Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Laba, neradau gyvuojancios temos apie medalionini sali, tai cia paklausiu. Kaip reik sujungti jo dalis? turiu nusimezgus visas,bet jungiasi nzn kaip. is gerosios puses, tiesiog sukabinti reikia? bet tada gaunasi toks iskilus tas sujungimas? ir kaip reikai daryt kiekviena dali atskiru siulu, ar ilga siula imt ir kuo daugiau blyniuku sujungti vienu ypu? jei kiekv atskirai tai lb daug gaunasi galiuku kavojimu doh.gif
Atsakyti
Labutis,mezgejeles,

atejau jusu nuomones pasiklaust.Gal kas mezget is tokiu siulu:50% akrilas,30% mohera ir 20% vilna?Pas mus parduotuvelej pakeliui man i darba uzmaciau juos po £0.99.Butu apie 4lt.Lyg tai 50g matkeliai,ryt pasitikslinsiu.Spalvos ne labai :juoda,ryzai sviesiai ruda,ir dvi murzinos pilkos,Mane domona siulu kokybe sios sudeties.Internete nieko neradau apie juos parasyta.Ar netysta,ar graziai atrodo mezgoinys,nes jie pakankamai ploni ir ne taip jau ir plaukuoti?Patarkit ar cia man uzsipirkt kokiam megztukui,ar jei beverciai?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 06 29, 22:13)
Laba, neradau gyvuojancios temos apie medalionini sali, tai cia paklausiu. Kaip reik sujungti jo dalis? turiu nusimezgus visas,bet jungiasi nzn kaip. is gerosios puses, tiesiog sukabinti reikia? bet tada gaunasi toks iskilus tas sujungimas? ir kaip reikai daryt kiekviena dali atskiru siulu, ar ilga siula imt ir kuo daugiau blyniuku sujungti vienu ypu? jei kiekv atskirai tai lb daug gaunasi galiuku kavojimu doh.gif

Ne tiek ir daug tų galiukų mirksiukas.gif
Peržvelkit temą "airiški nėriniai" ir nusiraminsit. Va ten tai kavojimas bigsmile.gif
Atsakyti
Labutes,
gal kas turit schemute?user posted image
Atsakyti
help.gif pamiršau rusų klb. doh.gif ką reiškia ''платочная вязка''? ripsas? ar aš klystu?
Atsakyti
bazuka,tikrai taip tai ripsinis mezgimas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 10 26, 21:38)
bazuka,tikrai taip tai ripsinis mezgimas.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu bedele mezgu megztini ir sustojau ties rankoves uzbaigimu. Schemoje parasyta "pazastu ilinkiai ir galvute-4,2,1x12,2,2,3 ir likusios". Pazastu ilinkius ismezgiau,o paskui suprantu,kad reikejo 12 eiliu megzti tiesiai,o paskui is abieju pusiu nuimti 2,2 ir 3. Ar gerai supratau? Ir kaip nuimti likusias akis ju liko 37? g.gif Buciau labai dekinga jei kas padetumete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliuke @ 2013 11 02, 22:05)
Sveikutes, turiu bedele mezgu megztini ir sustojau ties rankoves uzbaigimu. Schemoje parasyta "pazastu ilinkiai ir galvute-4,2,1x12,2,2,3 ir likusios". Pazastu ilinkius ismezgiau,o paskui suprantu,kad reikejo 12 eiliu megzti tiesiai,o paskui is abieju pusiu nuimti 2,2 ir 3. Ar gerai supratau? Ir kaip nuimti likusias akis ju liko 37? g.gif Buciau labai dekinga jei kas padetumete ax.gif

manyciau, kad gerai supratot. likusias akis reikia nuimti iprastai tiesiai, o kai jau siusit rankove, ta tiesioji dalis issigaubs taip kaip reikia ir isistatys i peties vieta. Patarimas> pries siunant susidaigstyti ties pazastimis ir peties virsuje, jei kartais rankove butu didesne, galima virsuje paraukti, but tarsi pustos rankoves, aisku, jei mergaitiskas megztukas smile.gif sekmes
Atsakyti
Labai jums aciu! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti auksarankių nuomonę: mezgant šitos liemenės priekį pakanka tiesiog numegzti 2 juostas ir jas atitinkamai prisiūti ar reikia, jas mezgant, akis suimti, pridėti, kitaip tariant, kažkaip modeliuoti? g.gif
http://www.mezginys....mene-118020.htm
Atsakyti
man atrodo,kad numezgamos dvi juostos ir prisiuvamos galais prie megztos nugaros peciu linijos ir sonines linijos sukryziavus jas.Panasus metodas cia,gal bus aiskiau,cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 lapkričio 2013 - 22:35