Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Rutule @ 2013 04 10, 20:12)
Aš tai visada pasigūglinu kai nepažįstamai vedu - sąsk. nr., vardą, pavardę. Juodajam sąraše nick'ą patikrinu. Ten moderatorės išsaugo pirmoj žinutėj visas sukčiuvienes.
Beja, tą daryt pradėjau irgi tik kai nusvilau pati  doh.gif
Laiminga mergina, nenusiminkit - gyva, sveika, čia gi tik pinigai. Te balioną  4u.gif

tai ir as ta pati pradesiu daryt dabar jau..is savo klaidu kai mokais pamokos geriau isimena.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 10, 20:17)
bet tai kaip šlykštu, siaubas.

svarbiausia, nesinervuokit  4u.gif
pinigai uždirbami, o jei žmogus šiukšle gimęs, tai čia jau ilgam. tokiam nė blogo negali linkėt, gyvenimas jau jį nuskriaudęs.

teisingai sakot..
sazine pardavus seniausia..tegu buna jai tie 100 lt..gyvenime viskas grizta bumerangu.. 10000 procentu patikrinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rutule, o kur yra sis sarasas 4u.gif 4u.gif . Nenudegiau, bet maaaza kas... g.gif O 100lt vistiek gaila, jau geriau kokiai vargsei senutei, negu aferistei aggressive.gif Nemaloni situacija LaimingaMergina verysad.gif uzjauciu console.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 04 10, 21:31)
Rutule, o kur yra sis sarasas 4u.gif  4u.gif .

čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 10, 21:38)

Aciu smile.gif
Atsakyti
oho dar ir taip būna,o aš niekad nepasitikrinu,kažkaip negarbinga atrodo įtarinėti,dabar būsiu atsargesnė,
kiek esu pirkusi kvepalų,tai tik dideliausią ačiū galiu pasakyti šaunioms mergaitėms notworthy.gif
rytoj irgi keliauju į paštą pasiimti,tikiuosi viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 04 10, 20:31)
Rutule, o kur yra sis sarasas 4u.gif  4u.gif . Nenudegiau, bet maaaza kas... g.gif  O 100lt vistiek gaila, jau geriau kokiai vargsei senutei, negu aferistei aggressive.gif  Nemaloni situacija LaimingaMergina  verysad.gif  uzjauciu console.gif

kaip jau cia sake, tokie zmones jau patys gyvenimo nuskriausti..
moralnoe urodstvo neizlechimo..
Atsakyti
perskaičiau tą nuorodą ir pakraupau doh.gif doh.gif doh.gif kiek čia sukčių, kažkaip naiviai galvojau, kad supermamose visos sažiningos, man panašiai per sena.lt buvo, pervedžiau 18 lt, o knygų kaip ner, taip nėr, ten mat dar tel. buvo paskelbtas tai iš pradžių iš vis neatsiliepdavo, o paskui tai sergu, tai paskaitose, tai vėl kažkokiam turguj, aplamai atsiliepdavo į trečią, ketvirtą skambutį,jau buvau viltis palaidojus, bet vyrui mano kantrybė trūko kartą iš kito nr kai paskambino su matais ir kitais traukščiais žodeliais, tai padėjo tas, ligos dingo ir iki pašto nueit sugebėjo kad knygas išsiusti, čia jau net ne piniguose esmė, aišku ir jų gaila, bet sukčiuvienei atiduoti, širdį skauda... manau tokie aferistai laimės neturi gyvenime, o laimingai merginai linkiu tikrai būti laimingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 10, 21:21)
perskaičiau tą nuorodą ir pakraupau doh.gif  doh.gif  doh.gif kiek čia sukčių, kažkaip naiviai galvojau, kad supermamose visos sažiningos, man panašiai per sena.lt buvo, pervedžiau 18 lt, o knygų kaip ner, taip nėr, ten mat dar tel. buvo paskelbtas tai iš pradžių iš vis neatsiliepdavo, o paskui tai sergu, tai paskaitose, tai vėl kažkokiam turguj, aplamai atsiliepdavo į trečią, ketvirtą skambutį,jau buvau viltis palaidojus, bet vyrui mano kantrybė trūko kartą iš kito nr kai paskambino su matais ir kitais traukščiais žodeliais, tai padėjo tas, ligos dingo ir iki pašto nueit sugebėjo kad knygas išsiusti, čia jau net ne piniguose esmė, aišku ir jų gaila, bet sukčiuvienei atiduoti, širdį skauda... manau tokie aferistai laimės neturi gyvenime, o laimingai merginai linkiu tikrai būti laimingai  4u.gif

svarbiausia gyvenime ne pinigai..siuo atveju obidno, kad akis be sazines drasko, nors yra didziausia apgavike..fuuuuj..
Atsakyti
Sveikos supermamos,noriu paklaut ar padirbineja Yves Rocher kvepalus? kolkas man neteko susidurt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 10, 22:28)
svarbiausia gyvenime ne pinigai..siuo atveju obidno, kad akis be sazines drasko, nors yra didziausia apgavike..fuuuuj..

Zinot svarbu nesvarbu,bet cia jusu uzdirbti pinigeliai ir jie jums tikrai is dangaus neiskrito smile.gif aikit su tokia gyvenimo auka iki galo,nepasiduokit lai jai jie islenda per atitinkamas vietas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 04 10, 21:38)

tikrai, nemenkas sąrašas g.gif
o kai pats toks nesi ir negali įtarti, kad tau taip gali nutikti...
LaimingaMergina -
console.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 04 10, 21:45)
tikrai, nemenkas sąrašas  g.gif
o kai pats toks nesi ir negali įtarti, kad tau taip gali nutikti...
LaimingaMergina -
console.gif

kaip ten sakoma: gera dūšelė - plika subinėlė biggrin.gif

na nieko merginos, kaip sakoma is savo klaidu mokomes..svarbiausia, kad musu sazines svarios..o ji degs pragare uz blogus darbus.. gun_rifle.gif
beja maciau, kad buvo uzsukus cia pasiskaityk komplimentu jai skirtu
Atsakyti