Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Nesimato tavo kepurytes nuorodu.Paspausk pati ant ju,ar matai?As tai ne.Todel negaliu ir patart.
Atsakyti
Sveikos, gal galėsit padėt smile.gif

išknisau rusų forumuose tokį megztuką:

user posted image

turiu ir aprašymą:

aprašymas 4u.gif

mezgasi, kaip suprantu, kartu ir rankovės, ir nugara ? ir priekis plius rankovės kartu? Viską megzt pažodžiui, kai dar ne visai suprantu aprašymą, neturiu kantrybės blush2.gif biggrin.gif gal kas mezgėt netyčia panašų ir turėtumėt patarimų/komentarų?

arba gal galit nurodyt kokią paprastą free form užmetamos liemenės pavyzduką doh.gif g.gif knisu rusų forumus, bet nerandu, ko noriu...
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2013 06 06, 15:20)
Sveikos.
Norėčiau iš jūsų patarimo.
Ir gavosi taip..

https://www.dropbox...... 16.11.51.jpg

https://www.dropbox...... 16.12.35.jpg

Man taip pat neatidaro idetu nuorodu sad.gif
Atsakyti
Puke, aš štai tokią liemenę turiu išsisaugojus, planuose megzt smile.gif Gal ir tau patiks 4u.gif

Va čia Tame pačiame albume yra ir schema ir dar viena liemenė. Atsiprašau, kad taip nepatogiai įdedu, kažkodėl neleidžia įkelt paveikslėlių tiesiai, rašo, kad formatas negeras...

O tavo įdėta liemenė (bent jau pagal brėžinį sprendžiu) tiesiog paprastas reglanas ? g.gif Nors iš foto su mergina atrodo, kad raštas kažkaip skersai eina... Gal tiesiog taip nufotkinta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 08 birželio 2013 - 07:42
QUOTE(Mitutok @ 2013 06 08, 08:40)
Puke, aš štai tokią liemenę turiu išsisaugojus, planuose megzt smile.gif Gal ir tau patiks  4u.gif

Va čia  Tame pačiame albume yra ir schema ir dar viena liemenė. Atsiprašau, kad taip nepatogiai įdedu, kažkodėl neleidžia įkelt paveikslėlių tiesiai, rašo, kad formatas negeras...

O tavo įdėta liemenė (bent jau pagal brėžinį sprendžiu) tiesiog paprastas reglanas ? g.gif Nors iš foto su mergina atrodo, kad raštas kažkaip skersai eina... Gal tiesiog taip nufotkinta...  g.gif

oje, o per kur į ją lyst biggrin.gif pažiūrėjau albumą. Noriu kažko užsimetamo, ne su normaliom rankovėm, nes storoki siūlai... labiausiai norėčiau va tokio panašaus:

user posted imageuser posted image

čia su šikšnosparnio rankovėm vadinamom, šitą lyg aišku, kaip megzt... tik shemų nerandu panašaus...
Atsakyti
Puke,tas ruzavas mezgasi nuo nugaros ,pridedant akis,o paskui sutrumpintomis eilemis.Gana idomus mezgimas ir labai aiskiai parasytas.Nieko nera sunkaus,tik skirtinga technika.
Atsakyti
gal kas nors turite sitos suknutes apacios rasteli? Google vaizduose nieko neranda
user posted image
Atsakyti

Sveiki, turiu tokį pusgaminį:
user posted image

norėčiau jam kaklo panašaus į šiuos:
user posted image

user posted image

žodžiu kur susegimas eitų siaura juosta, o ties kaklu platėtų ji.
gal kas paaiškintų kaip megzti, ar turit gerą/aiškų aprašymą kaip megzti (lietuviškai)?
Bandžiau aš ratu megzti, nuimti kur susegimas ir vėliau ties kaklo sritim platinti, kas kelinta eile nuimant po kelias akis iš šonų, bet man nelabai gavosi....

Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2013 06 28, 17:52)
Sveiki, turiu tokį pusgaminį:

norėčiau jam kaklo panašaus į šiuos:

žodžiu kur susegimas eitų siaura juosta, o ties kaklu platėtų ji.
gal kas paaiškintų kaip megzti, ar turit gerą/aiškų aprašymą kaip megzti (lietuviškai)?
Bandžiau aš ratu megzti, nuimti kur susegimas ir vėliau ties kaklo sritim platinti, kas kelinta eile nuimant po kelias akis iš šonų, bet man nelabai gavosi....

Čia toks lakoniškas apykaklės, kaip antroji, aprašymas (kažin ar labai pagelbės unsure.gif ). Šiaip pats principas - mezgimas sutrumpintomis eilėmis, jei nesi bandžiusi, geriau gal pirma apie jas pasiskaityti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paprašyti patarimo:noriu megzti liemenę dvispalviu mezgimu( su dviem spalvotais siūlais) , tik va bėda, nežinau , kaip toje blogoje pusėje perpinti tuos siūlus, gal kas turi video medžiagą, būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(irmucė @ 2013 06 28, 18:33)
Sveikos,
noriu paprašyti patarimo:noriu megzti liemenę dvispalviu mezgimu( su dviem spalvotais siūlais) , tik va bėda, nežinau , kaip toje blogoje pusėje perpinti tuos siūlus, gal kas turi video medžiagą, būčiau dėkinga

Priklauso nuo to, kas kiek akių reikės keisti spalvą. Čia ir kiek tolėliau esu sukėlusi šio bei to apie spalvoto mezgimo techniką. (O diskusijas bet kada galima pratęsti kiek pritilusioje naujoje temoje 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 06 28, 17:26)
Čia toks lakoniškas apykaklės, kaip antroji, aprašymas (kažin ar labai pagelbės unsure.gif ). Šiaip pats principas - mezgimas sutrumpintomis eilėmis, jei nesi bandžiusi, geriau gal pirma apie jas pasiskaityti. 4u.gif

aciu. jau po truputi pradedu isivaizduoti, kaip cia ja sukurpti
Atsakyti