Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 19, 20:28)
sveikos, ar matet, kad masinis.lt po 55lt analogus siulo. Ar tai legalu?  g.gif

nezinau ar tai legalu bet grupinio pirkimo portaluose ne kart jau taip maciau
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 19, 21:28)
sveikos, ar matet, kad masinis.lt po 55lt analogus siulo. Ar tai legalu?  g.gif

Kai nedaznai kompa pasijungiu, tai ir nemaciau anksciau. Man idomu, ar pavadinimas toks kaip originaliu, ar kokia raide iterpta del „sventos ramybes”. Ir pirma kart skaitydama kazkaip isvis sugebejau praleist ta zodi „analogas”...
Atsakyti
Sveikos, gal galite kas ivertinti, lyg ir graziai atrodo buteliukas,bet itarima kelia spalva. per ryski, kvapas lyg ir geras, bet siuo metu negaliu palyginti.user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės,interneto platybėse atsitiktinai radau tokį filmuką kaip atskirti klastotę nuo originalo(supakuoto).Tiesa ,veiksmas vyksta Rusijoje.Kažin ar pas mus irgi galėtume tokiu būdu pasinaudot? g.gif
štai filmukas
Atsakyti
QUOTE(vaira00 @ 2013 04 25, 21:34)
Sveikutės,interneto platybėse atsitiktinai radau tokį filmuką kaip atskirti klastotę nuo originalo(supakuoto).Tiesa ,veiksmas vyksta Rusijoje.Kažin ar pas mus irgi galėtume tokiu būdu pasinaudot? g.gif
štai filmukas

Man patiko. Kaip pinigai biggrin.gif Reikia tik prozektoriuka toki isgit. Bet... Jei man atsius klastote, kaip as irodysiu su ta lempute? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kasukas @ 2013 04 21, 19:18)
Sveikos, gal galite kas ivertinti, lyg ir graziai atrodo buteliukas,bet itarima kelia spalva. per ryski, kvapas lyg ir geras, bet siuo metu negaliu palyginti

user posted image

buteliukas, mano akimis tvarkingas normalus testerinis. nematau prie ko prikibti. o spalva gal del apsvietimo pakitusi.
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 04 26, 00:27)
Man patiko. Kaip pinigai biggrin.gif  Reikia tik prozektoriuka toki isgit. Bet... Jei man atsius klastote, kaip as irodysiu su ta lempute?  verysad.gif

Kazi kiek cia tiesos g.gif
Butent sie sviecia ir manieji, tik truputi skirias vieta koduku, o kiti kvepaliukai nee, perejau nemazai dezuciu tongue.gif
Atsakyti
prisiskaičiau čia doh.gif ir dabar suabejojau ar originalai pas mane biggrin.gif
pirkau nesenai FENDI PALAZZO 90ml, ant buteliuko jokiu kodu neradau, nu viska apžiurejau, tik kamštelyje viduje vienintelis skaičiukas 7 doh.gif ar išvis butinas koks kodas ant pačio buteliuko? deja nuotraukas tik rytoj įdesiu šeip kiek internete žiurejau nu man tikrai atitinka originalo tik tas kodas сбил с панталыку doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 04 29, 00:56)
prisiskaičiau čia  doh.gif ir dabar suabejojau ar originalai pas mane  biggrin.gif
pirkau nesenai FENDI PALAZZO 90ml, ant buteliuko jokiu kodu neradau, nu viska apžiurejau, tik kamštelyje viduje vienintelis skaičiukas 7 doh.gif ar išvis butinas koks kodas ant pačio buteliuko? deja nuotraukas tik rytoj įdesiu šeip kiek internete žiurejau nu man tikrai atitinka originalo tik tas kodas сбил с панталыку doh.gif

dedu nuotraukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Atrodo originalūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 04 29, 12:01)
Atrodo originalūs smile.gif

drinks_cheers.gif man taip pat
Atsakyti