Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

cia galima patikrinti
http://makeup-review....ua/decoder.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 08 sausio 2013 - 18:37
Padekit 4u.gif 4u.gif

Nusipirkau brangius nisinius kvepalus, kuriu labai norejau ir ilgai tam ruosiausi.

Pirma diena nieko nepastebejau, bet dabar dar paemiau pasidziaugti jais ir pamaciau, kad juose daug nuosedu...Ka tai reiskia? Sugede ar neoriginalus? Kaip manot? Kvapas lyg nepakites. Pirkti supakuoti, nenaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 01 09, 23:51)
Padekit 4u.gif  4u.gif

Nusipirkau brangius nisinius kvepalus, kuriu labai norejau ir ilgai tam ruosiausi.

Pirma diena nieko nepastebejau, bet dabar dar paemiau pasidziaugti jais ir pamaciau, kad juose daug nuosedu...Ka tai reiskia? Sugede ar neoriginalus? Kaip manot? Kvapas lyg nepakites. Pirkti supakuoti, nenaudoti.

nuosedos atsiranda netinkamai laikant arba laikanat labai ilgai t.y. seni kvepalai.del originalumo reiktu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2013 01 10, 00:54)
nuosedos atsiranda netinkamai laikant arba laikanat labai ilgai t.y. seni kvepalai.del originalumo reiktu foto mirksiukas.gif

cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 01 10, 08:17)

Tikrai nebūtinai.
Nuosėdos atsiranda ir tuomet, kai kvepaluose daug natūralių medžiagų.
Kvepalo kokybei tai įtakos neturi. Kitas klausimas, kad bent mane tai erzino unsure.gif .

Man taip buvo su S.Lutens kvepalais ir toks buvo gamintojo atsakymas. Taip pat buvo nauji, supakuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 10 sausio 2013 - 09:59
QUOTE(sabalija @ 2013 01 10, 10:56)
Tikrai nebūtinai.
Nuosėdos atsiranda ir tuomet, kai kvepaluose daug natūralių medžiagų.
Kvepalo kokybei tai įtakos neturi. Kitas klausimas, kad bent mane tai erzino  unsure.gif .

Man taip buvo su S.Lutens kvepalais ir toks buvo gamintojo atsakymas. Taip pat buvo nauji, supakuoti.

Labai vertinga info 4u.gif . Man nuosėdos taip pat iškrito vienuose SL. Aš tai pagalvojau, kad pateko iš išorės kokių dulkių (buvo taip, kad prašė atomiko, nupyliau, nepaėmė, o aš supyliau atgal į buteliuką, kad nesivalkiotų sad.gif) Mane jos irgi erzina, nepaisant to, kad kvapas tikrai nepakito... Graužiausi, kad sugadinau gerą daiktą. Dabar žinosiu, kad gal tas mano supylimas visai ne prie ko buvo biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 10, 12:53)
Labai vertinga info  4u.gif . Man nuosėdos taip pat iškrito vienuose SL. Aš tai pagalvojau, kad pateko iš išorės kokių dulkių (buvo taip, kad prašė atomiko, nupyliau, nepaėmė, o aš supyliau atgal į buteliuką, kad nesivalkiotų sad.gif) Mane jos irgi erzina, nepaisant to, kad kvapas tikrai nepakito... Graužiausi, kad sugadinau gerą daiktą. Dabar žinosiu, kad gal tas mano supylimas visai ne prie ko buvo  biggrin.gif ...

drinks_cheers.gif mano vienuose SL irgi buvo nuosėdų
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 10, 11:53)
Labai vertinga info  4u.gif . Man nuosėdos taip pat iškrito vienuose SL. Aš tai pagalvojau, kad pateko iš išorės kokių dulkių (buvo taip, kad prašė atomiko, nupyliau, nepaėmė, o aš supyliau atgal į buteliuką, kad nesivalkiotų sad.gif) Mane jos irgi erzina, nepaisant to, kad kvapas tikrai nepakito... Graužiausi, kad sugadinau gerą daiktą. Dabar žinosiu, kad gal tas mano supylimas visai ne prie ko buvo  biggrin.gif ...

Nuosedo tikrai erzinantis dalykas unsure.gif
Atsakyti
pas mane nuosėdų atsirado Chanel coco edp buteliuke unsure.gif kvapas nepakites rolleyes.gif
Atsakyti
o as pirkau lacoste pour femme kvepalus is kvepalusala.lt, taciau kokybe nusivyliau. turejau juos ir anksciau tai buvo geltonos spalvos, kvapas puse dienos issilaikydavo. o sie beveik bespalviai, po valandos jau nebesijaucia kvapo. gal kam daugiau yra teke nusivilti sia parduotuve?
Atsakyti
www.perfumebeauty - ar esatę čia pirkę? g.gif ar originalūs kvepalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2013 01 10, 17:10)
o as pirkau lacoste pour femme kvepalus is kvepalusala.lt, taciau kokybe nusivyliau. turejau juos ir anksciau tai buvo geltonos spalvos, kvapas puse dienos issilaikydavo. o sie beveik bespalviai, po valandos jau nebesijaucia kvapo. gal kam daugiau yra teke nusivilti sia parduotuve?

nu jo ma chariol laike gal valanda, o kur pirkau kristej oi net ant kitos d.kvepia rubai.. be to skiriasi buteliukai palyginus kartu, vat ten nusivyliau, kelis kart reik purskinet per diena, kai is kristes uzteko vieno
Atsakyti