas.gif
Papildyta:

Tai aišku! Ir aplamai man neaišku, kaip aplamai Bubių bala atitirpsta vasarą doh.gif  tiek šlangų priguldę,visi kad šaldo ją - kaip ten žuvys ir varliukai išgyvena doh.gif  nu žinot abidna - ne tas žodis 4u.gif  Ir kur valdžia ir RAAD valdininkai žiūri - *** visi nupirkti ir parsidavędoh.gif
Papildyta:

Aš tau sakiau Biesai, tiesk plastiką į Rekyvą. Matai bubiams jau visai pi...zė - nėr kur vamzdžių įmekt doh.gif  viską užėmė doh.gif Nebedelsk - okupuok Rekyvą kol nevėlu, kol dar liko ant dugno tavo skrutkei 4u.gif
drinks_cheers.gif

Sweip tai Bubiai yra siektiek atitole nuo Siauliu.. 4u.gif O as gyvensiu ne prie Rekyvos o Ginkunu ezero ( ne tvenkinio) .Vienintele Jova teisingai pasisake-reikia viska daryti pagal taisykles,o ne kaip jus visi sakote-rauskit vamzdzius ir dzin ant visko.. Pvz man ka siulote? Iki ezero 100 metru. Neklausus kaimyno,nakti prasirausti ir jei nepastebejo-vualia,as gudresnis uz visus? O gal visgi reiketu kaimyno atsiklausti? Projektuka pasidaryti? Gasuti leidima kastis per valstybuine zeme?
Teisingai Jova pasake-tai gal ir namui nereikia statybu leidimo.. Gal nepastebes niekas.. lotuliukas.gif

Vienas dalykas kai gyveni salia savo ezero,kitas daqlykas kai siulo prasitiesti niekam nematant..
Tiesa,dar prisiminiau. Musu ezera dabar kapitaliai tvarko,valo dumbla,daro baidarem trasa.. As susimetu niekam nematant vamzdzius,o atplaukia traktoristai ir su kauzais ismakaluoja man visa vamzdyna. Smagu ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 09 sausio 2013 - 09:01
Savaime suprantama viskas būtu daroma su leidimais ( kalbėjau su atitinkama institucija). Tiesiog norėjau išgirsti nuomonę ar vertą diegti tokio tipo kolektorių.

Kad ir kokie atsakymai, bet dėkoju už atsakymus. smile.gif
Atsakyti