Na aš norėčiau patį principą perprast su tais siaurinimais, gal literatūrą kokią galit parekomenduoti? Ir kaip neriant matuoti, iškarpas turėti, ar manekeną? Turiu tokį savo dydžio. O tiesus rūbas man netiktų, klubai platūs, o liemuo gan siauras (buvo reik sugrįžt į normas)
Na aš norėčiau patį principą perprast su tais siaurinimais, gal literatūrą kokią galit parekomenduoti? Ir kaip neriant matuoti, iškarpas turėti, ar manekeną? Turiu tokį savo dydžio. O tiesus rūbas man netiktų, klubai platūs, o liemuo gan siauras (buvo reik sugrįžt į normas)
Siaurinama po 2 akis suneriant kartu, platinama is 1 akies isneriant dvi. Neturint patirties gal patogiau butu pasidaryti iskarpa ir ant jos matuoti.
As iejus i youtube parasiau paieskoje how to crochet dress ir ismete labai daug video nuo A ikiZ,kazka galima prisitaikyt o dar galima parasyt how to crochet sckirt,tai bus sijonai,o virsu visada mokesit prisinert i virsu.Kitas budas yra toks,kaip serveteliners sukneles,tik cia,pasirenki norimo rasto servetele,pasirenki irgi rastelio motyva nuo kur nori nert zemyn ir neri,bus platoka,gali mazint raportus,bus maziau plati,o paskui prineri topa i virsu,arba nuneri atskirai ir prisiuvi,zodziu su vaseliu daug paprasciau.
Ačiū, bandysiu
Papildyta:
Ieškojau ir taip, taip, kai ką išmetė, bet nelabai patiko pačios idėjos. Pagal vienos portugalės video bandžiau, bet nesuprantant kalbos labai sunku. Kol kas išmokau tik skaičius portugališkai
Ačiū jums abiem. Jei nepritrūksiu ryžto, parodysiu kas gavosi
Jei esat iš Vilniaus, Mezgimo Zonoj arba KaSiuluose, man atrodo, visada galit ateiti su dalim darbo ir paprašyt patarimo, kaip geriau toliau. Jei iš Kauno, galima pasitart KaSiuluose, nes ten dirba tikrai daug mezgančios ir neriančios moteriškės. Arba kai tik kas neaišku, fotkinat ir keliat čia su klausimais. Tikrai atsiras galičių patart,kai jau konkrrtizuosis problema,matysis rašto vingrybės ir pan.
Ačiū Deja, nei iš ten, nei iš ten - šiuo metu už Lietuvos ribų Bet siūlus perku Lietuvoj, nes Londonijoj, čia gyvenu, pvz gryno lino neįmanoma parduotuvėse rast
O dabar neriu sijoną, pirmas rimtas darbas, tai pasirinkau lengviausią variantą - tiesus ir pagal instrukciją neriu, kol kas savo vaizduotės išpildymams dar nesubrendau. Labai ačiū už šiltą priėmimą O kas/jei kas gausis, įkelsiu parodyt. Tik neriu priebėgom, mažasis diktatorius labai riboja laiką
gal kuri galėtų trumpai paaiškinti, kaip suprasti sekantį parašymą:
17 вп + 1 вп
1: 3sc3 сбн во 2 петлю от крючка, (1 сбн в 1 петлю) 15 раз, 3 сбн в следующую петлю, повернуть и работать с
другой стороны цепи, (1 сбн в 1 петлю) 15 раз (36)
2: 3 прибавка, 15 сбн, 3 прибавка, 15 сбн (42)
Источник: http://www.stranamam...726808/?image=8
Antrą eilutę jau žinau...
Žaislas, kurio neaišku, kaip pradėti galvą daryti:
https://www.pinteres...74649521140255/
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Labukas, gal kuri pagelbėtumėt? Tiesiog įsimylėjau šią suknytę, bet niekaip nesumąstau, kas per raštukas turėtų būti, kad šitaip gražiai išsiplatintų? Kiek ką bandžiau, nu vis ne tas, net nesuprantu ar jų abiejų raštas tas pat, ar ne.... [attachment=246464:334d36a2c2f310bfd801b841be18d78c.jpg][attachment=246465:21828822_82128nothumb650.jpg]
kaip nerti penktą eilutę, tuos stulpelius?
Gudrutė, pamiršau schemą
https://pp.vk.me/c63...qVdn6Sj5gZI.jpg
Jei nturi minty ta ziedeli,tai ismezgi 6 pyneles akis ir gryzti i kiekviena inerdama po zema stulpeli,dvi pyneles kilpos ir vel 6 pyneles kilpos,tvirtinamos zemu stupleliu i pagrinda ir vel i kiekviena sesias pyneles kilpas,po 1 zema stulpeli.Cia tas zymejimas yra sujungti kryziukai.kADANGI JIE SUJUNGTI,TAI IR ATRODO BAUGINANCIAI,NORS CIA NIEKO GUDRAUS.JEI NEAISKU,KLAUSK DAR,NEMOKU AISKINT GAL.
Atrodo, kad supratau, ačiū labai! Bandysiu daryt Dar kartą ačiū (Aš kvailelė galvojau, kad reik kažkaip mistiniu būdu pranert siūlą išilgai visų tų akių )