Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 10, 19:21)
juokas pro asaras cia jau biggrin.gif

O ką daryt biggrin.gif stresas aterosklerozę provokuoja,geriau kaip nors nesinervint, per daug garbės tokiom sukčiuvienėm.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 20:18)
Lipdykim iš tešlos ir subadykim adatikėm  ax.gif nepamaišys ax.gif
user posted image
Gal čia Danske's klonas g.gif

Ne geriau is sniego, gal du zuikiuis nusausim ir vasara ateis. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 04 10, 19:21)
O kas tokia ta ponička? Čia nors parašykit, nes pasikeitus niką gali dar atsivilkt

pavedima dariau vienai veikejai, o ant siuntinio visai kitas vardas pavarde..tai net nzn ar abi egzistuoja..jei tokias nesamones daro tai cia net galu gali ir neatrast..o nickas: seskiene..
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 10, 19:24)
Ne geriau is sniego, gal du zuikiuis nusausim ir vasara ateis. biggrin.gif

user posted image

xaxaxa, net sypsena isspaudziau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 04 10, 19:25)
pavedima dariau vienai veikejai, o ant siuntinio visai kitas vardas pavarde..tai net nzn ar abi egzistuoja..jei tokias nesamones daro tai cia net galu gali ir neatrast..o nickas: seskiene..

Svarbiau pavedimas,o ant siuntinio ir aš galiu parašyt-Gafsa Gafsovna iš Mažųjų Šikučių.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 19:26)
Svarbiau pavedimas,o ant siuntinio ir aš galiu parašyt-Gafsa Gafsovna iš Mažųjų Šikučių.

biggrin.gif nieko,ryt kaip tik einu i atitinkamas instancijas,bandysiu atrasti ta sesku karaliene
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 20:26)

sveika, gafsa gafsovna! pasiilgau jūsų nuostabų humorą biggrin.gif
laiminga mergina, labai užjaučiu. tikrai reikia parašyti, kam pinigus vedėte, kitoms padėtumėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 20:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

net vaiką pažadinau besijuokdama doh.gif unsure.gif biggrin.gif

bet tai eina sau kaip nefaina unsure.gif o tai bent originalūs tie kvepalai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 04 10, 19:31)
sveika, gafsa gafsovna! pasiilgau jūsų nuostabų humorą biggrin.gif
laiminga mergina, labai užjaučiu. tikrai reikia parašyti, kam pinigus vedėte, kitoms padėtumėte  4u.gif

Pinigus vedziau: Alisa Vilkauskiene,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 10 balandžio 2013 - 19:51
Sąsk.nr geriau gal nerašyt,kad kiti sukčiai sukčiuvienės neapsuktų,dar kalta liksit
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 10, 19:42)
Sąsk.nr geriau gal nerašyt,kad kiti sukčiai sukčiuvienės neapsuktų,dar kalta liksit

sask. nr. yra pakankamai lengvai prienamas dalykas,bet del visa ko istryniau.. smile.gif
Atsakyti
Aš tai visada pasigūglinu kai nepažįstamai vedu - sąsk. nr., vardą, pavardę. Juodajam sąraše nick'ą patikrinu. Ten moderatorės išsaugo pirmoj žinutėj visas sukčiuvienes.
Beja, tą daryt pradėjau irgi tik kai nusvilau pati doh.gif
Laiminga mergina, nenusiminkit - gyva, sveika, čia gi tik pinigai. Te balioną 4u.gif
Atsakyti
bet tai kaip šlykštu, siaubas.

svarbiausia, nesinervuokit 4u.gif
pinigai uždirbami, o jei žmogus šiukšle gimęs, tai čia jau ilgam. tokiam nė blogo negali linkėt, gyvenimas jau jį nuskriaudęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 balandžio 2013 - 20:17