Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Jurguzia @ 2013 05 10, 00:10)
Sveiki,

Gal kas žinote ar turite chemutę kaip daryti tokius vėrinius:

https://fbcdn-sphoto...124726399_n.jpg

Kaip aš suprantu reikia kieto pagrindo?

Nuorodos neatidaro
Atsakyti
Sveikos...
Reikia pagalbos, neriu pleduka pagal sia schema...
user posted image
bet susiduriau su beda, nuneriu kelias eiles ir nutinka taip.... tikiuos ir nuotraukos matysis, tiesiog, kai as sumezgu 3 stulpelius i viena, man mazeja stulpeliu po to susiaurinimo, as meginau ir ant didelio mezginio ir susineriau mazesni, bet beda vis ta pati, pameginau kaip rase pavyzdyje, kad 25 kilpos ir neri 11 eiliu, o man jau po keliu eiliu puseje, kurioje stulpeliai trys susineria i viena ima mazeti stulpeliu, nors realiai ju turetu buti apie 5.... nesuprantu, ka darau ne taip doh.gif doh.gif doh.gif vienoj pusej viskas ok, nesiaureja, o cia... paaiskinkit merginos, kas daugiau nusimanot nerime sad.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Toffifee_ @ 2013 05 12, 20:00)
Sveikos...

bet susiduriau su beda, nuneriu kelias eiles ir nutinka taip....  tikiuos ir nuotraukos matysis, tiesiog, kai as sumezgu 3 stulpelius i viena, man mazeja stulpeliu po to susiaurinimo, as meginau ir ant didelio mezginio ir susineriau mazesni, bet beda vis ta pati, pameginau kaip rase pavyzdyje, kad 25 kilpos ir neri 11 eiliu, o man jau po keliu eiliu puseje, kurioje stulpeliai trys susineria i viena ima mazeti stulpeliu, nors realiai ju turetu buti apie 5.... nesuprantu, ka darau ne taip  doh.gif  doh.gif  doh.gif  vienoj pusej viskas ok, nesiaureja, o cia... paaiskinkit merginos, kas daugiau nusimanot nerime sad.gif  4u.gif

Sunku pasakyt kodel tau ten taip darosi.Pabandyk gal daryt vienoda skaiciu bangeliu su sumegztom trim i viena ir su ismegztom trim is vienos kilpeles,gal tada viskas bus gerai.Nes vienoj bangelej sumazeja,o kitoj padaugeja,tai ir turi issilygint viskas.gal kas nors mezge panasiai,gali padet???

Dar paziurek 42 zinutej sito puslapio,ten yra bangeliu rastai,vienas labai panasus,gal ten aiskiau bus,nes yra kelios eiles schemoj pavaizduotos,gal matysis aiskiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 gegužės 2013 - 22:26
QUOTE(_Toffifee_ @ 2013 05 12, 23:00)
Sveikos...

tris suneri ne toj vietoj mirksiukas.gif iš kraštų turi būti visad vienodas skaičius.
Atsakyti
as neriau pradzioj, viskas oki buvo, mano didelis neriamas pledas apie 2 metrai, tai per visuri kur susiurejimas viskas geria, o paskui sonas eme ir pradejo mazeti doh.gif o tai kaip ne toj vietoj? zodizu, matyt tikria teks viska ardyti ir ieskotis kito rasto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Toffifee_ @ 2013 05 13, 00:57)
as neriau pradzioj, viskas oki buvo, mano didelis neriamas pledas apie 2 metrai, tai per visuri kur susiurejimas viskas geria, o paskui sonas eme ir pradejo mazeti  doh.gif  o tai kaip ne toj vietoj? zodizu, matyt tikria teks viska ardyti ir ieskotis kito rasto  verysad.gif

Na jau, tik nepasiduodam. Kas vadovauja paradui: raštas ar nėrėja? biggrin.gif
Pažiūrėjau nuotrauką ir, jei gerai mano akys rodo, Jūs vienoje eilutėje pridedat stulpely krašte, kitoje ne. Tuomet ir mažėja stulpelių skaičius toje atkarpoje. Tiesiog visada kraštelyje pridėkit po stulpelį ir visose eilėse išlaikysit vienodą jų skaičių.
Atsakyti
Sveiki, labai reikia jusu pagalbos, viena amerikiete nusipirko lietuviskus naturalius lininius siulus (verpalus). Ji parase, kad jai kazkas ten nesigavo g.gif .

Jos laiskas "I tried to unravel it to use and now it's in a massive mess! sad.gif and I've had to cut lots out. I didn't realise it would be so difficult to use. Do you have an advice about how to undo skeins of yarn which are really fine like this!"

Gal galit padet, ka jai atrasyt? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu klausima ir dideli prasyma, gal kas galite paaiskinti kaip apmegsti skraiste?
Pati schema aiski, tik neaisku kaip primegsti krasteli sad.gif
http://www.liveinter...post216234659/#
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 05 16, 07:57)
Sveiki, labai reikia jusu pagalbos, viena amerikiete nusipirko lietuviskus naturalius lininius siulus (verpalus). Ji parase, kad jai kazkas ten nesigavo  g.gif .

Jos laiskas "I tried to unravel it to use and now it's in a massive mess! sad.gif and I've had to cut lots out. I didn't realise it would be so difficult to use. Do you have an advice about how to undo skeins of yarn which are really fine like this!"

Gal galit padet, ka jai atrasyt? Aciu  4u.gif

Nieko cia nepatarsi.Kantrybes kantrybes,neskubet ir painiot.Ji be reikalo viska isarde,todel siulai ir susipyne.Ardyt reikia po truputi,tada nesusipina.

QUOTE(jolmask @ 2013 05 16, 16:03)
Sveiki,
Turiu klausima ir dideli prasyma, gal kas galite paaiskinti kaip apmegsti skraiste?
Pati schema aiski, tik neaisku kaip primegsti krasteli sad.gif
http://www.liveinter...post216234659/#

Man atrodo,kad ten megzta iskart,pradedant nuo virsaus ir pabaigiant apmezgimu.Nu gal as klystu,bet ten nera nei akys rinktos,nei prisiuta pagal mane.
Atsakyti

Man atrodo,kad ten megzta iskart,pradedant nuo virsaus ir pabaigiant apmezgimu.Nu gal as klystu,bet ten nera nei akys rinktos,nei prisiuta pagal mane.
[/quote]

Ten mezgama atskirai, pirma numezgi pagrinta tada primezgi krasteli, taip parasyta aprasyme.
Bet niekaip neiseina jo primegzti man negraziai gaunasi sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, auksarankes, 4u.gif

gal galit man padeti ir patarti? kokiu ismatavimu turetu buti kudikio pledukas? Pleduka geriau megzti, ar nerti? Neriau gan paprastoku rastuku, bet man pats pledukas gavosi kietas, tai paemiau ir isardziau ir nebezinau ka daryti. Gal turite kokiu nesudetingu rastu?

Is karto dekoju jums uz atsakymus ir patarimus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 05 16, 09:57)
Sveiki, labai reikia jusu pagalbos, viena amerikiete nusipirko lietuviskus naturalius lininius siulus (verpalus). Ji parase, kad jai kazkas ten nesigavo  g.gif .

Gal galit padet, ka jai atrasyt? Aciu  4u.gif

aš manau, jog ji nesėkmingai bandė juos išvynioti iš gijos (sruogos) į kamuoliuką arba mezgė tiesiai iš gijos ir jai viskas susivėlė. bent taip galvočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 17 gegužės 2013 - 18:00