QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 01 12, 00:58)
Mergaites, man čia skamba viskas gandų lygyje. Kažkas kažką girdėjo, kažkas kažką sakė, visi panikuoja, o realaus įrodymo kaip ir nėra. Reikia faktų.
Gal pirko skelbiu ar manodrabužiai.lt...gal ten ir grąžina pinigus, kad nebūtų problemų...
Russne, kad visoms būtų aišku ir nekiltų abejonių, jog negalima pasitikėti tais kodų tikrinimo puslapiais, pateikite įrodymų. Kur pirkote kvepalus, įkelkite kvepalų foto, parašykite "bar" kodą, identifikavimo kodą nuo dėžutės ir buteliuko. Manau visoms bus įdomu, kai pačios galėsime įsitikinti realiu atveju kada plagijatas turi originalių kvepalų žymėjimą.
Vis tik, mano nuomone, efektyviausia priemonė nustatyti įsigytų kvepalų ir ne tik, originalumą, tai kreiptis į atitinkamas instancijas. Jeigu yra manančių, kad uoslė gali "nugalėti" visus ženklinimus, tai nelieka nieko kito, kaip tik pasinaudoti minėtų institucijų pagalba.
Šios temos pirmame puslapyje rašiau savo istoriją apie nusipirktus netikrus 1million kvepalus. Dabar jau kvepalų nebeturiu, nes išsiunčiau grąžinimui. Kodą tikrinausi tik šiaip iš įdomumo, nes ten akivaizdžiai buvo matyti, kad netikri tie kvepalai, baisios kokybės vien buteliukai buvo. O pasitikrinus barkodą rodė, kad tikri. Todėl ir sakau, kad turbūt vien tuo tikrinimu negalima pasikliauti. O šiaip nenoriu pasakyti, kad internetinėmis parduotuvėmis negalima pasitikėti, čia tik šį kartą man nepasisekė, prieš tai esu pirkusi kelis kartus ir viskas buvo gerai. Bet vat būna, kad pasitaiko nesąžiningų žmonių kaip ir visuose gyvenimo srityse
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
Ir dar manau, kad jei pati kuponus platinusi internetinė parduotuvė klientams atsiuntė prašymo formas, kad galėtų grąžinti pinigus, nors paprastai jie neprisiima atsakomybės už prekes, jie tik platina kuponus,tai tikrai reiškia, kad skundų gavo daug ir kvepalai tikrai buvo netikri. Tuos pinigus tikiuosi, kad per keturiolika dienų atgausiu, kaip ir žadėjo.
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2013 01 11, 20:04)
as dabar uzsisakau is ,,kvepalu magijos''-laukiu :unsure:tikiuos bus geri
Tikiuosi, pasiseks
![wink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wink.gif)
Aš irgi galvoju iš ten užsisakyti, tik dabar jau kitus kvepalus.