Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Labai nesupykit, kad dedu į labai "rimtą" temą, bet juokiausi ilgai: man pačiai kartais ateina tokių minčių lotuliukas.gif

Ну так вот. Стою я в душе после тяжелого трудового дня. Стою, значит, под струями воды.. отмокаю.. параллельно свои баночки на полках рассматриваю. Далее мысли: Гель для душа заканчивается. Надо бы новый взять. Правда трубочка у дозатора толстовата. Зато прямая, и до дна достает. Тааак. Этикетка вроде ровно приклеена. Не, не подделка. Возьму такой же. Спрей для волос. Тоже заканчивается. Неплохой был. Правда трубочка такая кривая!! и в угол заходит!!. И шероховатость какая-то есть на крышечке. Неужели фейк?!.. Стоп! И тут начинаю осозновать диагноз своих мыслей. В голове заиграло: "Вот она пришла весна.. ла-ла-ла.. Паранойя!!" Занавес...
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2013 04 16, 16:03)
В голове заиграло: "Вот она пришла весна.. ла-ла-ла.. Паранойя!!"  Занавес... [/i]

Oj geras!!! lotuliukas.gif
Man zinokit kelis kart kele itarima kvepalai nuotraukose temoje " As sen kvepiu". biggrin.gif Ir visai nesvarbu kad nuotraukos buvo originalios reklamos ar plakatai tu kvepalu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2013 04 16, 15:03)
... Паранойя!!"  Занавес...

biggrin.gif nevisai i tema, bet... kartais parduotuveje jauna mamyte galima atpazinti ir be mazo vaiko salia. Ji tiesiog stovi ir stumdo pirmin-atgal parduotuves vezimeli nesvarbu ar eileje stovi, ar kalbasi su kuo nors... biggrin.gif Sakau jums is patirties. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 04 16, 18:55)
biggrin.gif nevisai i tema, bet... kartais parduotuveje jauna mamyte galima atpazinti ir be mazo vaiko salia. Ji tiesiog stovi ir stumdo pirmin-atgal parduotuves vezimeli nesvarbu ar eileje stovi, ar kalbasi su kuo nors...  biggrin.gif Sakau jums is patirties.  biggrin.gif

Aha, ir as pastebejau tai. biggrin.gif

Mano vyras kai jam papasakojau apie visus tuos siaudelius, etiketes, silta, salta, dregna ora ir panasiai, pagalvojo o poto pasake: И ты хочешь что бы я тебя серьёзно воспринимал?
biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėčiau paklausti žinovių, ar gali būti ant testerio buteliuko neužrašyta "testeris"?? perkant jie būna paprastose dėžutėse/be dėžučių? gal dar yra kokie nors skiriamieji bruožai? Gal žinote, ar testerių barkodus taip pat galima patikrinti šiuose puslapiuose
http://www.labeltest.com/scodes.html
http://makeup-review....ua/decoder.php ?
ar šie puslapiai patikimi, tiksliau jų teikiama informacija?

Ar kvepalai turi galiojimą, jei jie nepradaryti, laikyti dėžutėje ir pan?

Gal žinote, ar patikima pirkti http://www.kvepalusala.lt/ ?

Labai ačiū atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 16, 18:22)
Mano vyras kai jam papasakojau apie visus tuos siaudelius, etiketes, silta, salta, dregna ora ir panasiai, pagalvojo o poto pasake: И ты хочешь что бы я тебя серьёзно воспринимал?
  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Beje, apie vežimukus. Man pačiai taip buvo. Ir ne vieną kartą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 16, 20:22)
  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 16, 18:22)

Ale per daug rimta dieda turi nail.gif

QUOTE(Saulegraaza @ 2013 04 16, 19:01)
Gal žinote, ar patikima pirkti http://www.kvepalusala.lt/ ?

partikima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 16 balandžio 2013 - 20:11
Labas rytas, Drakono turėtojos smile.gif
- Kaip manot, čia tikras testeris? [būt fainai smile.gif ]
user posted image?
Daugiau foto čia ir čia
Sorry kad foto šonu, - kompe rodė tiesiai, bet įkėlus pasisuko biggrin.gif
Aš galvoju, kad tikras, tik suabejojau, nes užrašas ne raudonos spalvos, o pilkos. Bet gal taip ir turi būti ant testerio?
Bet gal jau tokių nepadirbinėja labai? [paranojos]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 balandžio 2013 - 07:26
aciu visom atsakiusiom, jau paskelbiau ginca, bet nemanau kad grazins pinigelius unsure.gif

rastafarinas - as manau kad orginalus g.gif
Atsakyti
Rastafarinai, man atrodo irgi originalas.
Turėjau EDT testerį, tai buvo toks pats lipdukas. Vat dėl užrašo spalvos nepasakysiu kaip buvo, nes jau nebeturiu aš jo. Bet gal čia blicas išbalino g.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės smile.gif.
Atsakyti