Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(NIDA @ 2013 11 30, 15:01)
Jei dar neradote,gal šita? http://www.supermama...howtopic=836217
aš kaip tik tokią neriu dabar smile.gif

taip taip clap.gif clap.gif, aciuuuuuu 4u.gif oi kaip faina, kad mezgat, turesiu su kuo pasikonsultuoti drinks_cheers.gif siuliukus jau turiu-MAXI balti, nuo rytdienos gal pradesiu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mezgijeles 4u.gif nezinau ar iejau i tinkama tema, bet turiu klausimeli, kuris man neduoda ramybes smile.gif iki vasaros esu uzsibrezusi numegzti vaikiska pleduka. Jau pradejau ziurinetis shemutes ir pan. Taciau dabar iskilo didziulis klausimas. KAIP JI REIKIA MEGZTI? Kiutr ziuriu jis tiesiog yra susiutas is atskiru gabaliuku, tada man viskas aisku. Bet kiti yra vientisi. Tai kaip toki reikia numegzti? juk netelpa toks ant virbalu.. Gal kas man galetu paaiskinti? blush2.gif
Atsakyti
Jei is plonesniu siulu,tai gerokai sutraukus telpa,o jei is storesniu,tai galima megzti ant virbalu su valu.
Atsakyti
QUOTE(vykuts @ 2013 12 04, 17:07)
Sveikos mezgijeles  4u.gif  nezinau ar iejau i tinkama tema, bet turiu klausimeli, kuris man neduoda ramybes smile.gif  iki vasaros esu uzsibrezusi numegzti vaikiska pleduka. Jau pradejau ziurinetis shemutes ir pan. Taciau dabar iskilo didziulis klausimas. KAIP JI REIKIA MEGZTI? Kiutr ziuriu jis tiesiog yra susiutas is atskiru gabaliuku, tada man viskas aisku. Bet kiti yra vientisi. Tai kaip toki reikia numegzti? juk netelpa toks ant virbalu.. Gal kas man galetu paaiskinti?  blush2.gif

As saviski mezgiau ant virbalu su valu smile.gif naudojau 60 cm - tilpau smile.gif
Atsakyti
Aciu, kad pakonsultavote smile.gif bandysiu megzti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mezgu jau daugybę metų, bet šiemet pirmą kartą užsimaniau nusimegzti raštuotas pirštines. Schemas turiu, mezgt pradėjau vakar, bet išliko didelis klausimas.
Pagal šią nuotrauką, piršto mezgimo vietoje yra pridedamas tam tikras kiekis akių (taip yra didžiojoje dalyje tokio tipo pirštinių). Bet kur tas pridėtas akių skaičius dingsta po to, kai yra numezgamas pirštas? Prisideda prie viršutinės pirštinės dalies (nors nepanašu)? Schemose yra tik pridėjimas, o toliau - pirštas ir viskas doh.gif Tikiuosi suprantamai išdėsčiau savo dilemą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 05 gruodžio 2013 - 14:14
QUOTE(Iveina @ 2013 12 05, 12:13)
Sveikos,
mezgu jau daugybę metų, bet šiemet pirmą kartą užsimaniau nusimegzti raštuotas pirštines. Schemas turiu, mezgt pradėjau vakar, bet išliko didelis klausimas.
Pagal šią nuotrauką, piršto mezgimo vietoje yra pridedamas tam tikras kiekis akių (taip yra didžiojoje dalyje tokio tipo pirštinių). Bet kur tas pridėtas akių skaičius dingsta po to, kai yra numezgamas pirštas? Prisideda prie viršutinės pirštinės dalies (nors nepanašu)? Schemose yra tik pridėjimas, o toliau - pirštas ir viskas  doh.gif Tikiuosi suprantamai išdėsčiau savo dilemą  blush2.gif

Va cia yra pirstiniu mezgimo technika rusiskai,pasiskaityk,gal pades?
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 12 05, 14:13)
Sveikos,
Pagal šią nuotrauką, piršto mezgimo vietoje yra pridedamas tam tikras kiekis akių (taip yra didžiojoje dalyje tokio tipo pirštinių). Bet kur tas pridėtas akių skaičius dingsta po to, kai yra numezgamas pirštas? Prisideda prie viršutinės pirštinės dalies (nors nepanašu)? Schemose yra tik pridėjimas, o toliau - pirštas ir viskas  doh.gif Tikiuosi suprantamai išdėsčiau savo dilemą  blush2.gif

Nezinau ar as teisingai supratau kas neaisku,tai tos uzdetos akys susimezga i pirsta.Nes jei neuzdetum,pirstas butu per siauras.
Atsakyti
Reikia pagalbos. 4u.gif
Noriu numegzti toki krasteli su lapeliais:
user posted image

nesuprantu ka reiskia tie uztusuoti langeliai. Kaip suprasti nesvarbu kaip megzti?
user posted image
Man neiseina verysad.gif
user posted image
user posted image
Kazkaip nepavyksta islaikyti vienoda akiu skaiciu ir siaip cia kazkas ne taip. Su paciais lapeliais jau per youtube susiradau kaip megzti, bet kas tas juodas taskas, kaip megzti uztusuotus langelius ir islaikyti vienoda akiu skaiciu? Pradzioje uzsideti 20 akiu ar 17? Ir ten "v" zenkliukas tikrai prideti isvirksia aki? help.gif
Atsakyti
Juodi langeliai - nėra akių.
Atsakyti
Tai tada iseina, kad reikia 11 akiu tik uzsideti? Nesuprantu ir kaip nervina. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2014 01 09, 14:35)
Tai tada iseina, kad reikia 11 akiu tik uzsideti? Nesuprantu ir kaip nervina.  biggrin.gif  doh.gif

Pažiūrėkite mano žinutę mezgimas pradedančioms temoje 4u.gif
Atsakyti