Nesimato tavo kepurytes nuorodu.Paspausk pati ant ju,ar matai?As tai ne.Todel negaliu ir patart.
Sveikos, gal galėsit padėt
išknisau rusų forumuose tokį megztuką:
turiu ir aprašymą:
aprašymas
mezgasi, kaip suprantu, kartu ir rankovės, ir nugara ? ir priekis plius rankovės kartu? Viską megzt pažodžiui, kai dar ne visai suprantu aprašymą, neturiu kantrybės gal kas mezgėt netyčia panašų ir turėtumėt patarimų/komentarų?
arba gal galit nurodyt kokią paprastą free form užmetamos liemenės pavyzduką knisu rusų forumus, bet nerandu, ko noriu...
išknisau rusų forumuose tokį megztuką:
turiu ir aprašymą:
aprašymas
mezgasi, kaip suprantu, kartu ir rankovės, ir nugara ? ir priekis plius rankovės kartu? Viską megzt pažodžiui, kai dar ne visai suprantu aprašymą, neturiu kantrybės gal kas mezgėt netyčia panašų ir turėtumėt patarimų/komentarų?
arba gal galit nurodyt kokią paprastą free form užmetamos liemenės pavyzduką knisu rusų forumus, bet nerandu, ko noriu...
QUOTE(dangerele @ 2013 06 06, 15:20)
Sveikos.
Norėčiau iš jūsų patarimo.
Ir gavosi taip..
https://www.dropbox...... 16.11.51.jpg
https://www.dropbox...... 16.12.35.jpg
Norėčiau iš jūsų patarimo.
Ir gavosi taip..
https://www.dropbox...... 16.11.51.jpg
https://www.dropbox...... 16.12.35.jpg
Man taip pat neatidaro idetu nuorodu
Puke, aš štai tokią liemenę turiu išsisaugojus, planuose megzt Gal ir tau patiks
Va čia Tame pačiame albume yra ir schema ir dar viena liemenė. Atsiprašau, kad taip nepatogiai įdedu, kažkodėl neleidžia įkelt paveikslėlių tiesiai, rašo, kad formatas negeras...
O tavo įdėta liemenė (bent jau pagal brėžinį sprendžiu) tiesiog paprastas reglanas ? Nors iš foto su mergina atrodo, kad raštas kažkaip skersai eina... Gal tiesiog taip nufotkinta...
Va čia Tame pačiame albume yra ir schema ir dar viena liemenė. Atsiprašau, kad taip nepatogiai įdedu, kažkodėl neleidžia įkelt paveikslėlių tiesiai, rašo, kad formatas negeras...
O tavo įdėta liemenė (bent jau pagal brėžinį sprendžiu) tiesiog paprastas reglanas ? Nors iš foto su mergina atrodo, kad raštas kažkaip skersai eina... Gal tiesiog taip nufotkinta...
QUOTE(Mitutok @ 2013 06 08, 08:40)
Puke, aš štai tokią liemenę turiu išsisaugojus, planuose megzt Gal ir tau patiks
oje, o per kur į ją lyst pažiūrėjau albumą. Noriu kažko užsimetamo, ne su normaliom rankovėm, nes storoki siūlai... labiausiai norėčiau va tokio panašaus:
čia su šikšnosparnio rankovėm vadinamom, šitą lyg aišku, kaip megzt... tik shemų nerandu panašaus...
Puke,tas ruzavas mezgasi nuo nugaros ,pridedant akis,o paskui sutrumpintomis eilemis.Gana idomus mezgimas ir labai aiskiai parasytas.Nieko nera sunkaus,tik skirtinga technika.
Sveiki, turiu tokį pusgaminį:
norėčiau jam kaklo panašaus į šiuos:
žodžiu kur susegimas eitų siaura juosta, o ties kaklu platėtų ji.
gal kas paaiškintų kaip megzti, ar turit gerą/aiškų aprašymą kaip megzti (lietuviškai)?
Bandžiau aš ratu megzti, nuimti kur susegimas ir vėliau ties kaklo sritim platinti, kas kelinta eile nuimant po kelias akis iš šonų, bet man nelabai gavosi....
QUOTE(DaiL @ 2013 06 28, 17:52)
Sveiki, turiu tokį pusgaminį:
gal kas paaiškintų kaip megzti, ar turit gerą/aiškų aprašymą kaip megzti (lietuviškai)?
Bandžiau aš ratu megzti, nuimti kur susegimas ir vėliau ties kaklo sritim platinti, kas kelinta eile nuimant po kelias akis iš šonų, bet man nelabai gavosi....
Čia toks lakoniškas apykaklės, kaip antroji, aprašymas (kažin ar labai pagelbės ). Šiaip pats principas - mezgimas sutrumpintomis eilėmis, jei nesi bandžiusi, geriau gal pirma apie jas pasiskaityti.
Sveikos,
noriu paprašyti patarimo:noriu megzti liemenę dvispalviu mezgimu( su dviem spalvotais siūlais) , tik va bėda, nežinau , kaip toje blogoje pusėje perpinti tuos siūlus, gal kas turi video medžiagą, būčiau dėkinga
noriu paprašyti patarimo:noriu megzti liemenę dvispalviu mezgimu( su dviem spalvotais siūlais) , tik va bėda, nežinau , kaip toje blogoje pusėje perpinti tuos siūlus, gal kas turi video medžiagą, būčiau dėkinga
QUOTE(irmucė @ 2013 06 28, 18:33)
Sveikos,
Priklauso nuo to, kas kiek akių reikės keisti spalvą. Čia ir kiek tolėliau esu sukėlusi šio bei to apie spalvoto mezgimo techniką. (O diskusijas bet kada galima pratęsti kiek pritilusioje naujoje temoje ).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 06 28, 17:26)
Čia toks lakoniškas apykaklės, kaip antroji, aprašymas (kažin ar labai pagelbės ). Šiaip pats principas - mezgimas sutrumpintomis eilėmis, jei nesi bandžiusi, geriau gal pirma apie jas pasiskaityti.
aciu. jau po truputi pradedu isivaizduoti, kaip cia ja sukurpti