Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Astii @ 2017 03 21, 23:23)
Nelabai susigaudau, kaip reikia megzt schemutes lygines eiles?
vartotojo įkelta nuotrauka

Jei lygines eiles schemoje nepazymetos, tada jos mezgamos pagal rasta. Geros-geromis, isvirkscios-isvirksciomis (taip kaip matosi blogojoje mezginio puseje)
Atsakyti
Laba diena.
Esu visiska pradedanciojo merime,todel daug las neaisku man.noriu nusinerti pufa savo namams ir virves. Galote patarti kaip lebgviau nerti? Is 2 daliu: t.y virsaus ir apacios. Ar viena dalis,platinant ir siaurinant pati gamini?
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2017 03 23, 20:47)
Laba diena.
Esu visiska pradedanciojo merime,todel daug las neaisku man.noriu nusinerti pufa savo namams ir virves. Galote patarti kaip lebgviau nerti? Is 2 daliu: t.y virsaus ir apacios. Ar viena dalis,platinant ir siaurinant pati gamini?

Isiveskit youtubej ka norit nert,gal ismes kokiu video,bus lengviau apsisprest.
Papildyta:
https://www.google.c...9k1.Mj_pGHrt-z0
Atsakyti
sveikos. kaip galima nusinerti vasarine kepure?
Atsakyti
QUOTE(Melessi @ 2017 04 04, 15:41)

Labai sunku atsakyt i toki klausima.reikia zinot kokia vasarine kepure jus norit,is kokio storio siulu ir t.t.Isiveskite i googleVASARINES KEPURES NERIMAS AR MEZGIMAS ir rinkites.Ten ismes net video,kaip tai padaryt,arba bent uzves ant kelio.
Atsakyti
QUOTE(Melessi @ 2017 04 04, 16:41)

Kepurių tema 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:  Žinau, kad kažkurioj temoj buvo kalbėta, bet nerandu ar pražiūrėjau, bet kuo paklijuot kojinių padukus, kad neslystų. Kalbėta buvo apie kažkokius klijus, gal kuri pamenat, kaip atrodo ir kur pirkti.

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2017 04 22, 18:59)
<p>Sveikos  4u.gif  Žinau, kad kažkurioj temoj buvo kalbėta, bet nerandu ar pražiūrėjau, bet kuo paklijuot kojinių padukus, kad neslystų. Kalbėta buvo apie kažkokius klijus, gal kuri pamenat, kaip atrodo ir kur pirkti.</p>

http://kasiulai.lt/r...ams-p-4622.html

Siaip googlas visagalis
Atsakyti
Sveiki, jeigu būsiu ne įtemą tai labai atsiprašau 4u.gif Pagalvojau, kad gal būtų norinčių pirkti kartu iš Ravelry 5 schemų knygutę? ax.gif

knygute
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2017 04 24, 11:54)
Sveiki, jeigu būsiu ne įtemą tai labai atsiprašau  4u.gif Pagalvojau, kad gal būtų norinčių pirkti kartu iš Ravelry 5 schemų knygutę?  ax.gif

knygute

Pagal mane,cia tokie eiliniai,paprasti modeliukai,kad galima rast internete,o visa kita prisitaikyt pg.save.Niekada nepirkciau tokiu lengvu ir paprastu,bet cia kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 balandžio 2017 - 16:18
Padėkit padėkit padėkit prašau! Jau kelis mėnesius naršau internetą, jutūbas pats geriausias mano draugas ir vis tik.. Kaip nusinerti suknelę? verysad.gif Nė velnio nesuprantu su tais siaurinimai platinimais. Net nežinau iš tikro kokios pagalbos tikiuosi, bet gal kuri žinot gerą video, tinka tik anglų kalba, rusiškai nesuprantu verysad.gif Ar knygą kokią, ar kažką.. Nu verkiant noriu suknelės, lininės, ilgos... wub.gif wub.gif wub.gif Man reikia perprasti patį principą, kaip tai atliekama, nes noriu sukurti ką nors originalaus, kitų dar nenerto nedaryto, taip kad video, kur parodyta kaip nunerti konkrečiai kažkokią, man netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 06 02, 16:07)
Padėkit padėkit padėkit prašau! Jau kelis mėnesius naršau internetą, jutūbas pats geriausias mano draugas ir vis tik.. Kaip nusinerti suknelę? verysad.gif Nė velnio nesuprantu su tais siaurinimai platinimais. Net nežinau iš tikro kokios pagalbos tikiuosi, bet gal kuri žinot gerą video, tinka tik anglų kalba, rusiškai nesuprantu verysad.gif Ar knygą kokią, ar kažką.. Nu verkiant noriu suknelės, lininės, ilgos... wub.gif  wub.gif  wub.gif Man reikia perprasti patį principą, kaip tai atliekama, nes noriu sukurti ką nors originalaus, kitų dar nenerto nedaryto, taip kad video, kur parodyta kaip nunerti konkrečiai kažkokią, man netinka verysad.gif

Jei nesate israiskingos figuros, t.y. didele krutine, plonu liemeniu ir nemazais klubais, tada galite nerti/megzti tiesiai, nebutina platinti-siaurinti. Suknele issiformuos pagal figura. O kad konkreciau padeti, reikia ir informacijos konkretesnes-siulai, rastas, modelis...
Atsakyti