QUOTE(cacukas @ 2015 06 20, 08:21)
Aciu uz pagalba

pagal instrukcijas reikejo nerti 2 dydzio vaseliu, tai pakeiciau i 1.75 dyzio vaseli ir tikrai labai padejo

Garbanojosi vos vos tiktai. Tai jau pabaigiau nerti skrybelaite ir susiduriau su dar didesne problema. Niekaip neiseina jos graziai iskrakmolinti. skrybeles krastai suglebe. Skrybele atrodo kaip kokia lepse

. Krakmolino du kartus mama, trecio jau nebebandys.

Gal yra koks specialus krakmolas skrybelems?

Esu dukrai nunerusi ne viena skrybele, bet jas lengviau krakmolinti, nes skrybele mazesne ir krastai trumpesni. Esu maciusi skrybeliu, nertu is labai plonu siulu, ir jos idelios formos budavo. Niekaip nesuprantu kaip taip galima padaryti.
Esu girdejus,kad jas standina su lipalu.Tik nezinau ar dregnas,atrodo,kad taip,ismozoja lipalu ir palieka ant formos,o krastus padetus ant kazko pagal tai,kokia norit firma krastu.Gal pasigooglinkit?http://www.supermama.lt/forumas/lofiversion/index.php/t68013.html
ten pat postas....Man viena mezgeja pasakojo, kad gerai standina lipalas. Reikia lipala praskiesti su vandeniu pamirkyti mezgini ir istempti. Krakmolas tai paskui nubyra, baltina, o nuo lipalo mezginys buna nekietas, o kaip guminis. Dabar numezgiau didele staltiese, bet bijau bandyt, dar sugadinsiu. Gal kuri naudojat lipala, gal zinot, kaip ji reikia skiesti......