QUOTE(kristal @ 2013 02 25, 20:33)
Gal galite parasyti koki siurbli kokybiska galima gauti zymiai pigiau ir svarbiausia kur?
Beje, tai ar parasysite, mieli kolegos, KAS daro geoterminio irengimo darbus kokybiskai ir pigiai???
Visi tik komentuoja kad galima sutaupyti 10 - 20 t. ,o nieko konkretaus neparaso Man kartais jau atrodo, kad visi tik pakalbeti moka, o kai reikalas prieina iki konkretumo, tai tyla....
Beje, tai ar parasysite, mieli kolegos, KAS daro geoterminio irengimo darbus kokybiskai ir pigiai???
Visi tik komentuoja kad galima sutaupyti 10 - 20 t. ,o nieko konkretaus neparaso Man kartais jau atrodo, kad visi tik pakalbeti moka, o kai reikalas prieina iki konkretumo, tai tyla....
O Jūs nenorėkit, kad viską ant lėkštutės atneštų. Jei pati šiek tiek rimčiau paieškosit, žiūrėkit, gal irgi už 26000 Lt šilumos siurblį pavyks įsirengti. Jei norit kad ir aš ar kas nors kitas ant lėkštutės sąmatą atneštume, tai užsimesim "už darbą" ir 50000-60000 Lt paprašysim.
Pakolkas įsirengiau tik horizontalųjį žemės kolektorių, bet pigiau nei duotoje nuorodoje. Ir visą likusią geoterminio šilumos siurblio sistemą planuoju įsirengti pigiau nei duotoje nuorodoje.